Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: BIKTIM ARTIK BÖYLE YASAMAKTAN Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
bikkinnn
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 17
Alıntı bikkinnn Cevaplabullet Konu: BIKTIM ARTIK BÖYLE YASAMAKTAN
    Gönderim Zamanı: 26-Mart-2015 Saat 20:03
Ben gerçekten biktim arkadaslar. Gerçekten biktim. Ben herkesi igrendirmekten biktim,milletin yanina yaklasmaktan korktum. Ben daha 15 yasindayim. Ben daha lisedeyim. Ne ögretmenlerim ne arkadaslarim. Hiçbirine yaklasamiyorum. Bazen çok gerek oluyor, ne yapsam da farketmesinler kokumu,nasil kaçsam yanlarindan diye düsünmekten biktim. Ögretmenlerimin kokuyu farkedip de hakkimdaki düsüncelerinden korkuyorum artik. Arkadaslarimin da öyle. Ne yapsam geçmiyor. Ben tek basima kaldim bu hayatta artik. Bunun daha üniversitesi var,is hayati evliligi var. Ben yeni yeni farketmeye basladim aci gerçegi. Simdiden böyleyse üniversitede ne olur? Evlilik nasil olur? Kim evlenmek ister benimle,onu geç hiçbir erkek yanima mi yaklasir benim? AGZI IGRENÇ KOKAN BIR KIZ. Olabilecek en igrenç sey. Hemen kaçarlar. Hayatla aramdaki bir engel konumuna geldi artik. Açilmayan bir perde. Insanlardan nasil kaçarim diye düsünüyorum. Düsünmek istiyorum,gelecegimi aklima bile getiremiyorum. Insanlarin tepkileri,düsünceleri,arkamdan diyecekleri. Allah'im ne yapayim ben ? Nereye gideyim. Çok uzaklara mi gitsem kimsenin olmadigi kimseyi rahatsiz edemeyecegim? Hiçbir çaresi yok. Artik yasama dair en ufak sevincim kalmadi. Neyime sevineyim,sevinelim. Derslerimiz iyi olsa,ya da baska seyler. Sonuçta bu agiz kokusu var bizde. Ötesi olamaz.Her zaman önümüze çikan kocaman bir engel. Ne zaman mutlu olsam diyor ki ben burdayim. Ben de istiyorum digerleri gibi olmak,sevdiklerimin gözüne bakarak korkusuzca konusmak. Hayattan tek istegim bu inanin. Çok sey mi istiyorum Allah'im? Normal insanlar gibi olmak için her seyi yaparim inanin. GErçekten de buraya kadarmis. Çikmazlardayim,tek basima. Tek gerçek ölüm olmus artik.Sessizce gitmek. DAha fazla dayanamayacagim.
IP
ismimnefarkeder
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 142
Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Mart-2015 Saat 20:38
kardesim sakin ol.senin yasadiklarinin es degerlerini biz de hayatlarimiz da yasiyoruz.dua et ve en önemlisi sorunun tespitine basla.bi de ailene söylemediysen ilk onlara söyle.ailenin bilmesi islemlerin yürümesi açisindan çok önemli bide senin 18 yasinin altinda oldugunu düsünürsek..
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Mart-2015 Saat 21:08
Hanim Kardesim sen yalniz degilsin ama!
Bak bizlerde variz burada.Problemimiz ayni.Sen nelre cektiysen biz de aynisini cektik.Hatta belkide daha fazlasini cektik yasimiz geregi.Sen en azindan daha gencsin ve erken yasta farkettin bunu.Daha dur hemen pes etme tip hergecen gun ilerliyor.Ben kokumun farkina,kokudan 20 sene sonra vardim.Ama 2 aydir kokum yok denecek kadar az diyiim.Sana bu konuda yardim edecek,rehberlik edecek bir buyugun yokmu?Yada anlatmadinmi buyuklerine? Bence annene yada babana anlat bu konuyu haberleri yoksa eger.Yada varsa yardim edemiyorlarmi? Bana yaz anlat bugune kadar bu konudaki girisimlerini.Ozelime yaz istersen.Bir care bulalim yonlendirelim.Evet belki kelligin ilaci olsa kel once kendine surer,diyebilirsin.Ama bizim tecrubelerimiz var.Neler yaptin yaz bana,bize.
IP
pharmacy
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 25
Alıntı pharmacy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Mart-2015 Saat 00:20
Kardesim benim yazini okurken o kadar duygulandirdin ki beni,lisedeki beni hatirlattin bana..Bende ilk olarak lise 1 de 15 yasindayken tam olarak farketmistim kokumu ve o kadar zor ki bu forumdaki herkes anlayabiliyor seni emin ol..Yeri geldiginde neden bu kadar sessizsin sorularina çünkü konusmak istesemde konusamiyorum çünkü benim agiz kokusu HASTALIGIM var demeyi o kadar cok istemistim ki o zamanlar ama olmuyor iste diyemiyor insan..Ama umudumu,ümidimi hicbir zaman yitirmedim ben hala da öyle..Suan üniversitede eczacilik 3 sinif ögrencisiyim,ve ben bu zamana bir sekilde sakizlardir,naneli sekerlerdir,firsat buldugun aralarda hemen lavoboya kosturup dis fircalamalardir,karanfillerdir derken gelebildim ve inan bana idare edebiliyor bir sekilde insan..Umudunu kaybetme,ben inaniyorum Türkiyede neredeyse hiçbir doktorun,dis hekiminin umrunda bile degilizken,Murat Hocamin ve buradakilerin çabalariyla bir sekilde bulunacak bu çare,inandigim sey hicbirseyin sebepsiz olmadigini söylüyor çünkü bana..
IP
afaff
Üye
Üye

Gönderilenler: 87
Alıntı afaff Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Mart-2015 Saat 13:55
sen burdaki çogu mesaji okudun mu bilmiyorum ama okumadigini varsayarak ya da bu yöntemleri daha önce uygulamadigini düsünerek bikaç çözüm önerisinde bulunmak istiyorum

1-dilini firçaliyor musun firçalamiyorsan kesinlikle firçala ben dil firçalamanin önemini yanlis hatirlamiyorsam lisedeyken fln anlamistim ve o zmn baslamistim yani snn yaslarinda fln snn de daha önce aklina gelmemis olabilir diye yaziyorum

2-daha önce oksijenli suyla hiç gargara yaptin mi eger yapmadiysan oksijenli suyu normal suyla yari yariya seyrelterek gargara yap

3-pharmol zn yi hiç denedin mi denemediysen mutlaka dene

4-bademciklerin duruyorsa(eger aldirmadiysan) kulak çöpüyle bademciklerine çok hafif bastirarak yani kanatmadan bademcik taslarini çikarmayi dene eger bademcik tasini çikarmayi basarip onu ezip koklarsan ne kdr igrenç bi kokuya sahip oldugunu görebilirsin ve onun ne kdr kötü bi koku meydana getirebilecegini anliyabilirsin

5-burnuna tuzlu su çektin mi eger çekmediysen sinüs rinse kiti uygulayabilirsin ya da kaya tuzuyla normal suyu karistip bu tuzlu suyu burnundan çekip agzindan çikarmaya çalis faydasini göreceksin

6-eger yutacaksan asiriya kaçmamak sartiyla dereotu tohumu çigneyebilirsin yutmadan çigneyip tükürürsen istedigin kdr çigneyebilirsin (bunu forumda daha önce hiç yazmamistim ilk defa yaziyorum diger arkadaslar da faydalanabilir)

simdilik aklima gelen bunlar ve asla umudunu kaybetme kaybetsen de hemen pes etme bunu defalarca umutlandiktan sonra umudunu kaybedip yine de pes etmeyen biri olarak söylüyorum
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Mart-2015 Saat 22:43
Adim adim git kbbye git sinüzit deviasyon burun eti varmi baksin geniz akintisi

genel cerrahi git reflün gastrit varmi diye baksin

dahiliye git seker hastaligin varmi diye baksin

dis hekimine git çürük 20 lik dise baksin

vs vs
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 231
Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Mart-2015 Saat 10:16

Inan, insan çok sey demek istiyor ama, bazi zamanlar bunlari dile getiremiyor. Dile getiremiyor çünkü bazi zamanlarda kelimelerin hiçbir anlami kalmiyor insan için.
Kelimeler kifayetsiz kaldigi anlar da böyle zamanlardir.
Senin bulundugun durum da böyle bir zaman iste. Aslinda hepimizin bulundugun durumu yasiyorsun. Hiçbirimiz senden farkli duygulara sahip degiliz.
Farkli bir hayat yasamiyoruz yani. Burda yanliz degilsin anlayacagin.

Biliyor musun?
Burdaki herkes de senin gibi günesin dogmasini hiç istemiyor. Hem de hiç istemiyor.
Çünkü günesin dogusuyla yeni aydinlik bir gün degil, yeni karanlik bir gün olacagini herkes farkinda.
Yeni bir gün demek yeni acilar demek oldugunu hepimiz biliyoruz.
Burda hepimizin yapmasi gereken bu acilar karsisinda sabretmek ve elimizden ne geliyorsa onu yapabilmektir.
Inan ben senin çektigin acilarin katbekat fazlasini yasadim. Ama sabrettim, bekledim ve suan sanki hiçbir sey yasamamisim gibi geliyor bana.
Tamam, bu belanin etkileri bende yok demiyorum ancak inaniyorum ki yine kazanan ben oldum.
Yine diyorum çünkü bu bela hiçbir zaman önüme engel olamadi. Yapabilecegim her seyi yapmaya çalistim. Hayata küsme gibi duygular içinde de hiç olmadim.
Çabaladim, sabrettim, ne yapmam gerekiyorsa yaptim ve sonuç:çok iyi bir durumdayim.
Hem de geçmisimde belirttigim bütün hakaretlere maruz kalan biri olarak suan böyle diyorum. Hiçbir zaman umutsuzluk olmadim. Her zaman bir umudum vardi.
Umarim sen de sabredersin, çabalarsin ve bir gün benim iyilestigim gibi bu beladan kurtulursun.
Bir bakmissin bir gün kendi kendine de iyilesmis olabilirsin. Hayat böyle sürprizler yapabiliyor bazen ;-)
Hem de hiç ummadigin bir zamanda kurtuldugunu görebilirsin. Inan buna.
Bu arada çok sanslisin ki burda seni anlayan insanlar var. Bu da çok güzel bir sey. Ne zaman canin sikilsa burda içindekileri paylasabilirsin.
En azindan biraz olsun bu seni rahatlatabilecektir.
Bir gün iyilesmen dilegiyle güzel kokulu kiz.
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
IP
delux
Üye
Üye

Gönderilenler: 44
Alıntı delux Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Mart-2015 Saat 13:50
Buradaki herkez senin yasadigin seyleri yasiyor emin ol,bende 24 yasindayim 18 yasindan beri bu dertle urasiyorum abileriminde dedigi gibi sirasiyla hepsine git ve sorunun en azindan nereden kaynaklandigini ogren benim kokumun sebebi mide bunu ogrenmis oldum mesela diger arkadaslarin burun agiz bolgesi kaynakli.. bir sekilde boyle yasamayi ogreniyoruz napalim sakiz vs. gunu bitirmemize yardimci oluyor.. insallah bizimde seninde sorunun cozulecek
IP
latte
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 64
Alıntı latte Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Mart-2015 Saat 19:28
güzel kardesim yasin geregi her duyguyu çok yogun yasiyorsun sevincini de acini da.. o yüzden suan böyle düsünüyorsun ama emin ol geçecek.ben de senin yaslarinda farkettim bu hastaligi çok üzüldüm çok agladim sevdigim insanlara onlari sevdigimi söyleyemedim belki birçok kisi bana çok kirildi anlayamadilar bi türlü.ölümden baska herseye çare var arkadasim, derdi veren rabbim dermanini da vermistir mutlaka, bize düsen tedavi yollarini arayip gerisini Allah 'a birakmaktir.seni bizden iyi kimse anlayamaz yalniz degilsin asla.evet ben de bi zamanlar isyan etmis olabilirim Allahim neden ben? diye ama artik anliyorum.söyle düsün dogustan yürüyemeyen gözleri görmeyen ve daha birçok hastalikla dogmus nice insan var eminim onlarda demistir neden ben? diye, herkesin imtihani farkli, bu da bizim sinavimiz.ölümü aklindan bile geçirme herseye ragmen hayat çok güZEL.ben kendimi birakmadim insanlardan soyutlamadim. suan çok mutlu oldugum bi isim çok sevdigim ve beni seven arkadaslarim var bu hastaliga inat gayet de sosyal bi insanim.ve inaniyorum ki yari yariya azalan koku bi gün tamamen bitecek.senin ki de öyle.çok bunaldiginda yaz dök içini bi de forumu bastan sona okumaya çalis isine yarayacak çok sey bulacaksin. sevgiler :))
IP
hazenn
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı hazenn Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Mart-2015 Saat 20:43
Seni o kadar iyi anliyorum ki ... sanki herkesten Özür diler gibi yasamak bizimkisi ama pes etmek ölümü düsünmek ne kadar dogru bizde variz hayatta anlattiklarinin aynisini yasadik ama pes etmek yok evet her adimda karsimiza çikiyor bu lanet durum ama tedavisini er geç bulucaz ümit ediyorum hepimiz adina....
IP
ismimnefarkeder
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 142
Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Mart-2015 Saat 21:03
delux lardes mide kaynakli olduguna nasil karar verdin?
IP
bikkinnn
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı bikkinnn Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Mart-2015 Saat 21:30
Hepinizin yazdiklarini okudum. Ve gerçekten de daha iyi hissettirdiniz inanin. Beni sizlerden baska kimse anlayamayacak. Çok tesekkür ediyorum hepinize. Yazdiklariniz o kadar degerli ki benim için. Bu konuda yalniz olmadigimi ilk kez siz hissettirdiniz bana. Ayri ayri minnettarim hepinize. Iyiki varsiniz,Allah razi olsun sizden...
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu