|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: Gına geldi | |
Yazar | Mesaj |
gınageldi
Misafir |
Konu: Gına geldi Gönderim Zamanı: 24-Ekim-2012 Saat 12:25 |
merhaba arkadaşlar öncelikle bu ağız kokusu laneti sadece bende yokmuş gördüğüm kadarıyla bir sürü insan bundan müzdarip allah yardımcımız olsun.gitmediğim doktor kalmadı dişçisinden kbb na kadar.yok arkadaş derman bulan doktor yok en son sinizüt ameliyatı oldum burundan olabilir diye koku ondan da bişe çıkmadı mide ilacı kullandım gene bişey yok ne yapacağımı bilmiyorum daha 20 yaşındayım 5 senedir bu lanetle boğuşuyorum hiç kız arkadaşım olmadı çok olabilirdi ama ben istemedim buraya daha çok uzun şeyler yazarım ama bu hastalıktan kurtulan arkadaşların önerilerini bekliyorum.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|