|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
umutvar
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2015 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27-Ocak-2015 Saat 23:04 |
Öncelikle agiz kokusu alaninda çalismalar yaparak bizleri bilgilendiren Sayin Murat Aydin Hocamiza sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum. Herkes doktor olabilir ögretmen olabilir ama çok az kisi kendi alaninda uzmanlasip arastirmalar yaparak bilime katki saglar. Murat Hocamiz o ender kisilerdendir.
Uzun zamandan beri agiz kokum var. Yaklasik 7 yildir. Herkes bu durumla ilgili ne çekmisse aynisini çekiyorum. Bazen Sosyal, psikolojik, özgüven yönden yerle bir oluyorum. 1. Bademciklerimde sik sik bademcik tasi olusuyor. Benim sorum su olacakti : Grip oldugumda, soguk aldigimda kisaca bademciklerim ile ilgili bir sorun oldugunda bademciklerime baktigim zaman bademciklerimin temiz göründügünü görüyorum ve isin garip yani ggeçici olarak agiz kokum olmuyor . Bunu birkaç defa grip oldugumda veya soguk aldigimda hissettim. Murat Hocam bu durumu nasil açiklayabiliriz? Arkadaslar sizde de bu veya buna benzer durumlar oluyor mu ? Herkese simdiden tesekkür ediyorum.Allah yardimcimiz olsun. |
|
Her zaman umut var!!!
|
|
![]() |
|
afaff
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
![]() ![]() ![]() |
bende de bu durum oluyor ben bunu kendi çapimda burnumun sürekli aktigi için kuru kalmamasina ve hasta oldugum için antikor sayisinin artmasina baglamistim
|
|
![]() |
|
umutvar
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2015 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
Acaba neden tonsiller temizlendigi için olabilir mi?
Murat hocam sizin bu konuda bu fikriniz var mi ? |
|
Her zaman umut var!!!
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Soruyu tam olarak anlamadim? Grip oldugumuzda neden agiz kokusu kayboluyor mu diye sordunuz.
Flora degistigi zaman veya patojen olanlar faaliyetlerii artirdigi için odorijenik (koku yapici) bakteriler baski altina giriyor, siniyor, sayica azaliyor, meydani diger bakterilere terk ediyor, metabolik ihtiyaçlarini (yemeklerini) digerlerine kaptirdigi için koku üretemiyor olabilirler. Grip, nezle, soguk alginligi kokuyu kesinlikle, net ve kesin bir sekilde ortadan kaldiriyorsa Agiz kokusu Tip 3 ve 5 olmayabilir. -M |
|
![]() |
|
kurtulus55
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15-Subat-2015 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Yillardir agiz kokusu ile ugrasiyorum ki bu 10 yilin üzerinde bir zaman... her türlü doktora muayene oldum gastrit reflü sinüzit tedaviseri gördüm dislerim için her türlü temizlik ve bakimi yaptirdim. ama çok basarili olamdik. yalniz sizin dsöylediginiz gibi girp ve nezle dönemlerimde net bir sekilde agiz kokusunun azadigini hatta hissedilmedigini farkettim. Bunu en basta kullandigim antibiyotiklere baglasamda ssonra antibiyotik kullanmadigim halde bu kokunun grip nezle oldugumda azaldigini hissettim.
|
|
![]() |
|
latte
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
grip ya da nezle oldugumuz zaman burnumuz tikanir ve koku alamaz ya( bende öyle oluyor en azindan) o yüzden yani geçici koku kaybi nedeniyle agiz kokumuzun da gittigini düsünüyor olabilir miyiz acaba??
|
|
![]() |
|
bad-i saba
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
![]() ![]() ![]() |
Grip veya nezle durumunda koku ve tad alma duyularimiz etkilendigi için olabilir mi? Yani aslinda kokuda bir degisiklik yoktur da siz hasta oldugunuz dönemde bu kokuyu hissedemiyor olabilir misiniz?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |