|
|
Ben iyileştim | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim |
Konu: enteresan bir sey | |
Yazar | Mesaj |
News
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Ocak-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Konu: enteresan bir sey Gönderim Zamanı: 22-Mayıs-2015 Saat 14:04 |
Başlangıçta bu kokunun psikolojik olduguna ihtimal dahi vermezdim cunku koku vardı ve yuzde yuz emindim su anda koku var ve eminim enteresan olan nokta kendimi rahat hissedip kokuyu unuttugumda ve kafamı farklı seylerle meskul ettiğimde koku tamamen kayboluyor soyleki en yakın arkadaşım la muhabbet ederken koku yok ama tanımadığım biriyle muhabbet ederken koku oluyor ve vucudumu bir korku ve heyecan duygusu kaplıyor arkadaşımla gecende bu konuyu konuştum ve oda durumu doğruladı aynı şekilde evdekilere kokuyu almıyor ve bu konuda sikayetleri yok murat hoca ya gittim kokunun olmadığını soyledi donuste otobuse bindim yanımdaki adam bu koku ne dedi yani yeni bir koku nedeni olabili. Mi psikolojik fakat gercekte var olan koku kişi kendini sıktığında ve sürekli kafa yordugunda olan bir koku sizin
ve murat hocamın gorusunu almak istedim |
|
aysel
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-Mart-2015 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
Gönderim Zamanı: 22-Mayıs-2015 Saat 15:53 |
Ben de stresli olduğum zaman daha fazla hissediyorum kokuyu. Bazen kayboluyor. Ama kafama taktığımda daha fazla Hissediyorum. Stres ağızda kuruluga sebep oluyor belki de bundandir.
|
|
Mehmet
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 22-Mayıs-2015 Saat 16:09 |
Bunu bilse bilse Murat hoca bilir. Çok enteresan bir durum. Bende merak ettim.
|
|
Mağdur42
Üye Kayıt Tarihi: 14-Ocak-2015 Konum: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
Gönderim Zamanı: 22-Mayıs-2015 Saat 17:31 |
Kardeşim zaten koku 24 saat bende de yok arada kayboluyor nye bilmiyorum. Sen psikolojik olarak rahat hissettiğin zaman bakterilerin durması saçma. Başka bir teoriye kafa yor derim. Mesela ne yediklerine
|
|
zeynep
Üye Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
Gönderim Zamanı: 24-Mayıs-2015 Saat 10:57 |
sanmıyorum psikolojik olduğunu çünkü biz bu kokuyu durduk yere uydurmadık insanların tepkilerinden anladık agzımızın koktuğunu belki seninki arada oluyordur
|
|
Cnsmh
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-Mayıs-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 24-Mayıs-2015 Saat 15:31 |
Merhaba arkadasim benim duygularima tercuman olmussun bazen hatta cogu zaman bende bu sekilde dusunuyorum..arkadaslarimla yada herhangi biriyle konustugumda onu rahatsiz edecegimi bildigim icin daha da panik oluyorum sanirim..yada toplu tasimada birinin yanina oturdgumda elini burnuna goturse daha da artiyor sanki bendeki koku..eve geldigimde sanki tamamen geciyor gibi hissediyorum ama nefesimi kokladigimda koku aliyorum bende..bazen paranoyak miyim diyorum ama kokuyu hissedince yine kabulleniyorum
|
|
uzgun
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Haziran-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
Gönderim Zamanı: 25-Mayıs-2015 Saat 09:45 |
vay be tek ben bogle oldugumu sanardim bura yazmaktan bile cekinirdim cok cok dogru tesbit bu
|
|
mahoni
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
Gönderim Zamanı: 25-Mayıs-2015 Saat 20:46 |
Arkadaslar ben farklı bir sey deniyorum son 10 gundur.
Ne oldugunu simdilik soylemeyecegim erken olur hayalleriniz yıkılır diye! Bende şuan cok işe yarıyor.Ama biraz daha gecsin,eger istikrar devam ederse,burda paylaşırım. Cunku yazılarınızı okudukca uzuluyorum,cunku bizi,biz anlarız. Az daha deneyeyim bakalım. |
|
aysel
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-Mart-2015 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
Gönderim Zamanı: 25-Mayıs-2015 Saat 22:00 |
Mahoni arkadaşım sen iyilesmemis miydin?Bizim için mi deniyorsun?
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 26-Mayıs-2015 Saat 00:10 |
bekliyoruz umarim basarili olrusunuz |
|
umit
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 27-Ağustos-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
Gönderim Zamanı: 26-Mayıs-2015 Saat 12:01 |
Mahoni kardeş inşallah kalıcı bir çözüm olur, merakla bekliyoruz.
|
|
mahoni
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
Gönderim Zamanı: 26-Mayıs-2015 Saat 12:32 |
Aysel benim koku burun temizleme kitine sirke koymak sebebiyle epey iyileşti tabiki.Ama
%100 degil. Bunun icin arayışlara girdimki koku sıfır olsun diye. Tabiki bu yaptıgım yeni deneme basarılı olursa,bir cogumuz icin iyi olacak.Bekleyeyim biraz daha.Ama bu bir kimyasal falan degil.Ayrıca sitedeki bazı arkadasların verdigi bir fikri geliştirmekle ilgili bir deney. Gurkan kardes tsk ederim insallah istikrar olayı devam eder.Yazarım buraya |
|
mahoni
Gönderim Zamanı: 26-Mayıs-2015 Saat 12:34 |
Ayrıca tam iyileşsemde bu siteyi,çaresiz arkadasları terk etmem bunu bilin.
|
|
aysel
Gönderim Zamanı: 26-Mayıs-2015 Saat 14:42 |
anladım mahoni tesekkrler. Umarım denedigin şey güzel sonuçlanır.
|
|
News
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Ocak-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Gönderim Zamanı: 26-Mayıs-2015 Saat 19:57 |
Arkadaşlar konunun biraz daha tartışılmasını istediğimden yeni yazıyorum soyle soyleyeyim yanıma birisi yaklaştığında sanki pes ediyorum ama bunu nasıl vucut tepkisiyle karşıladığım keşfedememişken gecenlerde burundaki nefes yonunun değiştiğini farkettim sanki ağız ve bağırsakla arasındaki mesafe daralıyor burnun uc bolgesinden nefes alamıyorum zaten en buyuk fobim kapalı bir kafeste mahrum kalmak bunu dusununce bile genis akıntısı oluyor bu sebeble burundan nefes alırken uc bolgede bır serinlik hissetmeye calışıyorum boylece enteresandır geniz akıntısı olmuyor. Ve koku sıfıra iniyor neden bunu surekli yapmıyosun diye sorarsanız aksam olurken yine benim konkalarda bi hareketlenme oluyor halsizlik akıntı ve surekli uyuma isteği beynim le etleri yoneltmeye çalışıyorum ama gunduz oldugu kadar başarılı olamıyorum zaten uyurken hiç dikkat edemiyorum. konu tartışılmaya devam edilmeli arkadaslar sizde stres durumunda vücudunuzun tepkisini kesfe cıkın bakalım nasıl sonuclar ortaya cıkacak belki tam olarak burnun uc bolge serinlik hissi ne demek anlatamadım bu kilit nokta oldugundan cok eminim sadece otobusten indiğimde ağzımı havalandırma ihtiyacından kurtulmak benim için paha biçilmez bitseydi. Sözeden ihtiyac duyarsanız bu konuyu detaylı aktarmaya çalışacağım bu bır his duygusu olduğundan şu anda bilgim yetmiyor anlatmaya sağlıcakla
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 27-Mayıs-2015 Saat 18:44 |
ben murat hocaya ufak bi soru sormak istiyorum..
arkadslarim genzmden konustugumu soyluyor boguk geliyormus sesim... ufak bi deney yaptim ; bas parmagimla ilk once burnumun sag tarafini kapattim slç tarafi acik biraktim ve konustum ses netti ama sol tarafi kapatip sag acik kaldiginda konustugumda ise sanki burnumun ici titriyor gibi oldu konusurken bu demek oluyor ki sag taraftaki konkalarda sorun mu var buyume gbi? bide geniz eti denen sey olabilir mi hocam.. |
|
umit
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 27-Ağustos-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
Gönderim Zamanı: 01-Haziran-2015 Saat 07:28 |
Olumlu bir sonuç alabildiniz mi? Nasıl bir yöntem uyguladınız? |
|
mahoni
Gönderim Zamanı: 02-Haziran-2015 Saat 22:07 |
Az daha bekleyip gormek istiyorum.Sonra da burda paylaşıcam
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2015 Saat 11:22 |
7 gun gecmis mahoni bence paylas derim :)
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|