|
|
Ben iyileştim | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim |
Konu: dil | |
Yazar | Mesaj |
aysel
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-Mart-2015 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
Konu: dil Gönderim Zamanı: 22-Mayıs-2015 Saat 18:06 |
|
|
aysel
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-Mart-2015 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
Gönderim Zamanı: 22-Mayıs-2015 Saat 18:12 |
hocam bu foto forumdan bad-ı saba arkadaşımıza ait, o yükleyemediği için ben yükledim. Dilin orta kısmında pütürler var ve bunu görünce panik olmuş ve dil fırçalamayı kesmiş. Hocam bu dilin orta kısmındaki pütürler normal mi yoksa bir doktora gitmek gerekir mi? Lütfen yardımcı olursanız çok seviniriz.
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 22-Mayıs-2015 Saat 21:32 |
Daha güzel bir fotoğraf var mı?
-M |
|
aysel
Gönderim Zamanı: 22-Mayıs-2015 Saat 21:54 |
|
|
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 23-Mayıs-2015 Saat 13:57 |
ben o sebeplerle KBB dokroruna gittim.dilini temizlerken dilini zedelemişsin,zamanla düzelir dedi.ama geçmedi.doğrusu ben de bu kadar çok yok..
|
|
bad-ı saba
Üye Kayıt Tarihi: 23-Ağustos-2014 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
Gönderim Zamanı: 23-Mayıs-2015 Saat 15:35 |
Hocam bir yorum yapmadınız, acaba kötü bir şey mi?
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 23-Mayıs-2015 Saat 15:49 |
Yok ağbicim dilde hiç bir problem yok. Daha önce buna benzer soruları yanıtladığım ve o kabartılar ne olduğunu veya olabileceğini forumda bir yerlerde anlattığım sebebi ile cevap yazmadım. Dil sırtında geriye doğru gördüğünüz kabartılar papillerdir. Doku su tutunca şişer, suyu bırakınca iner. Hiç bir şey yapmaya gerek yok kendiliğinden eski haline dönecektir. -M |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|