|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Bilmiyorum mide kaynakli olsa koku degisken olmasi gerekmezmi zira hergün ayni besini yemiyoruz ne kadar oldu bu ilaçlara baslayali biraktinmi devammi ediyorsun recetelimi aldin biraz bahsersen sevinirim |
|
![]() |
|
leylak
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Subat-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
Bende bilmiyorum sorunum neden kaynaklaniyordu.kkb tetkiklerin de birsey cikmadi sinuste kist var ama koku yapmaz denildi.gastroda mide kapakcigi deforme olmus bagirsaklardaki koku agza geliyor dedi senelerce mide koruyucular kullandim ama hic etkisi olmadi.
|
|
leylak
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Leylak bana ozelden dis hekimini yazarmisin ?
|
|
![]() |
|
nurka
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
![]() ![]() ![]() |
leylak arkadasin iyilestigi flagly,rovamycine,tanflax adli ilaçlari arastirdim sonuç:
bu ilaçlarin üst solunum yollari ve üreme organlari sorunlarina iyi geldigi yönünde arkadaslar.ne dersiniz?? |
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
leylak'in sorununun dis eti iltihabi oldugu çok açik.
Yazdiklarindan da gayet net anlasiliyor. Ilaçlari bende kullansam geniz akintisi problemim nedeni ile benimde geçecektir bir süre. ama leylak in diseti iyilestigi için koku da bitti muhtemelen. Leylak büyük geçmis olsun. Atlatmissin sonunda. Yazik ki bu kadar basit bir sorun bile teshis edilemiyor. |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
neler oluyor neler yaw!
Effect sanirim dedigin dogru Leylak kardesin sorunu dis eti iltihabi olunca,ilac tam denk geldi. Nurka tsk ederim ilgilenip verdigin bilgi icin. |
|
![]() |
|
Aleho
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
![]() ![]() ![]() |
Dis eti iltihabi oldugunu sanmiyorum daha önce Leylak adli kisiye sormustum
Sorum:Merhaba bu agiz kokusu varken dilinde beyazlik tükürük ünde koyuluk oluyomuydu? Cevabi:Evet dilim bembeyaz tükürügüm sapsari agzim hep les gibi Murat hocam size bisey söylemek istiyorum benim okulumda bi arkadas vardi onunda agzi kokardi ama bariz belirgin koku öksürdügünde koku heryere yayilirdi bigün bu arkadasin yaninda oturdum derste agiz kokusu sürekli burnumdaydi ve sonradan lavobaya bogazimi temizlemeye gittigmde kendi agiz kokuma bakiyordum bogazimi çektim iyice bide ne olsa iyi o arkadasin agiz kokusu bogazimdan geldi sürekli temizledim bogazimi su içtim biseyler yedim öyle gitti yani hocam suandada zaten ne yesem kokusu agzimda kaliyo Biteral 500 MG kullandigimda kalmiyordu yani ortada yapiskan bi bakterimi söz konusu. |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Bu kadar bilgi ile bir yorum yapmak zor olabilir.
Kolonya kokladigimizi var sayalim. Koku reseptörü gaz fazinda gelen kokulu molekül ile temas edince onu islatarak çözer. Suda çözünen kokulu madde kimyasal reaksiyone girer ve reseptörde elektrik sinyali olusup beynimize gider. Biz kokuyu algilariz. Bu bir limon kolonyasiymis deriz. Koku ne zaman biter? Biz sonsuza kadar limon kolonyasi kokusu mu alacagiz? Bir süre sonra kimyasal reaksiyona giren kokulu madde reseptörden disari pompalanir. Reseptördeki aksiyon potansiyeli baslangiçkonumuna döner. Biz artik limon kolonyasi kokusunu duymaktan vaz geçmis oluruz. Çok agir moleküllerin reseptörden pompalanip tahliye edilmesi geç olabilir. Bilhssa cGMP ile reaksiyona giriyor ise rtesptörü kolayca terk etmez ve elektrik potansiyel üretimini sürdürür. Bu durumda bizler de aldigimiz kokuyu çok uzun süre duymaya devam ederiz. Sizin kokladiginiz kokulu gazin bilesiminde molekül agirligi yüksek bir gaz varmis. Sizin reseptörünüzü terk etmemis ve siz bu kokuyu saatlerce algilamaya devam etmissiniz. Agiz kokusu (bu günkü bilgilerimize göre) bulasmiyor -M |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
bnm size bi sorum var Murat bey septum deivasyonu ameliyati oldgumda daha oncede demistim ilk 2 ay cok guzeldi , doktorum sonra alerjik rinit oldgnu soyledi , peki madem oyle ilk 2 ay neden hayat kalitem maksimumdu kalkerken dinc kalkardim ve agzimda gram koku olmazdi? nedeni su mu; mantikli bi aciklamasi bitek bu geliyor aklima... bicak altina yatiyoruz malum burun icindeki dokular hasarli ve hasarli oldugu icin acaba alerjenlere karsi etkisiz mi oluyor? yani gorevini yerine getiremeyip alerjenleri taniyamiyor burun etleride boylece sismiyor ve yaklasik 2 ay sonra hasarli dokular iyilestiginde alerjenleri bu sefer algilayip burundaki etleri sisiriyor bnmde burnum tikaniyor ? sizce boyle bi mantik kurabilir miyiz benden bu kadar bilgi cikti... |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Gürkan bey,
Tam tersine düsününüz Ameliyattan sonra ilk dönem içim konkalar ödemlidir, sistir. Sonra inerler. Aslinda soru net degil. Tam olarak anlamadim. Konkanin ödemli olmasi ile agiz kokusu arasinda iliski mi kurdunuz? Allerjenler ile et dedigini sey (konka?) arasinda nasil bir iliski kurdunuz? -M |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
soyle soyleyim eger birinin alerjisi varsa daha cok gece burun tikanmiyor mu? hastalar doktora burnum tikali doktor bey dedignde alerjik rinit tanisi koyuyorlar bazen burnun icine bakip konkalarin sisliginden ve bogaz kasinmasi brun kasinmasi gibi belirtilerinden anliyor bu yuzden soyledim yani et derken konkadan bahsediyorum bnm bildigm oyle yani konkalar sisiyor alerjik rinit varsa yanlsiim varsa duzeltin ltfen sonra burun tikanikligi gerceklesiriyor... valla aklima baska hicbirsey gelmiyor daha neye alerjim var bilmiyorum test yaptrinca gorcez... |
|
![]() |
|
leylak
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Subat-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar ben herkesten ozur diliyorum.mesajlari yeni okudum.ilaçlarla geçti zannetmisim.koku eskisinden dahada kotu geri geldi.ben iyilestim zannettim sizlerde umudunuzu kaybetmeyin istemistim.benim kendi adima umudum kalmadi.naneli seker yemeye devam.Allah hepimizin yardimcisi olsun
|
|
leylak
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Bakterileri degil, bakterilerin yasam alanini kurutun. Bundan dolayi varliklarini sürdüremezler. Bunun en güzel delili; çok az oksijenli suyun içine, normal suyu doldurup gargara yapin. Aman yutmayin. Dil arkasindaki bakterilerin öldügünü göreceksiniz. Aldiginiz oksijenli su, cam sisede olsun. Plastik sisedeki pek etki etmemisti. Tabi bu sadece geçici olacaktir. Önemli olan oksijensiz ortamda yasayan bakterilerin ortamina oksijen göndermekte. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
kbb uzmani olsaydiniz gayet iyi anlardiniz hocam dedgmi belkide cok alakasi var yani konkay sismesiyle agiz kokusunun konka sistiginde burun tikanir gece de agiz acik yatilir ve agiz kokusu kacinilmaz olur... saygilar |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Gürkan mesaj kutun dolu kardes. Bana mesaj atiyorsun ama sana dönemiyorum, ilgilenmedigimden degil yani. Cevap olarak eczaneden alabilirsin. Orani az olsun oksijenli suyun. Kalitesine ve oranina göre yarim saat ile 6 saat arasinda koruma saglar.
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |