Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Herkes dilinin resmini cekip koyabilri mi? Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Konu: Herkes dilinin resmini cekip koyabilri mi?
    Gönderim Zamanı: 01-Mayis-2015 Saat 12:22
arkadaslar dilde beyaz pas herkes koyarsa bence daha iyi olur

dil pasinin bence kokuyla %100 alakasi var , agiz kokum olmadiginda dil pasi yoktu... bu dilimde beyaz tabaka yoktu ...

dkotorlardan simdi bilmiyor mu neyden kaynakldigni bu dilde beyaz tabakanin? alerjiden mi neyden cildircam arkadaslar

aglamak istiyorum septum deviasyonu ameliyatndan sonraki 2 ayimi cok ozledim ben oyle guzel uyanmamamistim 1 gram koku yoktu agzimda bu gunlerimi hatrladikca aglamak istiyorum o gunlerime donmek istiyorum ...
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 162
Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Mayis-2015 Saat 16:11
Boyle bi konu acmissinda kendin niye koymadin dilinin resmini?
IP
erkannn1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 105
Alıntı erkannn1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Mayis-2015 Saat 18:59
Kardes dilin tuylu bi yapiya sahipse hep pasli olacaktir kurtulusun yok ayni benim gibi
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Mayis-2015 Saat 21:04
konunun onaylanmasi bile muammaydi o yuzden koymadim bunda ne varki? ama katilim olmasi lazim 2-3 kisiyle olamz soyle en az 10 kisi olursa cok daha iyi olur bence... arkadaslarda onaylarsa ben ilk sirada resmi ekleyebilrim
IP
vekol
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 32
Alıntı vekol Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Mayis-2015 Saat 14:09
Arkadaslar bende 6 yildir agiz kokusunu çekiyorum ve Arastirmalarim sonucu agiz kokusunun% 95i bagirsaktaki mantarlarmis kontil isimli ilaci bugün kullanmaya basladim gelismeleri yazicam..
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Mayis-2015 Saat 22:52
abi cogunlugu burunden olur , burun eti buyuk olur nefes alamaz koku olur mide sorunuda tabi olabilir

bu arada sodanin agiz kokusuna iyi geldigni soyleyeblirz miyiz? gece yatmadan once icesek?
IP
delikanli06
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 13
Alıntı delikanli06 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Mayis-2015 Saat 23:57
Kontil ilaci Bagirsak kurtlari için mantarlarda etkisi varmi ki ?
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Mayis-2015 Saat 14:43
murat hocam dille ilgisi bilgisi var mi blmiyorum ama yorum yaparsa seviniriz... dilde ne gibi hastalik var burdan bakinca yani , pas var gordgunuz gibi bu arada yarim saat once supangle yemistim ama yemeden oncede boyleydi yani sabah kalktigimda da boyleydi

not dusmek istiyorum gece yatarken disimi fircalamadim ve kahvalti yaptiktan sonrada fircalamadim... buyrun ilk ben ekliyorum resimleri

ilk resimde arka taraf papilla kismi gozkmuyor

burda arka kismis gozukuyor papilla deniyor arkadaki baloncuklara

IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Mayis-2015 Saat 15:26
buyrun buda yabanci forumlarda buldugum bi resim

soldan 2nci olan Qi eksikligiymis , Qi ise vucudun enerjisi gibi biseymis sanirim biraz arastirdim da

eger diliniz 2nci resimdeki gibiyse

belirtiler sunlarsa ; yorgunluk, istahsizlik, kendiliginden terleme, nefes darligi , asiri düsünmek ve endise verici

sizde de qi eksikligi var demektir . yanliz benimki hangi dile giriyor pek anlamadim

kaynak : http://organicolivia.com/2014/11/14/do-you-have-qi-deficiency-how-to-heal-with-food/
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Mayis-2015 Saat 15:59
resimde Qi eksikligin var mi? diyor

belirtiler : Soguk eller, yorgunluk, Edama / sisme, siskinlik, zayif kan dolasimi, sindirim halsiz, hipotiroidizm
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mayis-2015 Saat 14:29
"QI neymis?" diye internete baktim. Çin kaynakli bir ögretiyle alâkaliymis. Uzun uzun okumadim ama ruh-enerji vs anlatiliyordu.

Agiz kokusu bir yana bu tür ögretiler insani dinden bile uzaklastirabilir. Inançli biriyseniz, böyle seylere inanmak dinen tehlikeli diye düsünüyorum. Bizim ruh-yaratilis inancimiza aykiri olabilir.

Dil izinin nedenini arastirinca karsimiza hep Çin çikiyor. Demek orada üzerinde durulan merak edilen bir konu. Oralarda çözümünü bulmus bir doktor olabilir.

Gürkan33, senin dilinde kaplama yok gibi. Bence bu sadece yemek izi. Öyleyse birkaç gün firçayla temizle birsey kalmaz. Çünkü kaplama olsa papillalar daha koyu kaplama olmasi gerekir. Kaplama dil fotograflarinda hep öyle görünüyor. Senin dilindeki kaplama olsa dahi koku yapacak gibi durmuyor çünkü neredeyse seffaf.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mayis-2015 Saat 23:31
nasil yani beyaz kaplama yok mu dilimlde? peki resimde gorunen beyaz mi artik sari mi tabaka degil mi , degilse nedir bu? yok abi ya bence bu dilin ustundeki kaplama da koku yapiyor
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Mayis-2015 Saat 20:34
Gurkan33, kaplama olabilir de o kadar koku yapacak gibi durmuyor. Google'a dil kaplamasi vs yaz fotolara bak neler göreceksin. Burada da olmasi lazim ama basligi bilmiyorum.

Mesaj atilamiyor sana gelen kutunu veya giden kutunu temizlersen mesajlar ulasir.
IP
msms
Üye
Üye

Gönderilenler: 40
Alıntı msms Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mayis-2015 Saat 07:27
Gürkan33 sende reflü veya mide fitigi var mi
Mide asit önleyiciler kullandinmi geçmiste
Bademciklerin durumu ne?
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mayis-2015 Saat 09:28
Orjinalini yazan: msms

Gürkan33 sende reflü veya mide fitigi var mi
Mide asit önleyiciler kullandinmi geçmiste
Bademciklerin durumu ne?

valla refluyu blmiyorum var mi belki doktora gitsem reflusun der yada degilsin der inanin billmiyorum digeride yok herhalde

sizin dilde bnmki gibi anlasilan bnlari sordgunuza gore?
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mayis-2015 Saat 09:37
Orjinalini yazan: asdf

Gurkan33, kaplama olabilir de o kadar koku yapacak gibi durmuyor. Google'a dil kaplamasi vs yaz fotolara bak neler göreceksin. Burada da olmasi lazim ama basligi bilmiyorum.

Mesaj atilamiyor sana gelen kutunu veya giden kutunu temizlersen mesajlar ulasir.

valla bnmki boyle

tmmdir temizledim msj kutumu
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 162
Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mayis-2015 Saat 13:58
O dil koku yapar. Benexol B12 yi denedin mi? Ben birakinca dilim yavas yavas yine beyazlasti. Hatta bazi yerleri bembeyaz.
IP
msms
Üye
Üye

Gönderilenler: 40
Alıntı msms Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mayis-2015 Saat 15:16
Evet çok benziyor
Firçalayinca azalsa da hemen olusuyor
Yine de koku yaptigini düsünmüyorum
En azindan yakinlarim kokmuyor diyor
Devamli da sorulacak soru degil bu
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mayis-2015 Saat 17:26
Orjinalini yazan: ncort

O dil koku yapar. Benexol B12 yi denedin mi? Ben birakinca dilim yavas yavas yine beyazlasti. Hatta bazi yerleri bembeyaz.

benexol b12 nedir? b12 icin vitamin mi?
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 98
Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Mayis-2015 Saat 14:04
Bi sefer benim agiz kokumda 2 gün gitmisti o zaman bende benoxol B12 yaninda B vitamini kombinasyonu kullanmistim dilimdeki beyazlik gitmisti yediklerimin kokusuda kalmiyordu devam ettim ama 2 sonra koku geldi kullandigim halde ama benim kafam biyere takiliyor onlari kullanmaya basladigimda o gün Hamsi yemistim acaba onunla bi baglantisi varmi bida deniycektim ama balik sezonu kapandi :)
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Haziran-2015 Saat 08:35
IP
Tirza1984
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 7
Alıntı Tirza1984 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Nisan-2017 Saat 08:49
Bu dil pasi süpheli iliskiden sonra olan var mi.böbrek sorunlari sa dil pasina sebep olur
IP
denizedogruu
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 17
Alıntı denizedogruu Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Nisan-2017 Saat 21:02
Ben dil pasinin burun geniz kaynakli oldugunu düsünüyorum. Alerjik rinit tedavim devam ediyor, sonunda burun etlerini ameliyatla küçültücez dedi doktor. Ayrica antibiyotik yazdi bence koku sinüs kaynakli. Kronik sinüs iltihabinda antibiyotik ise yaramazsa ameliyat gerekiyormus. Kontrolden sonra bilgilendiririm.
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Nisan-2017 Saat 16:33
Orjinalini yazan: denizedogruu

Ben dil pasinin burun geniz kaynakli oldugunu düsünüyorum. Alerjik rinit tedavim devam ediyor, sonunda burun etlerini ameliyatla küçültücez dedi doktor. Ayrica antibiyotik yazdi bence koku sinüs kaynakli. Kronik sinüs iltihabinda antibiyotik ise yaramazsa ameliyat gerekiyormus. Kontrolden sonra bilgilendiririm.

evet dogru düsünüyorsun.
IP
Mnsm
Üye
Üye

Gönderilenler: 67
Alıntı Mnsm Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Nisan-2017 Saat 23:10
Dilin koku yapmasi demek mideden gelen gazlarin orda birikip tabakalasmasidir bedemcigin müsaitse hemen tas olusur degilse dilinin üzerine yapisir gitmez
Dil pasi koku sebebim diyorsan önce mide barsak gastrit tedavisi yapmalisiniz miden kapanmazsa o gazlar gelir yapisir bademcik ve dile
Ikincisi burnun açik olacak benim gibi hem et hemde kemik egriligi olursa nefes alamssin bakterilerin olusmasi için gereken ortam hemen olusur ve koku hemen hazirda bekler
Üçüncüsü bademcik eger ilk iki sorunu hallettiysen aldir gitsin ve düzenli beslenip iyi nefes alirsan gece geç yemek yeyip yatmasssan insaAlllah koku kalmaz
Günüm gecem bu kokudan nasil kurulurum diye geçiyo artik yolum belli benim hepsini sirasiyla yapacagim sonuç alacagima inaniyorum
Reçeteyi kaybetmeyin disler de önemli tas varsa agiz hijyeni hiç düzelmez çünkü sürekli taslar üretime devam ediliyor üretim sürecinde koku mutlaka oluyo
Yemekten sonra mutlaka agzinizi da çalkalayin kardeslerim kurtulalim hep beraberrrr
IP
Peri
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 4
Alıntı Peri Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Mayis-2017 Saat 19:29
Dilimin arkasi beyazdi ve koku vardi. Azi disimi çektirdim ve beyazlik gitti.

Koku kaldi. Disimde dolgu vardi, beyaz bir dolguydu. Bunun cevabini verebilecek biri var mi? Neden beyazlik yok oldu?
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Mayis-2017 Saat 11:33
foruma nerdeyse 1 ay gibi bir zamandir girmiyorum bakiyorum yeni kayit olanlar bizim ilk kayit oldugumuz zamandaki seyleri tartisiyorlar :

yok efendim dil söyledir , yok burun akintisi geniz akintisi , yok mide gastrit , yok bagirsakta mantar ,

bunlari geçiceniz beyler doktora gidiyorsunuz birçok defa filmler röntgenler aletlerle kontrolleriniz yapilmiyormu? hatta siz mutlu olun diye ilaç bile veriyor doktor kullanmiyormusunuz ve halen geçmiyormu ozaman siz kendi vücudunuzu tanimiyorsunuz Birisi çikmis yahu ben söyle söyle söyle yaptim geçti EEe herkeste onu yapinca geçicekmi? bumuu bakin altini çizmek istedigim bi nokta var Bademcik Tasi Bademciklerinizi hafif sikip disari ittirdiginizde sari renkli küçük küçük beyaz ve sari karisik parçalar çikiyor bir koklayin bunu nasil bir koku var Bende ileri seviyeye ulasti sanirim bademcigim birkaçdefa kanama geçirdi Bogazimda yuvarlak koca koca taslar vardi su içtim taslar geçer geçmez koku geçtiginiz söylediler çok defa test yaptim bademciklerimideki taslari yok ettigimde koku gidiyor ama yarim saat 20 dakika sonra tas yeniden olusuyor kendiliginden ve bir yemek yedigimde yemeginde bademcik kismina bulasmasi tasla birlikte kokuyu azdiriyor Bunlar gerçek seyler hacamat macamat bilim disi biseyden bahsetmiyorum arkadaslar Bademciklerinizi kendiniz bi kontrol edin insan kendinde emin olmali süpheye düsmemeli ben çok defa hocam biir BAGIRSAK KURDU konusunda süpheye düstüm halende süpheliyim varmi yokmu bilmiyorum aciktigimda karnimda kasinti olup birsey yürüyor gibi geziyor gibi hissediyorum belki tamamen psikolojik belkide beni hizli aciktirip agizda kötü kokuya sebep veren faktörlerden biride bu YALNIZ yaptigim deney testlerde karnim açken dahil altini çiziyorum açken dahil bademcigimi temizledigimde kokunun oolmadigini söylüyorlar ama bu öyle birseyki çok seri biçimde olusuyor tekrar
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Mayis-2017 Saat 11:40
dil pasi için sunu diyebilirim pasin içinde beyaz artik gibi seyler çikiyorsa çiktigi zaman is bitmistir yani temizlenmistir demek artik hafif beyaz gridir ona kafayi takmayin
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
sifa
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Haziran-2017 Saat 14:02
Tabi ki de. Herkesin sorunu ayni yerde olsaydi hepimiz ayni seyle kurtulurduk. Agiz kokusundan kurtulanlardan biri de pepzan ile kurtulmus mesela yani mide asisini artirinca koku gitmis.. yani herkesin sorunu farkli yerdedir ama biz kendi sorunumuzun kaynagini buldugumuz seyleri anlatiyoruz ki bizim gibi ayni durumda olanlar varsa onlarinda kaynagi buysa yardimci olsun diye.. seninki bademcik olabilir öyleyse ne mutlu sana al dir kurtul.. yada baska nasil bir tedavi yöntemi varsa.. Ama bu demek degildir ki bademcigin disindaki kaynaklar mide bagirsak koku kaynagi olamaz.. yanlis bu düsünceler.. hersey koku kaynagi olabilir her organ da ayri ayri sorunda olabilir.. kiminjn nefesi kokar sorun akcigerdir o kisi diyebilir mi ki kesin konu akvigerden geliyor diger yöntemler sacmalik.. diyemez.. biz buldugumuz careleri burda paylasmakla kendi vicdanimiz adina mukellefiz.. Hepsi bu.. bunun disinda ki bizim sorunumuzun kaynagi disindaki yöntemleri küçük görmek basitlestiemek yok saymak kimsenin haddi degildir..
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 285
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Mart-2022 Saat 07:59
Üstteki mesajlarda arkadas dil resmi atmis. Benimkiyle neredeyse ayni. Sürekli firçaliyorum nafile. Dün bir uçak yolculugu yaptim. Yanimdakiyle biraz sohbet ettik sonra adam "Burasi biraz havasiz oldu." deyip kalkti baska bir yere gitti. Uçak lan burasi, diger koltukta farkli hava mi olacak diyemedim :)

Murat hocam dil beyazligi mide ile de alâkali ise dil firçalama ile geçer mi?
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu