|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: AĞIZ KOKUM HAKKINDA ANLATACAKLARIM VAR | |
Yazar | Mesaj |
bıkkınnn
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04-Mart-2015 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Konu: AĞIZ KOKUM HAKKINDA ANLATACAKLARIM VAR Gönderim Zamanı: 04-Mart-2015 Saat 18:30 |
öncelikle kendimi bildim bileli ağzım kokuyor. yaşım 15. dişlerim gerçekten de sapsarılar. ne kadar da fırçalasam aynı. çürüğüm yok ama dolgularım var. ama ben şunu biliyorum ağzım iğrenç kokuyor berbat. hayat bu problemi olanlar için gerçekten çok zor. yaşamla aramızda örülmüş bir duvar bu hastalık. ben düşünüyorum neden böyle. neden diğerleri gibi değilim, ne günah işledim ben diye. acaba dişlerimin sarı olmasıyla bir ilgisi var mıdır? ya da neden . neden nasıl geçecek. NE ZAMAN BİRİSİYLE KONUŞMADAN ÖNCE HEP GERİ BİR ADIM ATMAYACAĞIM, NE ZAMAN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKA BAKA, GÖNÜL RAHATLIĞIYLA BİRİSİYLE SOHBET EDECEĞİM ALLAHIM YARDIM ET . sen hepimizden haberdarsın yarabbim bizi bu halde bırakma. dünya bize çok zor çok acı .MİLLET BİZDEN TİKSİNİYOR
|
|
xauke7
Üye Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
Gönderim Zamanı: 05-Mart-2015 Saat 05:04 |
şimdilik geçici çözümleri kullanabilirsin en azından yüz yüze konuşmaktan çekinmezsin dil fırçası ve murat hocamızın gargarasını kullanıp sakız çiğnersen bence en az 5 6 saat idare eder buda bence başlangıc için yeterli
|
|
Arayan
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
Gönderim Zamanı: 05-Mart-2015 Saat 10:45 |
Konuyu ağzından başlayarak içeriye doğru eleyerek bulabilirsin diye düşünüyorum dişler güzelce fırcala diş ipi kesinlikle kullan bili kesinlikle fırçala alkolsüz gargara ama gırtlağına kadar götür olmazsa golgularını kontrol ettir sonra sinüz kiti al bana iyi geldi |
|
asil35
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Kasım-2014 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Gönderim Zamanı: 17-Mart-2015 Saat 13:20 |
Ağız gargaralarının 1 haftadan fazla kullanılması önerilmez, bu Pharmonal zn içinde geçerli mi? yani Pharmonal zn'yi uzun süre kullanabilir miyiz?
|
|
yorum(suz)
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 17-Mart-2015 Saat 17:31 |
evet kullanılabilir
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|