Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyileştim
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim
Mesaj icon Konu: Tek çare 2 DERTLİNİN ARKADAŞ OLMASI Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
HKLP
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 9
Alıntı HKLP Cevaplabullet Konu: Tek çare 2 DERTLİNİN ARKADAŞ OLMASI
    Gönderim Zamanı: 15-Mayıs-2014 Saat 04:42
Bursada yaşıyorum. 22 yaşındayım askerden 15 gün önce geldim. Artık umudum kalmadı her yolu denedim. bıçak altına yattım bademciklerimi aldırdım. midemi mahveden beni haftalarca ishal eden mide ilaçları kullandım. yok bu işin çaresi yok.     sosyal hayatım sıfıra indi.psikolojik bunalıma girdim. bunu burdan yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama bu derdi olan beni anlayabilecek bir arkadaşla tanışmak istiyorum. bu hastalığın bana öğrettiği en büyük şey insanların kalplerini görmek. dış görünüşü gösterişi umursamamak. tek istediğim bi insanın gözlerinin içine bakıp konuşmak ve o insanın beni yadırgamaması. Lütfen bana yardımcı olun.
IP
123yine
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 4
Alıntı 123yine Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mayıs-2014 Saat 14:36
kardesim ayni seyleri yasiyoruz burdaki bi grup insan acaba gercekten sinavmi hayatimiz ? bilmem Allah sonumuzu hayirli etsin
hele metrobusde otobusde olmek istiyorum

IP
gizemmmm
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 52
Alıntı gizemmmm Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mayıs-2014 Saat 20:43
Aglattin beni bizi bizden baska kim anlar ki.Yok yani yok caresi gencligim gidiyor kimin umrunda,asosyallesmisim kimin umrunda,arkadaslarimdan sevdiklerimden insanlardan soyutlamisim kendimi kimin haberi var..Hic bir misagirlige dugune gitmiyorum adim yabani oluyor herkes beni yanlis anliyor onlari sevmedigimi dusunuyorlar,oysaki yasamayi cok seven sevgi dolu bir insanin.Arkadaslarimla cok istememe ragmen bulusamiyorum eve tikildim kaldim.Artik gercekten dayanacak gucum kalmadi yazdikca agliyorum.Umarim umarim bi gun bu lanet kokunun bi tedavisi bulunur.Arkadasin dedigi gibi burada bunlari soylemek ne kadar dogru bilmiyorum ama eminim ayni durumda olan bir cok arkadasimiz vardir.Zifiri karanlikta aydinlik aramak ne kadar zorsa benim umudum da okadar kaldi artik...
IP
bir hayalim var
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 231
Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Mayıs-2014 Saat 00:15
dostum, öncelikle bu dünyada yalnız olmadığını bil. burdaki çoğu insan senin gibi bir hayat yaşadığını unutma. seninle tanışıp,seni dinlemek isterdim ancak maalesef Bursa'da yaşamıyorum.
İstanbul'da olsaydın görüşebilirdik belki.sıkılıp dertleşmek istersen bu sitede içindekileri paylaşabilirsin. Allah şifa versin.
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
IP
HKLP
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 9
Alıntı HKLP Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mayıs-2014 Saat 01:54
benim tanrı inancım yok. yani gençliğimi yaşayamıyorum ve bunun için tanrıya teşekkür edemem. orda bi yerdeyse ya bizi görmüyor yada orda değil.
IP
anamuur
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 53
Alıntı anamuur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mayıs-2014 Saat 20:39
nasıl aglıyorum suan dayanamıyorum artık milletin yanında pısırık olmaktan bıktım hergun bu konuyu dusunuyorum hiç birsey yolunda gıtmıyo derslerıme calısamıyorum unıversıteye gıtmek ıstemıyorum sırf bu koku yuzunden hayallerımden vazgectım ben.yada arkadaslarımla sırf bu yuzden gorusmuyorum yıne bu yaz dort duvar arasında hapis hayatı yasayacam. arkadaslarımla dısarı cıkıyorum masada kac saat agzımı acıp tek kelıme etmıyorum sonra bı acınca herkesın elı burnuna gıdıyo yuz ıfadesı degısıyo neden ben neden bız yada neden bunun caresı yok :( bu sıtedekı cogu kısı on yıla yakın bu kokuyla savasıyo o kadar amelıyat olan var sureklı bıseyler denıyoruz ama tek bır tane bıle kurtulan yok allah sonumuzu hayır etsın ınsallah ..
IP
bir hayalim var
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 231
Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mayıs-2014 Saat 22:52
değerli kardeşim burda senin dilini, dinini, ırkını veya inancını sorgulayacak durumda değil iz ve bize de düşmez. herkesin inancı kendisinedir.

evet, bu lanet hastalık maalesef hepimizi çok derinden etkiliyor.öyle ki bütün hayatımız bütün zamanımız bu hastalığı daha doğrusu (bu derdi çekenler bilir) yaşattığı stresin üzerimizde ne gibi izler bıraktığını düşünmekle geçiyor.
Doğal olarak yaşadığımız bu süreç bizleri çok zayıflatmakta ve yıpratmaktadır. Bundan dolayı hepimiz çok hassas ve kırılgan bir yapıdayız veya öyle olmaya yatkın kişileriz. Böyle olan bizlerin (eminim ki hepimiz) gerek kendimizi, çevremizi gerek sahip olduğumuz değerleri ara ara sorgulamakta ve düşünmekteyiz. Çünkü yaşadıklarımız bizleri buna itmeye mecbur ediyor adeta.

Yani demem o ki dostum böyle bir zamanda kimsenin bizleri anlayamadığı bu dönemlerde kendimize değer verelim, kendimizle barışık olmaya daha fazla önem gösterelim. Bizleri ayakta tutan da bu yönlerimiz olsun. Sağlıcakla kal.
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
IP
sifa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Mayıs-2014 Saat 02:19
Tanri inancinin olmamasi guzel zaten tanri diye birsey yok. Allah var Rabbimiz var. Bu konulara bu platformda girmek dogru degil tabi ki ama sunu soyleyecegim. Biz bu dunyaya mutlu olmaya yiyip icip yatmaya sonrada ölmeye gelmedik. Elbette yaradilis amacimiz var. Bu konular cok hassas insanin imani gidebilir Allah muhafaza. Ama bu bir imtihan. Nasil ki bir unvye bir ise girmek icin imtihan oluyorsak bu da dbelki ahiret sinavimizi kolaylastircak bir imtihan. Basimiza gelen her belanin her musibetin bir nedeni var. Belki biz bu belaya sabrettigimiz icin Allah nice guzellikle mukafatlandiracak bizi. Ya zaten acik ornegi bakin etrafiniza cok mutlu insan var mi yok tabiji. Herkesin kendine gore sinavi var. Ayrica kutfen kendinizi toplumdan soyutlamayin siz kendinize saygi duymazsaniz baskasi tabi ki duymaz. Bizim bi kusurumzu yok ya bu bir hastalik ve hickimseyede bunu anlatmak zorunda degiliz. Ben sahsen evet cok zorlaniyorum yasam kalitem dusuyir ama asla hayati birakmiyorum. Biraksan ne olacak ne zaman kurtulacagin belli mi. Yasamaya devM edin sosyallesin. Gecici cozumlerke idare edin birsure ama kendinize bu iskenceyi yapmayin. Sizi seven boyke sevsin. Ve cok sukur daha bu yuzden hic bir arkadasligim bitmedi. Em fazla ne olabikir ki korkmayin utanmayin.. Alisin ama mucadeleyi birakmayin. Asla pes etmeyin. Dua edin.. Allah yardimcimizdir derdi veren O sifasida oOnda. İnsaAllah hepsi bitecek bugunkerin..
IP
buket
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 15
Alıntı buket Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Mayıs-2014 Saat 15:30
Bence de sosyalleşmekten vazgeçmeyin,sorunun kaynağını bulana kadar geçici çözümlerle: sürekli sakız çiğneyerek ( özellikle first karpuzlu kokuyu çok iyi maskeliyor) tarçınla, gargarayla, freshiesle idare edin bir süre, her şeyi deneyin, bazen ummadığınız şeylerde çözüm bulabiliyorsunuz.
IP
buket
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 15
Alıntı buket Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Mayıs-2014 Saat 15:33
Neyin kokuyu azalttığını bulmaya çalışın, bu sizi sorunun kaynağına götürecektir...
IP
Gemi
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 35
Alıntı Gemi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Haziran-2014 Saat 20:38
Benim de dişlerden yana hiç yuzum gülmedi. Hep dişçiye gidiyorum, hep dişlerim agrıyor. Bende de tükürük kokusu var, dişlerimden kaynaklandıgını düşünüyorum ama diş doktorları bir çözüm üretmiyor. Sosyal hayatımda bir problem yok, ama aşk hayatında sıkıntılar yaşıyorum... İnsan kabullenemiyor da, hep çözüm arıyor. mesela gözlerim yanıyor şuan ama bir çözüm bulabilmek için saatlerdir internette geziniyorum...
IP
esre
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Alıntı esre Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Eylül-2014 Saat 20:18
ARKADAŞLAR DENTİSTANBULDA KOKU TESTİ DİYE BİR ŞEY VAR ORAYA GİDEBİLİRSİNİZ.ÇOK İLGİLİLER DOKTORLAR SORUN YAŞAMAZSINIZ.BEN AĞZIMIN KOKTUĞUNU DÜŞÜNÜYORDUM GİTTİM ORAYA.TESTİ YAPTILAR VE SONUÇ 50 ÇIKTI. 50 DEN YUKARISI KOKU VAR DEMEKMİŞ.BÖYLE BİR SORUNUNUZ VARSA GİDİN 100 LİRAYA FİLM ÇEKİP BU TESTİ YAPIYORLAR.ÖNCEDEN HEP BÖYLE FORUMLARA GİRİP ÇÖZÜM ARARDIM.AMA HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR MUTLAKA BİR DOKTORA GİTMELİSİNİZ.YARARLI OLACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN YAZIYORUM BUNLARI.UMARIM KURTULURSUNUZ BU SORUNDAN
IP
xauke7
Üye
Üye

Gönderilenler: 64
Alıntı xauke7 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Şubat-2015 Saat 16:17
Orjinalini yazan: esre

ARKADAŞLAR DENTİSTANBULDA KOKU TESTİ DİYE BİR ŞEY VAR ORAYA GİDEBİLİRSİNİZ.ÇOK İLGİLİLER DOKTORLAR SORUN YAŞAMAZSINIZ.BEN AĞZIMIN KOKTUĞUNU DÜŞÜNÜYORDUM GİTTİM ORAYA.TESTİ YAPTILAR VE SONUÇ 50 ÇIKTI. 50 DEN YUKARISI KOKU VAR DEMEKMİŞ.BÖYLE BİR SORUNUNUZ VARSA GİDİN 100 LİRAYA FİLM ÇEKİP BU TESTİ YAPIYORLAR.ÖNCEDEN HEP BÖYLE FORUMLARA GİRİP ÇÖZÜM ARARDIM.AMA HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR MUTLAKA BİR DOKTORA GİTMELİSİNİZ.YARARLI OLACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN YAZIYORUM BUNLARI.UMARIM KURTULURSUNUZ BU SORUNDAN
milleti yanlış yönlendirme o dediğin yer beşiktaş itü karşısı bende gittim klorhex ağız gargarası dil temizleyici bi alet bide forum doldurtup midene baktır ona baktır buna baktır diyip başından sağıyolar ayrıca özel hastane ve biraz tuzlu sadece test işe yarasa gam yemem
IP
aysel
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 25
Alıntı aysel Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Mart-2015 Saat 18:16
Arkadaslar merhaba ben foruma yenı katıldım. Bu sorun kendımı bıldım bılelı var ama bırcok seyı yapmama engel olmadı. Suan saygın bır meslegım var arkadas ortamım var. Tabı zorluklarını cektıgım zamanlar çok oldu hala oluyor. Benım gıbı ozellklerı olan arkadaslar varsa eğer tanısmak ıstyrm. Benım bu sorunum bırcok kısı tarafından bılınmez gecıcı de olsa yok edıyorum hepımızın yaptgı yontemlerle. Allah ınancım var bu yazıyı okuyan arkadaslar benm gbı dusunuyorsa ozelden yazsın. Tesekkrler.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu