|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08-Mart-2015 Saat 23:47 |
arkadaslar düsündüm ki eger 'bir hayalim var'arkadasimiz gibi bir seyler karalayan varsa bu platformda paylasalim ve belki bu zor süreçte hepimiz adina hastaligimiz disinda baska bir konusacak ortak alan bulabiliriz.MURAT HOCAMIZ DA UYGUN GÖRÜRSE ILK PAYLASIMIM BENDEN OLSUN.
ISMINI KOYAMADIKLARIMIZ derdini anlatamamak, gülümsemek yanlis giden bir sey yokmus gibi hersey yolundayi oynamak, hangi yolda oldugunu dahi bilmeden dikkat çekmeden deva aramak bu derdin devasi nedir diye sormaktan çekinirken sonra yalnizligin katlanilmaz saltanati ürkütücü bir sessizlik yankilanan ruhunun terkedilmis odalarinda kiymetini bilmediklerinin aci intikami bilmem basimdaki belayi tahmin ettiniz mi? edemedeyseniz sayet gelin hadi biz buna 'ask' diyelim. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
ne aski abi iyi misin valla lanet ediyorum hergun sundan... ne zman iyilescem gercekten cok merak ediyorum
|
|
![]() |
|
aysel
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Mart-2015 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
![]() ![]() ![]() |
Sonu olmams sanki ama gayet basarili buldum 😊
yasam enerjini kaybetmemis olman güzel. |
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
gürkan33 kardesim siiri okuttugum arkadaslarim tarafindan 'olum yanlis giden bir sey mi var?'sorusuna maruz kalmamak için siirin sonu öyle bitiyo aslinda...
![]() |
|
![]() |
|
bad-i saba
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
![]() ![]() ![]() |
süper olmus bence. Anlatmaya çalistigin duyguyu tam olarak hissettim. Paylasimin için sagol.
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
![]() ![]() ![]() |
ismimnefarkeder, Benim için dile getirdigin güzel düsüncelerin ve duygularini güzel bir siirle bizimle paylastigin için de sana tesekkür etmek istiyorum.
Inan bu yazdigin siir benim paylastigim yazidan katbekat daha degerlidir. Burda sen sadece kendine has olan duygu ve düsünceleri içinden geldigi gibi dile getirmisken, benim paylastigim ise sadece çAlinti bir yazi :-) hem de yaklasik 60 yildir olan bir yazidan yola çikarak ufak birkaç yerde 2-3 kelime degistirdim o kadar. ufak bir not: Her daim bizimle olan seye nefret diyemeyiz tabiki, biz buna " ask" diyelim kardesim. Bazen "Ask" ta insanin canini acitmaz mi ki ? ![]() |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Böyle askin izdirabini !!!!!
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar tebrik ederim
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |