|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: sorunu buldum hall etmek kaldi | |
Yazar | Mesaj |
uzgun
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Haziran-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
Konu: sorunu buldum hall etmek kaldi Gönderim Zamanı: 02-Şubat-2015 Saat 19:32 |
Oncelikle bu cevap sadece burundan konu gelen arkadaslar icindir:
1.burundan koku gelecek 2.sinuslar acik olucak 3.geniz eti ve s gibi problemleri olmucak 4.dis ile ilgili olmucak sorunu burundan koku gelen arkadaslar icin genellikle beyaz biraz kati bir sivi akar burunun arka kismindan bogaza dogru ama ki gel gorki bu sivini cikarip kokladiginizda kokmaz ama bogazda yukari kisimda olurken az eksi bi tat verir. gecici cozum diafragma nefesi almaktir boglece daha cok hava buruna girer bu sivinin bir kisimin kurutur koku 80 azalir ama bunu surekli yapmak zor asil sorum ise bu sivinin neden akmasidir hic bir burunla ilgili problemim yok her kokuya karsi cok hassasimdir 2 metreden bi kokuyu hemen alirim ama kendi burun kokumu cok cok zor hatta nerdeyse hic hissetmiyorum |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|