|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
sherlock
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Nisan-2015 Konum: Düzce Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25-Nisan-2015 Saat 18:07 |
Merhaba Murat hocam benim agiz kokusu sorunum sanirim iki üç yildir var ama eskiden bu kadar degildi son alti aydir her zaman ve agir olmaya basladi.Bes alti sene önce dislerim bozuktu ve tel taktirmistim tedavim iki buçuk sene sürdü.Tellerim çiktiktan sonra da dislerim bozulmasin diye adini bilmiyorum ama dislerime uygun plastik bir kalip verdi doktorum ve onu hala kullaniyorum geceleri yatmadan önce takiyorum ve sabah çikariyorum.Agiz kokusunun tamamen bundan kaynaklandigini düsünmüyorum ama bu agiz kokusunu arttirir mi bir etkisi olur mu?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |