Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: neler kaybettiniz Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
chocalate
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 68
Alıntı chocalate Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Mart-2015 Saat 17:26
yasim 16 oldugundan dolayi burunla ilgili hiçbir islem yapmiyorlar maalesef.burun kemigim egri burun etlerim sis nefes alamiyorum,sinüzitim var her halt var bende ama +18 olmadigim için müdahele edemiyorlar.bakalim 18'e kadar dayanabilirsek belki kökten kurtuluruz.
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 231
Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Mart-2015 Saat 18:29
Sevgili kardeslerim sizin durumuz için aklima iki sey geliyor..
yukarida dedigim gibi tibbi seyler denemenizde daha fazla yarar göreceginizi düsünüyorum. Nedense sizin sorununuzun "Sinüs" içinden kaynaklandigi gibi bir düsünce içerisindeyim.
Huyum kurusun ki yine kendimden yola çikarak sizde de böyle bir sey olabilir kanaati içerisindeyim nedense:))
simdi, aklima gelen ve çogumuzunda yaptigini bildigim doktora gidip sizde sinüzit mevcut oldugunu ögreneceksiniz ve doktor birkaç burun spreyi(spreylerden en iyisi deniz suyu gibi) ve antibiyotik verir/vermistir.
Ancak bu spreylerden çogunu kullanmis biri olarak pek fayda göreceginizi düsünmüyorum. Belki sizde faydasi olabilir tabi. Veya geçici çözümleriniz arasinda yer alabilir bu spreyler onu bilemeyecegim.

Benim size önerecegim sey ise, galiba burda da kullanan kisilerin oldugunu söyleyenler vardi. tam hatirlamiyorum.
Ve bunu daha önce kullanmadigimi/denemedigimi söylemek istiyorum önce. ancak suan keske geçmiste kullansaymisim diyorum kendime. Belki sizlere daha net bilgi verebilirdim bu konuda.
Neyse tavsiyem su: " Sinüs temizleme/yikama kitleri" var eczanelerde. Bunlarin hem daha saglikli oldugunu düsünüyorum hem de içindeki kimyasallar suan geçici çözümler olarak kullandigimiz maddeler içeriyor( tuz,deniz suyu, sodyum bikarbonat..) olmasi açisinda daha iyi gelebilir sizlere sanki.
Bu kitle birlikte tazyikli olusu sebebiyle burun ve sinüs içinde o envai çesitteki pislik ve balgami güzel bir sekilde temizleme imkani elde edebilirsiniz.

ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Mart-2015 Saat 18:40
Tekrar söyliyim bunu kullanmadim daha önce ve dolayisiyla nasil kullanildigi ve kullanilmasiyla faydasi var mi yok mu bilemeyecegim. Ancak iyi bir seye benziyor ve etkili olacak bir sey gibi sanki.
En azinda bu kullandiginiz sirkeden daha iyi gibi duruyor:)

ikinci tavsiyem ve benim de aslinda demek istrdigim seyse Daha Da Tibbi Bir Yol veya Kalici Bir Çözüm düsünün derim arkadaslar:) Ancak bu konuda lütfen benim tesirimde kalmayiniz. Karar sizindir! Sorumluluk almiyorum! Bilginize...

Veya bir diger tavsiyem ise(3. tavsiye oldu bu:) ezcanelerde satilan merhem veya damla seklinde olan mentollü ilaçlar var. Bunu eskiden birkaç defa denemistim. Yapilip kullanisi nedeniyle havaya yaydiklari buram buram mentol sayesinde (gerçekten çok keskin bir koku mevcut oluyor) burnunuz anlik veya birkaç saat te olsa inanilmaz bir sekilde açiliyor ve rahat nefes almaniza olanak saglayabiliyor bu hava akimi.
Hatta bu ferahlik ve rahatlik sadece burnunuzla da sinirli kalmiyor, genzinizde, soluk borunuzda ve cigerlerinizde bunun etkisini hissedebiliyorsunuz. Buz gibi soguk ve serin bir hava akimi cigerlerinizdeki alveollere kadar hissedebiliyorsunuz.
Belki bunu da deneyebilirsiniz arkadaslar ancak bu ve spreyle geçici çözümlerden ileriye gitmez. Yada belki gerçekten sizlere fayda saglayabilir de arkadaslar, onu bilemeyecegim.
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Mart-2015 Saat 18:56

Yalniz su burun açici mentollü ilaci bir kez bile olsa kullanmanizi siddetle tavsiye ediyorum.
Özellikle grip ve nezle oldugunuz zamanlarda kullanin. Zaten doktorlar bunlar için yazdiriyorlar bu ilaci.

Simdi de bunun nasil kullanildigindan biraz bahsedeyim;
Ufak bir kap içine sicak su koyuyorsunuz ve eger merhem seklinde olan ilaci alacaksaniz
bir veya iki çay kasigi/damla olandan da bir iki damla (kaptaki suya göre ayarliyorsunuz) kaptaki sicak suyun içine atiyorsunuz
ve karistirip içinde çözünmesini sagliyorsunuz.
Ilaç su içinde çözündükten sonra o kapa egilir vaziyette üzerinizi hava sirkülasyonu olmamasi için bir örtüyle kapatiyorsunuz.
Örtü altinda ilk dakikalar acayip etkileniyorsunuz mentollü havadan. Öyleki resmen aglayabilirsiniz. Gözlerinizden yas gelecegi kesin ama:)
tabi gözlere bir zarar gelmemesi için de örtü altindayken kapatmayi sakin unutmayin!
Aslinda bunlari tam hatirlamiyorum ama zaten eczaneci arkadas size nasil kullanacagini söyler. damla seklinde olanin adi: bugumentol.
Ortalama 5-6 liraydi galiba. Kullanmak isterseniz doktor tavsiyesiyle kullanin lütfen.

IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Mart-2015 Saat 18:59
Burnu dolayisiyla sinüsü neden bu kadar takinti yaptigimi ise yaklasik 1 sene evveldi yanilmiyorsam. Bir hafta boyunca burnumun içinden sinüslerden gelen çok affedersiniz balgam, sümük karisimi bir akinti geliyordu ve bu nerdeyse her gün her an gelen bir pislikti.
Bu balgam bogazdan gelmiyordu burnumun içinden tam 1-2 hafta boyunca çikmaya devam etti
ve inanir misiniz bu durum bittikten sonra bende acayip bir rahatlama oldu.
Özellikle göz altlarimda ve yanak bölgelerimde büyük oranda hafifleme hissettim.O haftadan sonra da bir daha o derece yogun ve büyük balgam akintisi görmedim simdiye kadar.
Ve bu durumun sinüslerimde olan pislikler dolayi oldugunu düsünüyorum. Suan sinüslerimin çok temiz oldugunu düsünüyorum ve dogal olarak burnumdan rahatim sükürler olsun.
Sizde de belki böyle bir durum mevcut olabilir diye düsündüm.
IP
chocalate
Üye
Üye
Simge

Alıntı chocalate Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Mart-2015 Saat 22:01
Sinüs rinse kit denedim ama yarim saat burnu açik tutuyor ondan sonra gine tikaniyor hemde eskisinden daha fazla bi ise yaramadi bende yani
IP
Arayan
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Mart-2015 Saat 17:44
Orjinalini yazan: chocalate

Sinüs rinse kit denedim ama yarim saat burnu açik tutuyor ondan sonra gine tikaniyor hemde eskisinden daha fazla bi ise yaramadi bende yani

Yaa birsey sorcam sinüzitde burun tikalimi olur benim hiç tikanmiyor ama sinüzit diyorum kendi kendime biraz anlatirmisin sinüzit sikayeti nasildir
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Mart-2015 Saat 18:20
1.Arkadaslar benim koku olayimi en yakin olan aile bireylerime sordum,koku yok dediler. Yani sadece bir kisiye sormadim koklatmadim.Emin olmak icin farkli zamanlarda bir kac kisiye sordum bunu ve koku yok yada birazcik sigara kokusu dediler.
2.KBB oldugunu nerdenmi anladim? Cunku daha once de dedigim gibi,sirkeyi burnuma ve bogazima aliyordum ve bu deneyim iyi geldi ve kokuyu nerdeyse bitirdi.Mantigim,bunun KBB kaynakli oldugunu soyluyor.Mantik iste!
3.Ben ilk 15 gun yogun uygulamistim sirke olayini.Ama ilk 15 gunden sonra,3 aydir belkide toplam 4 kere tazelemisimdir sirkeyle temizleme olayini.Ve sirkeyi coktandir kullanmadigim halde kokuda geri donus yok.
Umarim her soruya cvp verebilmisimdir.
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Mart-2015 Saat 18:29
Bu arada Bir Hayalim Var arkadasima selamlar sevgilerimi yolluyorum.Onerilerini mutlaka dikkate alin ve bir deneyin.
IP
chocalate
Üye
Üye
Simge

Alıntı chocalate Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Mart-2015 Saat 21:17
Valla benim bi burun deligim gün içinde 20 saat kapalidir.arada bas agrisinda yapiyor ama okadar fazla etkilemiyor beni agiz kokusu disinda
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2399
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Mart-2015 Saat 07:57
Orjinalini yazan: aydinmur

Burnunuzu önerilenden baska madde ile yikamayiniz. Sadece tuz ve soda gibi maddeler önerilmektedir.
Sirke asetik asitten ibarettir. Buruna sirke çekerek, mukozayi kimyasal yanik ile duyarsizlastiriyorsunuz. Aslinda koku almaz hale geliyorsunuz ve koku geçti zannediyorsunuz. Buruna sirke çekmek sureti ile bir tedavi gerçeklestigini zannetmiyorum.
Kendinize zarar vermeyiniz

- Rinopanthen Burun damlasi
- Sulfarhin burun pomadi

Sirkeden çok daha zararsizdir. Mukozayi tahris etmeden yüzeyi kapatir. Sirkenin yaptigini yapar. Yani koku alma duyusunu yavaslatir/engeller.
-M

Düzenleyen aydinmur - 11-Mart-2015 Saat 07:57
IP
Arayan
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Mart-2015 Saat 11:50
Orjinalini yazan: mahoni

Bu arada Bir Hayalim Var arkadasima selamlar sevgilerimi yolluyorum.Onerilerini mutlaka dikkate alin ve bir deneyin.

Mahoni abi senin burnudan sirkeyi kullaninca kurumus büyük parçalar geliyormuydu
IP
umit
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 24
Alıntı umit Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Mart-2015 Saat 09:35
Burun tikanikligi olmadigi zamanlarda nefes alirken burun içinde soguk hava teneffüs ediyormus gibi sogukluk hissediyor musunuz? Bunun nedeni burun içinin kuru olmasi midir?
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Mart-2015 Saat 12:45
Orjinalini yazan: chocalate

dostum bu tip seyler bende ise yaramadigi gibi tabiki sende de ise yaramaz. Sen benim 2. tavsiyemi dinle:)
bu arada kötü bir öneri olacak ama seneye de ameliyat olabilirsin. bilgin olsun. ( özel hastanede bir iki senenin lafini yapmazlar.( bazilari tabi) )
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Mart-2015 Saat 12:54
Orjinalini yazan: umit

Burun tikanikligi olmadigi zamanlarda nefes alirken burun içinde soguk hava teneffüs ediyormus gibi sogukluk hissediyor musunuz? Bunun nedeni burun içinin kuru olmasi midir?

bu durumla ne kadar alakali bilmiyorum ama hamdolsun 5 vakit olmasa da namaz kilmaya çalisan bir insanim. dolayisiyla burnumun abdest alma sayesinde hep kuru kalmasi önleniyor gibi hissediyorum. ben böyle bir faydasini görüyorum sanki. tamam burda simdi tugçe kazaz(kulaklari çinlasin:) gibi ibadeti sirf sagliga baglayacak biri degilim ancak böyle bir durumu da aktarmak istedim sadece.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2399
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Mart-2015 Saat 15:01
Aslinda agiza su almak yetmez, günde 5 defa dis ve dil firçalaydi ne güzel olurdu
-M
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Mart-2015 Saat 16:03
Arayan kardes bende kurumus cok kucuk parcalar oluyor ama sabahlari.Ama cok cok kucuk ve az.
Umit kardes eger soruyu bana sorduysan,nefes aldigimda soguk hava almisim gibi olmadi bende.
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2015 Saat 17:31
Orjinalini yazan: bir hayalim var

arkadaslar bir sey demek istiyorum da.
" bunu düsünemedik mi be kardesim " diyeceginizi bildigim için çekinerek söyleyecem yine de:)

Arkadaslar madem kullandiginiz sirke veya herhangi bir bitki burnunuza ve dolayisiyla kokunuza iyi yönde etki ediyor.
Neden burunla ilgili kalici olacak sekilde tibbi bir yardim almiyorsunuz?
ne yapalim veya nasil yapalim? demeyin. ben de bilmiyorum. Ancak burnunuzla ilgili bir sorununuz oldugu belli. özellikle sinüslerinizde!!

@Bir hayalim var
çok güzel sormussunuz da aylardir yazip çiziyoruz. Söylenecek her sey söylendigi için (kendim için söylüyorum) ben artik konusmuyorum.

%90 i prof olan yüzlerce 1. sinif hastanenin kbb doktoruna göründügümüzü çok kez belirttik burda.

Bademcik ve burun ameliyati oldum ben. Ramak kala mideden bile olacaktim.

Neden tibbi yardim aliyorsunuz sorunusu bence, kendini insan üstü gören kbb doktorlarina ' Neden tibbi yardim vermiyorsunz' seklinde sorabilirsiniz.
Çok komik ama uzay çaginda halen konkalari küçültemiyorlar. Sorun bu. Tekrar büyüyormus. RF smr lazer vs bir sürü yöntem var. ise yaramiyor. tekrar büyüyormüs. üstelik bu islemler burun mukozasina zarar verdigi için her bir islem geriye dönüs anlamina da geliyor. Ameliyati yapan doktora gittim. Bence artik cerrahi müdahale yapmayalim dedi. Burun fonksiyonlarini bozar dedi.

Yapicagi islemi anlatirken resmen, yaptirmasan daha iyi mesaji veriyorlar.

Burun spreyleri komedi.

Murat Hocamin bahsettigi dil arkasina lazer islemini yaptirabilsek belki bakteri tutma azaldigindan sorunumuz harkulade azalacak. Ama yok. Izin yokmus.

Önerin varsa seve seve dinleriz.

Diger konu, temizlikle ilgili bir seyler yazmissin. Kendi açimdan benim çok gücüme gitti açikçasi. Dislerini firçalarsan geçer diyen biriyle senin temizlik sart demen ayni sey bence.

dis problemi vs yüzünden sorun yasayan acemileri saymazsak, temizlik konusu söylenecek en son sey bana kalirsa.

@burnuna sirke çeken arkadaslar. siz ciddi misiniz?

IP
ismimnefarkeder
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 142
Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2015 Saat 20:22
murat hocam gnde 5 defa dis firçalamak biraz sikintili digil mi acaba?
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2015 Saat 22:07
effect, kardesim kusura bakma, sizleri üzmek gibi bir amacim kesinlikle yok.
ben de biliyorum ki hepimiz elimizden geleni sonuna kadar yapiyoruz.
ne yapmamiz gerekiyorsa hepsini yapmaya çalisiyoruzdur. Yapmisizdir da.

haklisin, böyle bir durumda olmamizda bizim bu durumumuzu göremeyen, bilmeyen doktorlarin ne yazik ki rolü büyük.

Teknoloji ve uzay çaginda yasiyor olmamiza ragmen biz sanki bu çagin gerisinde, arkalara itilmis bu dünyaya ait olmayan yabanci kimseler gibiyiz ne yazik ki.

Tekrar söyliyim kardesim, benim kesinlikle sizleri incitmek gibi bir niyet içerisinde olmadim. Böyle bir durum beni üzecegini biliniz lütfen. Bilmeyerek sizi üzdüysem affedin.

ben açikçasi hijyenin faydasini çok gördüm. Ve size sadece hijyen yapin deseydim. Belki burda ne demek istedigimi anlamayabilirdiniz.
Daha dogrusu hijyenden kasttimin ne oldugunu ve benim ne tür bir hijyen uyguladigimi bilmenizi istedim sadece.

belki bu deneyimimin birilerimize de faydasi dokunabilir diye düsündüm. O yüzden bu kadar üzerinde durdum.
Sayet benim gibi birileri varsa onlarin da ileriki zamanda iyilesebileceklerine inandigimdan böyle her seyi uzun ve ayrintili yaziyorum.

Hepimize her daim dua ettigimi bilin. Burda bir seyler yazmaktan elimden baska bir sey gelmiyor kardesim.
Umudunuzu yitirmeyin lütfen. Tekrar söyliyim ben bir gün hepimizin bu beladan kurtulacagina inaniyorum.
Allah hepimize sifa versin ins.
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mart-2015 Saat 19:57
Orjinalini yazan: bir hayalim var

effect, kardesim kusura bakma, sizleri üzmek gibi bir amacim kesinlikle yok.
ben de biliyorum ki hepimiz elimizden geleni sonuna kadar yapiyoruz.
ne yapmamiz gerekiyorsa hepsini yapmaya çalisiyoruzdur. Yapmisizdir da.

haklisin, böyle bir durumda olmamizda bizim bu durumumuzu göremeyen, bilmeyen doktorlarin ne yazik ki rolü büyük.

Teknoloji ve uzay çaginda yasiyor olmamiza ragmen biz sanki bu çagin gerisinde, arkalara itilmis bu dünyaya ait olmayan yabanci kimseler gibiyiz ne yazik ki.

Tekrar söyliyim kardesim, benim kesinlikle sizleri incitmek gibi bir niyet içerisinde olmadim. Böyle bir durum beni üzecegini biliniz lütfen. Bilmeyerek sizi üzdüysem affedin.

ben açikçasi hijyenin faydasini çok gördüm. Ve size sadece hijyen yapin deseydim. Belki burda ne demek istedigimi anlamayabilirdiniz.
Daha dogrusu hijyenden kasttimin ne oldugunu ve benim ne tür bir hijyen uyguladigimi bilmenizi istedim sadece.

belki bu deneyimimin birilerimize de faydasi dokunabilir diye düsündüm. O yüzden bu kadar üzerinde durdum.
Sayet benim gibi birileri varsa onlarin da ileriki zamanda iyilesebileceklerine inandigimdan böyle her seyi uzun ve ayrintili yaziyorum.

Hepimize her daim dua ettigimi bilin. Burda bir seyler yazmaktan elimden baska bir sey gelmiyor kardesim.
Umudunuzu yitirmeyin lütfen. Tekrar söyliyim ben bir gün hepimizin bu beladan kurtulacagina inaniyorum.
Allah hepimize sifa versin ins.

@Bir Hayalim var söylediklerinize kirilmadim, aksine siteye girdigimde yeni birseyler yazilmis olmasi beni tahmin edemiceniz kadar sevindiriyor. Yalnizlik hissim azaliyor bir nebze. Sizinle konusuyor olmak çok sey benim için. Söylediklerim sadece seviyeli yapici bir tartisma niteliginde. Herkes ayni fikirde olursa hiç yol alamazdik. Ben bu siteden ögrendiklerimle %500 olan kokuyu % 30 lara indirdim.

Ben sirkeyi sik sik kullanan ve bu sorunu rüyalarima girecek kadar derinlerde yasayan biri olarak, temizligin önemini çok iyi kavradigimdan belki de garip geliyor bu konu. Ama haklisiniz da.. disini 10 sn firçalayan çok kisi var çevremde. Birgün benim disimi firçaladigimi gören biri, bu sana 1 ay gider heralde demisti.

dilim kesik kesik yapida oldugu için bakteri tutma durumu da daha fazla sanirim. o nedenle dil ve dis temizligine çok dikkat ediyorum.

paylasimlariniz için çok tesekkürler. Eminim birçok kisiye yol göstermistir. Ben de ögrendigim bir seyi burda paylasmak için sabirsizlaniyorum her zaman. sevgiler.

IP
allahkurtarsin
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 15
Alıntı allahkurtarsin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Mart-2017 Saat 22:23
Çok kisa süre içinde öyle görünüyor ki canimi :)
IP
Haklar bilimi
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 13
Alıntı Haklar bilimi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mart-2017 Saat 19:43
Öncelikle sosyal hayatinizi bitiriyor.
Asosyal degilsiniz ama sizi sanki görünmez kelepcelerle oldugunuz yere bagliyorlar.
Arkadaslarinizla bulusmaktan kaciniyorsunuz .
Sizce arkadaslariyla bulusmaktan kaçinan birisi yeni arkadas edinebilir mi bu rahatsizlik yuzunden?
Ailenizden birisiyle oturup karsilikli rahatça konusamiyorsun.
Bulundugun ortamin hiçbirinde rahat degilsin.

Lisede ögrenim görürken büyük bir sorun degil gibi görünüyor ama üniversitede insani bezdiriyor.heleki okudugunuz bolum sosyal iliskilerle ilgiliyse.
Herhangi bir yurtta kaliyorsun ve çok sevilen birisinin ama insanlarla kantinde oturup iki lafin belini rahatça kiramiyorsun.
Resmen kaçak aranan birisi gibisin.insanlar seni görünce nerelerdesin diyor.

Hoslandigin bayana sirf bu yüzden acilamiyorsun...
Daha neler var neler
Insan uzun süre bunla beraber yasayinca kaybettigi bircok seye alisiyor.
Kaybettiginiz seylerden arta kalanlari kazanmis olmaniza seviniyorsunuz.
Saygilar .
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mart-2017 Saat 12:04
Orjinalini yazan: Haklar bilimi

Öncelikle sosyal hayatinizi bitiriyor.
Asosyal degilsiniz ama sizi sanki görünmez kelepcelerle oldugunuz yere bagliyorlar.
Arkadaslarinizla bulusmaktan kaciniyorsunuz .
Sizce arkadaslariyla bulusmaktan kaçinan birisi yeni arkadas edinebilir mi bu rahatsizlik yuzunden?
Ailenizden birisiyle oturup karsilikli rahatça konusamiyorsun.
Bulundugun ortamin hiçbirinde rahat degilsin.

Lisede ögrenim görürken büyük bir sorun degil gibi görünüyor ama üniversitede insani bezdiriyor.heleki okudugunuz bolum sosyal iliskilerle ilgiliyse.
Herhangi bir yurtta kaliyorsun ve çok sevilen birisinin ama insanlarla kantinde oturup iki lafin belini rahatça kiramiyorsun.
Resmen kaçak aranan birisi gibisin.insanlar seni görünce nerelerdesin diyor.

Hoslandigin bayana sirf bu yüzden acilamiyorsun...
Daha neler var neler
Insan uzun süre bunla beraber yasayinca kaybettigi bircok seye alisiyor.
Kaybettiginiz seylerden arta kalanlari kazanmis olmaniza seviniyorsunuz.
Saygilar .

hakli
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
bedbahtadam
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 11
Alıntı bedbahtadam Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Agustos-2017 Saat 13:50
Neler kaybetmedim ki... En basta özgüvenimi kaybettim insanlarla özür diler gibi konusmak sürekli depresyon hali hoslandigin kiza acilamamak (onun da senle ilgisi oldugunu ögrenmene ragmen) iyi bir üniversitede okumama ragmen asosyallik.. Bombos gecmis bir lise hayati bombos gecen bir universite hayati ve korkarim bombos gececek bir ömür yani yasanmamis hiç olmamiscasina bir ömür... Yine de hamdolsun dünya fani ya kalici olsaydi hayat? Duayi duaya katiyorum 10 yildir icimi yavas yavas cürüten bu eziyetten kurtulmak için..
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu