|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14-Mart-2015 Saat 01:25 |
kardesim yani bademciklerini aldin ve kurtuldun mu?epey uzun yazmissin tam anlayamadim
![]() |
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar kurtuldugumu illaki yeni bir baslik açarak mi söylememi bekliyorsunuz =)
Alin bir baslik altinda da kurtuldugumu tekrar söylüyorum size. umarim inanirsiniz. Aslinda siz de haklisiniz =) her yazdigim sey uzun olunca bu adamin beyni sulanmis, psikolojisi bozuk ( haksiz degilsiniz bu konuda, ancak bunun da zamani var ), ne dedigini kendisi bile inanmiyor diyebilirsiniz. Ancak bu konuda gerçekten de ciddiyim. uzun uzun yazmamin tek bir nedeni var; sizlere yardimci olmak. Bazen saçmaladigimi ben de biliyorum, kusura bakmayin. Son sözüm su ki ; Bir gün hepiniz kurtulacaksiniz!... Düzenleyen aydinmur - 14-Mart-2015 Saat 20:43 |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Bende iyilestim hemde bu illeti 20 seneden beri cektikten sonra!
Nasil iyilestigimi formda paylastim ve isin ilginc tarafi,%80 iyilestim,dedigim 2 gundur %de 100 e ulasti. Neden 100 de 100 dedim? Cunku 3 gunden beri sarimsakli limon kürünü de kullaninca boyle net bitti.Ama kür bittikten sonra yine %de 80 e gerilermi bilmiyorum! Bekleyip gorucez.Ben yine paylasirim burdan ve her iyilesen arasira siteye girip durumunu guncellese ne guzel olur.Ben ve bazi iyilesen arkadaslar ne guzel durumlarini paylasiyorlar.Darisi diger iyilesen arkadaslarin basina.Sifalar diliyorum herkese.. |
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
![]() ![]() ![]() |
hayir , ben bademcik ameliyatiyla kurtuldugumu söylemiyorum.. Yazdiklarimin özeti su kardesim : ben geçmisimde 2 ameliyat oldum. Bunlar bademcik ve burun ameliyatlaridir. Ben bu iki ameliyattan da olumlu sonuç aldim. Ve hep, her zaman, her an yaptigim HIJYEN sayesinde de ZAMAN içerisinde benim durumum daha da iyiye gitti. Ayni sekilde geçmis yazilarimda da belirtmis oldugum çesitli seyler sayesinde de suan agiz kokusundan kurtuldugumu söylüyorum. Nasil iyilestigimi ayrintili merak ediyorsan da geçmiste yazdiklarimi okuyabilirsin. Ve göreceksin ki sunu sunu yaptim ve kurtuldum diye bir yazi yazdigimi hiçbir zaman göremiyeceksin. Böyle bir sey yazmissam da bilmeyerek yazdigimi söylemek isterim. çünkü ben de aslinda nasil iyilestigimi tam bilmiyorum. Hatirlayabildigim ve bana iyi gelen neler varsa sadece onlari yazdim.. uzun yazdigim yazilarimdan ve sizleri buna okumaya mecbur biraktigimdan dolayi kusura bakmayin lütfen. Okumayabilirsiniz !! |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
delux
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Subat-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
![]() ![]() ![]() |
merhabalar bende yaklasik 5 6 senedir mide kaynakli agiz kokusunun kurbaniyim sosyal hayatimi davranislarimi dahil herseyemi etkiledi burada anlatmakla bitmez tabi sizde biliyorsunuz,doktorun verdigi antibiyotikleri kullandikdan 1 ay sonra yine gelmeye baslayinca artik umudum kalmadi dedim taaaki cuma ve sizin yazinizi gorene kadar ilk isim markete gidip limon ve sarimsak almak oldu ve beklemedeyim insallah nisanin ilk haftasi basliyacagim insallah bende kurtulurum omrumun sonuna kadar kullanmaya raziyim mahoni gelismeleri gunbe gun gun yazarsan gercekden cok sevinicem
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
![]() ![]() ![]() |
mahoni abi, senin durumun için de sevindim. Allah bu sevincimizi bütün kardeslerimize de nasip eder ins.
Ayrica seninle bulusmamizda bana durumumla ilgili verdigin güç ve güven için ayrica tesekkür ediyorum.sagol |
|
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
bir hayalim var kardesim niye sitem ettigini anliyabiliyorum amma sorumu cevaplamimissin.bademciklerini aldirarak mi kurtuldun agiz kokusundan?
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Delux herzaman olmasada ara ara giriyorum ve tabiki guncellemeye calisirim durumumu.
Ben bu sayfayi inanin belki bir kisiye care olur yasadiklarim,sebebiyle giriyorum cogu zaman.Ben kurtuldum bitti,yok oyle! Cunku bir cogumuz bu site de paylasilan ve bazilarimiza ilham veya fikir veren arkadaslarimiz sayesinde kurtuldu. Yani ne biliyorsak paylasalim insanlar kurtulsun. Bir H Var,senle yuzyuze gorusdugumde sende bana guc vermistin.Yani coktandir gorusemiyoruz belki ama bunu unutmam.Arkadaslar,Bir H Var daha onceki durumunu bilmiyorum ama bulustugumuzda kesinlikle kokusu sifirdi. |
|
![]() |
|
rambir
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Kasim-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
arkadaslar limon ve sarimsak kürü demissiniz bu isin asli nedir sarimsak daha fazla kokutmazmi birde nasil yapicaz bunu
|
|
insallah cümleten kurtuluruz
|
|
![]() |
|
latte
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
mahoni bi sorum olacak kürle ilgili.yapan kisilerin yorumlarini okudum çogunlugu olumlu seyler söylemis fakat bi kaç kisi midesinin delinip ölümden döndügünü yazmis aç karna suyla seyreltmeden içtigi için.sen nasil içiyorsun? aç tok suyla ya da sek?midemde herhangi bi sorun olmamasina ragmen tedirgin oldum açikçasi, kas yapalim derken göz çikarmayalim.
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
![]() ![]() ![]() |
mahoni abi "...kurtulup bizimle paylasmayana inat.." derken sizi kastetmemistim bu arada. yanlis anlamayin lütfen.
Siz kaç senedir durumunuzu bizimle paylasiyorsunuz zaten. Allah razi olsun. Veya " ismimnefareder" sitemim sana ve burdakilere degil kardesim. Benim sitemim bundan 1-2 sene gibi önce burada iyilestim/kurtuldum deyip te bir daha durumlarini güncellemeyenlere! Bir dakkalarini ayirip ta "Ben iyim arkadaslar, sizlere de sifa diliyorum" diyemiyorlar mi? Bunu çok mu görüyorlar acaba? Buradaki insanlarin buna ihtiyaci var iste. Biraz morale, biraz tebessüme ihtiyaçlari var. Bu kisacik cümle bile onlara yarinlara daha güzel bakmayi saglayacak belki de. Biraz olsun kendilerinin de iyilesecebileceklerine inançlari,hayalleri olacak. Biz sanal ortamda bile bunu söylemeyi esirgiyorsak birbirimizden, ölelim o zaman, ölmüsüz de zaten. hayir, söyle bir sey de var zaten: dügün de kursak dernek te kursak biz hiçbir zaman birbirimizi göremeyecegiz, görmeyecegiz, görmek istemeyecegiz. Bu konuda burdaki bütün arkadaslarimla hemfikiriz saniyorum. Belki ben ve mahoni abi gibi aramizda birbiriyle bulusmak isteyen olabilir tabi. Ancak hiçbir zaman toplu bir sekilde birbirimizi göremeyecegiz. Dedigim gibi bu konu üzerinde çogumuz ayni düsüncedeyiz zaten. Ama bu, sanal ortamda birbirimizle bir cümle bile olsun esirgeyecegimiz anlamina gelmemeli. Çünkü burdaki insanlarin biraz olsun umuda ihtiyaçlari var. Inaniyorum ki eskiden olan 5-10 tane arkadasimiz bile buraya bir cümle yazsalar burdaki insanlar için büyük bir mutluluk olur bu. Bu onlarin motive olmalarini saglayacak ve kendileri için daha da çok sey yapmalarini saglayacaktir. KURTULAN ARKADASLARIM LÜTFEN BIR CÜMLE YAZMAYI ÇOK GÖRMEYELIM. Burdaki insanlarin kimsin, necisin, nasil bir kisisin diye umurlarinda degil! Sadece duymak istedikleri tek bir cümle , güzel tek bir söz... Neyse arkadaslar yine duygusalliga baglandim galiba ;-) Içimi dökmek istedim sadece. |
|
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
![]() ![]() ![]() |
Evet arkadaslar normal hayatimiza geri dönelim ve ufak bilgiler vermeye devam edeyim:)
dipnot 1 : Arkadaslar biliyor musunuz? Bu foruma takilan insanlarin %30 u - % 40 i gibi ve genel olarak agiz kokusundan sikayetçi insanlarin % 90 inin hiçbir sekilde tip veya alternatif tip yardimi almaksizin sadece ama sadece düzenli ve yogun bir hijyen ile kurtulabileceklerini söylesem inanir misiniz ? Yine bunun da tahmini bir sayisal bir veri oldugunu söyliyim.Dogrusunu Murat hocamiz bilir muhakkak. Bunu kanitlayacak belgem veya bilgim yok çünkü. dipnot 2: Her seyi yapmis ama herhangi bir netice alamayan arkadaslarim ! Sizin son tedaviniz HIJYENDIR. Agzindan herhangi tuhaf tad olan arkadaslarim ! Sizin tedaviniz sadece HIJYENDIR. Dislerinden koku geldigini düsünen arkadaslarim, Sizin bir tedaviniz de HIJYENDIR. Dil kökünden koku geldigini düsünen arkadaslarim, Sizin de bir tedaviniz HIJYENDIR. Hatta hijyendir sadece. Dil pasindan sikayetçi olan arkadaslarim, Sizin tedaviniz HIJYENDIR. ( yukaridaki durumlar halolduktan sonra dil pasinizin olmasi o kadar mühim degildir! Zaten epey bir azalma ve ferahlik oldugunu hissedeceksinizdir. Emin olun. ) Böyle yine tahmini bir bilgi daha paylasmak istedim :)) dipnot 3 : mahoni abiyle o tek bulustugumuz günden sonra sagolsun hissettirdigi güven sayesinde kendi durumumu bir-iki arkadasima daha teyit ettirdim. Açikçasi koku olmadigini aslinda 7-8 ay gibi önce de bilsem de yine de tam emin degildim. dipnot 4: kendim için gereksiz bir bilgi ancak bunu da yazmak istiyorum. Benim agiz kokusu sorunum basladiktan uzun bir zaman sonra bademcik taslari sorunum oldu. Yani aslinda ilk önceleri bademcik sorunum yok gibiydi. Tam emin degilim ama. Çok uzun bir zaman sonra taslar olusmaya baslamisti sanki. |
|
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Mahoni abi sana rahatsizlik vermek isteme ama soracaklarim var sende geniz akintisi varmiydi bu akinti koku yaparmi |
|
![]() |
|
zeynep
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
doktorlar agiz kokusu nedeni bilemeyiz herseyden kaynaklanabilir diyorlar dogru olabilir ama mutlaka vucutta ters giden biseyler var ve bence dikkatli bakmiyorlar yada ugrasmak istemiyorlar.açikçasi birkaç yilda sayisini unuttum kaç doktora gittigimin ve hepsi basindan savmak için baska yerlelre gönderdiler gittigim doktorlar devlet hastanesinde çalisanlar özele hiç gitmedim bilmiyorum.her doktorun böyle oldugunu söylemiyorum ama benim gittiklerim böyleydi
|
|
![]() |
|
mahoni
![]() ![]() ![]() |
Bir H Var kardesim yazdiklarin icin tsk ederim Bu arada iyilestigimi soylememin sebebi yazdiklarini ustume almamdan kaynaklanmiyor.Sen rahat ol.Diger iyilesip giden arkadaslar da paylassinlar son durumlarini,diye yazdim.
Bende geniz akintisi varmiydi tibben bir girisimde bulunmadim ama hisettigim,evet vardi ve suan yok. Latte kardes ben limon sarimsak kurunu sek ve ac karnina iciyorum ve bende olumsuz hicbirsey olmadi.Yani nerdeyse 10 gundur iciyorum ve isin ilginc tarafi bendeki koku orani 100de 20 iken,10 gundur bu kurden dolayi 100de sifir.Ne kadar harika bir duygu bu!!! Allahima bin sukurler olsun.Hepinizin onunde Allaha Sukranlarimi sunuyorum. Yani bu duyguyu herkes yasasin diye yardimci olmaya calisiyorum.Pes etmeyin biz tecrubelerimizle yaninizdayiz gucumuz yettigince. |
|
![]() |
|
mahoni
![]() ![]() ![]() |
Yanliz limon sarimsak kurunu 25 gun bittikten sonra ben tulbentten gecirdskten sonra icmeye baslamistim.
Sizde oyle yapinki iri taneler tulbente takilsin ve atin onlari.Hergun sarimsak kokacaginizi saniyorsaniz yaniliyorsunuz.Cunku ben kurden sonra dislerimi fircaladiktan sonra hic sarimsak kokmuyorum cunku denedim koklattim ve kimse sarimsak kokuyorsun demedi suana kadar.Bilginiz olsun |
|
![]() |
|
bir hayalim var
![]() ![]() ![]() |
Anladim abi, sagolun. Iyi ki varsiniz... Allah bu forumda sizin gibi insanlarin sayisi artirsin ins. =)
|
|
|
|
![]() |
|
latte
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
mahoni çok tesekkürler verdigin bilgiler için.senin adina çok sevindim kendim iyilesmis gibi inan.çünkü her aksam kendimle birlikte forumdaki arkadaslarim diye sizler için de dua ediyorum.dua ve hijyenle bu hastaligi yenecegiz insallah :)))
|
|
![]() |
|
mahoni
![]() ![]() ![]() |
Saol Latte kardesim dualarin icin.
Rabbim mutlaka yol gosterecektir.Yeterki arastiralim ve sabredelim. |
|
![]() |
|
mehmet27
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16-Mart-2015 Konum: Gaziantep Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 81 |
![]() ![]() ![]() |
iyi günler arkadaslar bende de 1 aydir bu illete yakalandim sosyal hayatim sifirlandi.benim de dilimde beyaz tabaka var ekstra karnim cok sancilaniyor;
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
yahu benim dil de beyaz pas var kafayi yicem bu beyaz pas nedir? doktorlar nedenini hic mi bilmez??? dil fircalayin demeyi birakin arkadslarim fircalamaktan biktim dilimi zaten olmuyor...
|
|
![]() |
|
Magdur42
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ocak-2015 Konum: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() |
Kardes sen daha 1 aydir burdasin 15 senedir bu sikintiyi çekip belki de 10 senedir hijyenine dikkat edip hergün disini dilini 5 kere firçalayip kurtulamayan var. Ama kurtulanda var .
|
|
![]() |
|
delikanli06
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() |
Bir hayalim var hocam burun ameliyati oldugunuzu söylediniz .. Ameliyat sonrasi kokuda tahminen ne kadarlik bir azalis oldu ?
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar hijyen konusunda söylediklerimin arkasindayim ancak lütfen bu konuda kendinizi sadece hijyene baglamayiniz.
hijyen konusunda sizleri umutlandirmak gibi bir niyetim yok. Siz her seyden önce somut rahatsizliklariniza odaklanin. Hijyeni konusunda da elinizden geleni yapmaya çalisin. Ve tekrar söyliyim basta benim söyledigim ve burda da paylasilan bitkisel veya ilaç türü ürünleri kullanmak isterseniz sayet ve bunlar sizlere iyi gelmezse bunlari kullanmayi birakin lütfen. Size iyi gelen ürünleri kullanmaya daha çok gayret edin. |
|
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
![]() ![]() ![]() |
Tam bilmiyorum veya tam hatirlayamiyorum nasil bir azalis oldugunu. Bunu su yüzden söyledim. Ben hem burun hem de bademcik ameliyatini çok az bir zaman araligiyla oldum. Dolayisiyla aslinda daha çok hangisinin fayda verdigi konusunda ben de o kadar emin degilim. Bademcik ameliyatiyla taslardan kurtuldugum için çok faydasini gördüm, burun ameliyatiyla da rahat nefes alip vermem ve daha önce dedigim sebepler açisindan fayda gördüm. Anlayacagin her ikisinden de olumlu sonuç aldim. Daha önce de dedigim gibi ameliyatlarimdan sonra elbette kokuda azalis oldu ancak ZAMANla bu iki ameliyatimin faydasini daha çok gördügümü söyleyebilirim. Yine kendi bakis açima göre ben bu koku belasini su bölümlere daha yakin oldugunu düsünüyorum. Belki sizler için bu konuda alani biraz daha daraltmis olurum. KOMPLEKS düsünmeyin diye ;-) Dis hekimi - Kbb - Psikiyatri - Hijyen ve Zaman ! Kendimce son tahmini bir veri paylasarak noktayi koymak istiyorum. Bana göre bu durum üzerinde etkili olan bölümlerin söyle bir yüzdelik dilimle gösterilebilir ; Dis hekimi %40 KBB %30 Psikiyatri %15 Hijyen %10 Digerleri %5 Veya, KBB %40 Dis hekimi %30 Hijyen %15 Psikiyatri %10 Digerleri %5 ( Yukaridaki verilerin hiçbir dayanagi yoktur.) |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |