Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: ağız kokusu olanların reflü gastiriti varmı ? Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Mart-2015 Saat 21:18
Benim bildigim bu kür damarları acıyor ve kesinlikle su katmamak lazım etkisi olsun diye.Ama sulandırdıgınız zaman kokuyu yok ediyorsa o baska.Ben bu küre 3gun once basladım ve kahvaltıdan yarım saat once bir kahve bardagı alıyorum.
Ama 25 gun beklettikten sonra ben tülbentten gecirdimki iri parcalar tülbente takıldı ve daha akışkan oldu.Ama ben koku icin degil saglık icin alıyorum birde kapalı damar bırakmıyor,diye duymustum. Neyse şifa diliyorum tum arkadaslara.
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Mart-2015 Saat 21:20
Bu arada ilk ictigimde bende de sarımsak kokusu geliyor ama dişlerimi fırcaladıktan sonra kesinlikle sarımsak kokusu kalmıyor.Bilgi vereyim dedim.
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2015 Saat 22:21
Bendeki koku sirke olayından sonra 100de 80 idi.
Ama bu limon sarımsak kurunden sonra 100de 100 yok oldu.Bakalım erken konusmamak lazım yola devam.
IP
cuma
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 82
Alıntı cuma Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mart-2015 Saat 09:55
Kur biteli yaklasik 15 gun oluyor ve hala, agzimdaki o igrenc koku yok..onumuzdeki gunlere bakacaz artik..:)
IP
afaff
Üye
Üye

Gönderilenler: 87
Alıntı afaff Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Mart-2015 Saat 19:50
Orjinalini yazan: cuma

Kur biteli yaklasik 15 gun oluyor ve hala, agzimdaki o igrenc koku yok..onumuzdeki gunlere bakacaz artik..:)

cuma teşekkür ederiz bilgilendirdiğin için ileriki zamanlarda yine durumunu güncellersen sevinirim bu arada bişey sormak istiyorum 1 kür yaklaşık olarak kaç gün gidiyor veya kaç hafta?
bir de bu soru hem snn hem de mahoni için geçerli sizdeki koku burnunuzdan da geliyor muydu?
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Mart-2015 Saat 21:01
Cok sevindim Cuma kardes hemde cok.
Sayende benim 20 lik kokum sıfır oldu.Bakalım benim kur devam ediyor. daha yarısı var bende 12 gun oldu kullanalı ve koku yuzde 99 bitti diyeyim.yuzde 1 de nazarlık olsun
IP
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Mart-2015 Saat 23:11
Cuma bence sarımsak kokuyu baskı yapıyor o yüzden gelmiyor.
IP
cuma
Üye
Üye
Simge

Alıntı cuma Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mart-2015 Saat 08:31
Arkadaslar ozelden sormussunuz buraya yazayim cvplari da herkes gorsun.oncelikle kur bitti.ac karnina ve sek ictim.midesi delinenler olmus diyorsunuz.benimki saglam kaldi cok sukur:)herkese iyi gelirmi bilemem.icip icmemekte karar sizin.ama kokunun mideden kaynaklandigina eminseniz icin derim ben.
ben daha once antibiyotik kullandim evet.nidazol,flagy kullanmistim baska hastaliklardan dolayi.agiz kokusunu sifira indirmisti bunlar.biraktigim zaman ise koku tekrar geri geliyordu.dedigm gibi kur biteli 2-3 hafta oluyor.hala koku yok...
IP
cuma
Üye
Üye
Simge

Alıntı cuma Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mart-2015 Saat 21:29
Mahoni kardes daim olur insallah..
ahmetmehmet kardes kur biteli 15 gun oldu diorum.hadi kuru uygularken sarimsak kokuyu bastirdi.ya simdi..sarimsakli yemek bile yemedim nerdeyse..
her neyse arkadaslar dedigim gibi ben paylasimda bulunuyorum.denedim ve simdilik bi cozum buldm kokuya kendimce..sizde uygulayin veya uygulamayin tercih sizin..
IP
effect
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Mart-2015 Saat 11:55
Cuma peki bu karışımı içip topluma karıştın mı? çünkü bende bir zamanlar içtim gökçek in ürünlerinden kokusu dayanılmazdı. hem halitozis problemi olup hemde bunu artıracak şeyler kullanmak cesaret işi doğrusu.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Mart-2015 Saat 17:35
ben, ağız - vücut kokusu yapar diye bırakın sarımsağı; lahana, çok fazla peynir bile yemiyorum. Vücut geliştirmeye gideceğim fazla protein ağız kokusunu arttırabilir diye ona bile gidip gitmemeye kararsızım. Fazla protein derken protein ağırlıklı beslenme belki de protein tozu katkısı olabilir.

Siz nasıl sarımsağı hem de çiğ çiğ yutuyorsunuz anlamadım. Közde, fırında sarımsak soğan ağız kokusu yapmaz derler onları bile yemiyorum her ihtimale karşı. Kişisel olarak sarımsağı önerebileceğim tek alan, sakal kıl çıkarmak olabilir. Benim faullerim hiç çıkmazdı, bir arkadaşın önerisiyle gece sarımsak sürdüm sabah kalkınca yıkadım üç dört gün sonra faullerim çıktı. Çok gürleşir diye bir daha kullanmadım. Bir de köylerde saçkıran gibi bir hastalık var, onun çıktığı yer kel kalır saç çıkmaz. O saçsız bölgeye sarımsak sürünce saçlar çıkmaya başlıyor.
IP
Mehmet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mart-2015 Saat 14:56
Şu an da kürüm hazır ama maalesef kullanamayacağım. Deviasyon + konka küçültme ameliyatı oldum. Kan fazla sulanmasın bu aralar :) Zaten 1 hafta sonra şehir dışına çıkacağım 3-4 günlüğüne... Nisan'ın ilk hafta sonu dönüp uygulayacağım bu kürü inşAllah bakalım ne olacak?
IP
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mart-2015 Saat 19:59
Orjinalini yazan: Mehmet

Şu an da kürüm hazır ama maalesef kullanamayacağım. Deviasyon + konka küçültme ameliyatı oldum. Kan fazla sulanmasın bu aralar :) Zaten 1 hafta sonra şehir dışına çıkacağım 3-4 günlüğüne... Nisan'ın ilk hafta sonu dönüp uygulayacağım bu kürü inşAllah bakalım ne olacak?

deviasyon + konka küçültme yani burun eti galiba koku geçmedimi hala sinüzit filanda yapıyordur o ve rahat nefes alamama ?
IP
bir hayalim var
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 231
Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mart-2015 Saat 22:29
arkadaşlar bilmiyorum ama nedense ben midemizi çok fazla düşünmemiz gerekmediği kanısındayım.
Bakın agız kokusuna neden olmaz demiyorum. Midedeki rahatsızlıklar da muhakkak sebep oluyordur. Bu konuda hemfikiriz.

Ancak hiç düşündünüz mü bilmiyorum ama internette mide rahatsızlıkları araştırıldığında doktor veya
bu rahatsızlığı olan kişiler bu mide rahatsızlıklarını( gastrit gibi.) direkt insan psikolojisiyle ilgili olduğunu söylüyorlar.
Yani psikoloji ve stresin mide üzerinde çok etkin bir tarafı olduğu dile getiriliyor.
Haliyle bu sorunumuzun da(agız kokusu) stres ve psikolojimiz üzerinde 1. derecede etkili olduğunu hepimiz söylüyoruz zaten.
Ben de düşünüyorum ki aslında çoğumuzun ( hepimiz demiyorum) mide rahatsızlığı psikolojimizle neden doğrudan bir ilişkisi olmasın ki?
Ve bende bu düşünce açıkçası daha ağır basmakta.

Sizce de agız kokusu sorunu olan çoğu kişide mide rahatsızlıkları olması tesadüfi bir durum mudur ?? Ben tesadüfi bir durum olduğunu düşünmüyorum.
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu