|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: agiz kokusu olunca agizda hissedilen ates | |
Yazar | Mesaj |
Misafir
Misafir |
Konu: agiz kokusu olunca agizda hissedilen ates Gönderim Zamanı: 22-Nisan-2015 Saat 11:18 |
merhaba arkadaşlar sorum şu sizde hissediyor musunuz agzinizdaki sicakligi atesi agiz kokusu olunca? mesela agiz kokum olmadiginda daha temiz ferah hissediyodum agzimin icini
ama koku oldugunda dilin ustunde zaten beyazlik oluyor ve dili damaga temas ettirincede garip bi his oluyor oda dilin uzerindekilerin marifeti iste... agiz ici hijyenik degil yani koku oldugunda bunu herkes farkediyor sanirim bu arada benim sorunum belli sanirim doktorumda alerjik rinit demisti galiba dedigi gibi alerjk rinitte pempe yerler kirmizimsi oluyor en onmli nokta bu bende her sabah kalktigimda isik tuttugumda burnumun icine kirmizi goruyorum... bu resimden daha iyi anlayabilirsiniz |
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 22-Nisan-2015 Saat 11:24 |
bide doktorum avamys spreyini vermisti hicbi ise yaramamisti...
|
|
ncort
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
Gönderim Zamanı: 22-Nisan-2015 Saat 19:41 |
Evet dedigin cok dogru. Diger konudaki sordugun ilaci kullandiktan sonra %40 oraninda bi ilisme sagladim sanki ve agzimda bi ferahlik vardi. Dusun ki %100 iyilessek agzimizda nasil bir ferahlik yasayacagiz :)
|
|
asil35
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Kasım-2014 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Gönderim Zamanı: 23-Nisan-2015 Saat 11:08 |
ncort sen hangi ilacı kullandın ve ne için?? |
|
yorum(suz)
|
|
Mehmet
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 23-Nisan-2015 Saat 15:15 |
hohladığım zamanda hissedebildiğim ateştir. Nefesin kendi sıcaklığı değil ama farklı bir sıcaklık bende nedenini bilemiyorum...
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 25-Nisan-2015 Saat 00:21 |
aynen öyle hohladgım zaman bende bi ates hissediyorum sıcaklık yani... normalde de bi sicak hava gelir ama bu farkli demekki koku olan kisilerde oluyor bu durum... |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|