|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlari biliyor muydunuz? | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23-Mayis-2015 Saat 15:44 |
Allah'a çok sükür yaptim, bitirdim.
https://www.halitor.com/halitor-2/ Dünya pazarindaki agiz kokusu ölçen diger cihazlara karsi üstünlügümüz bile var. Görevimi tamamlamis olmanin huzur ve gururumu paylasmak istedim. -M Düzenleyen aydinmur - 13-Kasim-2023 Saat 11:33 |
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
tebrikler hocam..
|
|
![]() |
|
antik_a
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Eylül-2013 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
Tebrikler hocam ...emeginize saglik
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam siz sadece doktor degilsiniz ayni zamanda bir bilim adamisiniz! Keske her sehrimizde sizden bir tane olsa. Durum o kadar vahim.
|
|
![]() |
|
zeynep
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
kullaniliyorsa simdi umarim geldigimizde nedenimizi bulur elinize fikrinize saglik
|
|
![]() |
|
msms
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 40 |
![]() ![]() ![]() |
Halitometre ile 90 çikti benim hocam
Bu ne anlama gelir Bir de yanlis hatirlamiyorsam siz halitometre nin sonuçlarinin bir anlami yok diyordunuz Sizin ürettiginiz cihazda amaç disa bagimliligi azaltmak mi yoksa mevcut olanlara göre farkli sonuçlar da mi veriyor Basariniz için tebrikler ve tesekkürler |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Evet dogru
Dakikalar içerisinde agiz kokusu seviyesinin degistigi gösterilmistir. Su dakika agiz kokusunun kaç ölçüldügü fevkalade önemsizdir. 2 dakika sonra bu sayi degismektedir. Agiz kokusu üretme "kapasitesinin" ölçülmesi herekir. Bu bize degerli ip uçlari verir. Ayrica 3 koku kaynaginin (agiz+burun+nefes) karsilastirilmasi durumunda faydali ip uçlari elde edilmis olur. Tek basina agizdan koku ölçmek gereksiz bir islemdir. Evet disa bagimliligimizi azaltmak ve sektöre katkim olsun diye bu cihazi ürettim. Sadece hekimlere vermeyi düsünüyorum. -M |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Hayirli olsun hocam, elinize saglik. Insallah ülkede yayilir. Eksi sözlük'te baslik açilsa çok büyük reklami olur. Facebook eksi sözlük sayfasindan da duyuru yapilabilir.
Arkadaslar, siz yine de çok sevinmeyin. Agiz kokusu oldugu ispatlansa bile KBB, dahiliye doktorlari koku isini ciddiye alacak mi bakalim. Adamlar yine umursamazsa tedaviyi kim yapacak? Hocam, bu cihaz vücut kokusunu nasil ölçüyor? |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Pipeti nereye tutarsaniz orayi ölçüyor dersem daha isabetli olur.
Koltukalti ter kokusu, bozulmus meyve sebze kokusu, tursu, ayak kokusu, veya kirli hava kokusu... vs.. -M |
|
![]() |
|
uzgun
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Haziran-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
![]() ![]() ![]() |
tebrikler hocam elinize saglik
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam cok tebrik ederim.
Çaresiz insanlara çare olmak kutsal bir gorev bence. Allah kalbinize gore versin,amin. |
|
![]() |
|
umit
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Agustos-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
![]() ![]() ![]() |
Emeginize saglik hocam.
|
|
![]() |
|
umutsuz
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-Mart-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
![]() ![]() ![]() |
hocam çabalariniz ve emeginiz için kendi adima size çok tesekkür ediyorum.çaresizce,utana sikila çözüm arayan bizlere yaptiginiz yardimlarin manevi karsiligi çok büyük emin olun.Allah sizden razi olsun hocam...
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Amiin
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Bu cihaz su anda Dis hekimi Bülent Torun tarafindan Istanbul Anadolu yakasinda Bagdat cad Haydarbey apt n:546 'da faal olarak kullanilmaktadir. Tel: 216 3622001
-M |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Sadece bir tane mi vardi yoksa bir kaç tane mi ürettiniz?
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
1 tane ürettim. Halimeter'den daha üstün oldugunun kefiliyim. Üstün özelliklerini buraya liste seklinde siraladim: http://www.halitorium.com/halitor/
Onu da Bülent bey aldi. -M |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bu halitometre'yi alan Bülent Bey'e giden veya randevu alan var mi ?
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Bu da bir üst model. Bu cihazin yapimini henüz bitirdim.
4 gazi ayni anda yakalayabiliyor. https://halitor.com/halitor2/ Dünya pazarindaki agiz kokusu ölçen diger cihazlara karsi simdi daha fazla üstünlügümüz var. Sükür. Düzenleyen aydinmur - 16-Aralik-2022 Saat 14:24 |
|
![]() |
|
latte
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
tebrikler hocam .
|
|
![]() |
|
Funda
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Subat-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
![]() ![]() ![]() |
Tebrikler Murat bey Ankaradan bir doktor alirda insallah giderim😊
|
|
Tükenmislik
|
|
![]() |
|
Cekince
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31-Mart-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam merakimdan soruyorum gaz demek koku mu demektir, gaz ölçer demistiniz bu cihazin ölçemedigi koku var midir?
Ankarada bir doktor alirsa isim adres belirtebilir misiniz |
|
Biktim
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Hava gazdir. Amonyak sisesinin kapagini açarsaniz burnunuzda amonyak kokusu olusur.
Yasemin çiçegini koklarsaniz zihninizde yasemin çiçegi kokusu olusur. Her gaz kokulu degildir, hidrojen, azot, CO, CO2, NO, gibi. -M |
|
![]() |
|
mehmet27
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16-Mart-2015 Konum: Gaziantep Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 81 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam bu cihazla ölçülen kokunun kaynagini tespit etmek mümkünmu
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
hayir |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Cihaz teshis yapamaz. Üretme kapasitesi tespit edilmelidir. Bu videoyu seyredin
https://www.youtube.com/watch?v=zjdNtuijSJA |
|
![]() |
|
Cekince
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31-Mart-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam agiz kanseri ile ilgili yazdiginiz bir baslik var mi çesitli sorular var kafamda önce okumak daha faydali olur diye düsündüm
|
|
Biktim
|
|
![]() |
|
Cekince
![]() ![]() ![]() |
Funda hanim buralarda mi acaba özelden yazdim ama
|
|
Biktim
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |