|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Sindirim problemi | |
Yazar | Mesaj |
mrtbyzt
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-Nisan-2015 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: Sindirim problemi Gönderim Zamanı: 18-Nisan-2015 Saat 23:23 |
Merhaba yasim 23 kilom 72 boyum 178 duzenli haftanin 3 gunu spor yapip kosuyorum 2 gunu yuzuyorum ama her sabah dilim sag ust fotodaki gibi uyaniyorum gaitamda gizli kan cikti renk kahverengi ve yumusak, bagirsaklarim dolu hissi var surekli. Tuvaletim top top geliyor 5-6 tane sonra kesiliyor buyukluk normal, baharatli aci ve bazi cikolatalarda mide yanmasi eksimesi gibi rahatsizlik yasiyorum ve son su 1 haftada cok yoruluyorum 1km yuruyup geliyorum bacaklarim agriyor tutmaz oluyor hemen yatip dinlenmek uyumak isstiyorum yardimci olursaniz sevinirim
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|