|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: diş ağrısı | |
Yazar | Mesaj |
bymax
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-Kasım-2014 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
Konu: diş ağrısı Gönderim Zamanı: 04-Şubat-2015 Saat 23:37 |
Murat Hocam, bigün sağ elmacık kemiğinin sol alt noktasında bir ağrı başladı bende parmağimla üstünden biraz bastırdım ve ağrı müthiş arttı ve dayanılmaz bi hal aldı.Sağlık ocağında doktor tüp içinde ağrı kesici krem verdi ve o ağrı bi zaman sonra küçüle küçüle yok oldu.Bu durum rahatsızlığımız ile ilgili bir fikir verebilir mi? TEŞEKKÜR EDERİM.
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 05-Şubat-2015 Saat 14:44 |
Ağrının merkezi noktası hangi dişin köküne yakın ise o dişin kökü apse yapmış olabilir.
İlk defa oluyorsa en erken 3-4 hafta sonra röntgende görünmeye başlar. Daha önce bu ağrı ortaya çıkmıştıysa hemen röntgen çekildiğinde görünebilir. -M -M |
|
Unuttum
Üye Kayıt Tarihi: 09-Eylül-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |
Gönderim Zamanı: 24-Eylül-2020 Saat 19:20 |
Murat hocam merhaba. Bi sorum olacaktı. Benim 1.molar (1.azı dişim) İn olduğu etim şiş vaziyette üç gündür. Sıcak soğuk yemekler çok acıtıyor. Patlatsam mı diye de düşünmedim değil. Bi öneriniz olabilir mi acaba ya da tahminimiz?
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 24-Eylül-2020 Saat 20:20 |
Fotograf ve röntgen görsem belki fikir sahibi olabilirdim |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|