Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: ben başladım Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
erkannn1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 105
Alıntı erkannn1 Cevaplabullet Konu: ben başladım
    Gönderim Zamanı: 11-Şubat-2015 Saat 12:40
Arkadaşlar kokunun kaynagini bulmak icin ise koyulmus bulunmaktayim aydin merkezdenim.

Dahiliye:doktoruna giderek başladim gerekli tum testler yapildi.
Sonuc: kansizlik,vitaminsizlik,demir,b12 eksikligi yok vede diyatbet degilim
Herhangi bi virus ve bakteri rastlanmadi.
Ben simdi ne yaparim diye sorunca gastroentorolojiye sevk etti.

Gastro:sikayetimi anlattim dilde pas agizda koku var dedim ve reflu oldugumundan bahsettim hemen baryumlu film istedi randevu aldim sira cok mart ayini bekliyorum.

Enfeksiyon: gittim basindan savmak icin elinden geleni yapti zaten hastahanenin tek enfeksiyoncusu halbuki bos bos oturuyordu beni rahatlamk icin bi elisa testi bile yaptirtmadi ondan vazgectim.

Disci: dis ve disetlerim saglam herhangi problem yok ozeldede devletdede hep ayni seyler koku yapabilecek bi durum yok agzinda gerceltende oyle

Kbb: devamli geniz akintim var bir takim ilaclar verdi gecmedi son bi antibiyotik daha verdi haftaya tekrar gidicem muhtemelen gecmeyecek bana geldiginde mutlaka tomografi cektirtmemi hatirlatmami istedi.bende bu burundaki yapisal bozukluklardan kaynakliyo deviasyon ve geniz eti gibi..

Suan sadece kbb ve gastro ya yogunlasacagim bakalim ne gibi sonuclar alicaz ins cozeriz su illeti.siz ne gibi yollar izliyorsunuz arkadaslar ?
IP
mmervve
Üye
Üye

Gönderilenler: 42
Alıntı mmervve Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Şubat-2015 Saat 23:29
Merhaba erkan bende senin izlediğin tüm yolları izledim.dişçiye gittim birkaç dişe dolgu yapıldı koku oluşturacak birşey yok dedi doktor.Gastroya gittim endoskopi yapıldı gastrit çıktı oda koku yapmazmış.kbb ye gittim alerjik geniz akıntısı var oda koku yapmazmış ama benm bademcik taslarım vardı arada bir geliyordu okoku yapabilir dedi.bende en sonunda badmcikleri aldırmaya karar verdim ve aldırdım bugün 3.gunum ama kokuda hiçbir değişiklik yok yara iyileşmeden belli olmazmış bekliyorum bende inşallah değişiklik olur
IP
gizemmmm
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 52
Alıntı gizemmmm Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Şubat-2015 Saat 23:40
Sen daha yolun çook başindasin.Eger sitedeki tum yorumlari okursan cogu kisi bunlarin hepsini hatta çok daha fazlasini yaptirdi zaten(ben dahil) .Sonuc elde edebilen oldu mu dersen zannetmiyorum.Sorununu bulanlar da geri dönüş yapmiyor zaten.Daha farkli hastaliklari arastirmalisin bu dediklerini cok onceden konustuk bitti..
IP
erkannn1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı erkannn1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Şubat-2015 Saat 12:54
Ben bazi nedenlerden dolayi hastahneye gidemiyordum simdi gidebiliorm ve hayirlisiyla basladik,gastro ve dahiliye doktorlarim iyi ciktiydfi bakalim sonrasinda ne yapacagiz bilemiyorum zaman gosterecek ins
IP
erkannn1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı erkannn1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Şubat-2015 Saat 17:30
Kbb 3 hafta antibiyotik tedavisi gordum geniz akintisi uzerine
Simdi tomografi cekildi
Doktor sonuca bakti bana kronik sunizit dedi.
Sonuc kaginda sunlar yaziyor.

Tanı
akut sinuzit ve tanimlanmamis j01.9

Sonuc
Sol maksiller sinus medial duvarinda en kalin alanda 8 mm capinda olan 59 HU dansite veren mukosa hipertrofisi.

Septum nazi orta kesiminde sola deviasyon.

Sol vacum nazide orta konka atrofisi.

1 aylik yine antibiyotik ve hava verdi.
Tomografinle gel yine bakalim dedi dildeki beyazligimi sordum akinti yapiyodur dedi.

Hocam bu sonuclar koku veya pas yapma ihtimali nedir.
IP
chocalate
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 68
Alıntı chocalate Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Şubat-2015 Saat 22:24
Sünizit ve geniz akıntın varsa koku yapıyordur büyük ihtimal çünkü bendede aynı durum var ve koku var
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu