|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: Nazoster, burun konkasi kuculmesi | |
Yazar | Mesaj |
ncort
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
Konu: Nazoster, burun konkasi kuculmesi Gönderim Zamanı: 24-Mayıs-2015 Saat 21:26 |
Nazoster ilaci sayesinde konkalarim biraz kuculdu. Daha rahat nefes almama ragmen dil pasinda adamakilli bir degisme yok. Zaten daha oncelerde dedigim gibi olay nefes almakla alakasi olsa Otrivine ile dil pasimiz mucizevi sekilde gecmesi lazimdi. Ama goruyorum ki olay ne nefes almada ne de konkalarda.
Daha oncede dedim B1, B6 ve B12 vitamini iceren Benexol ilacini kullandigimda dil pasimda %60 iyilesme olmustu tabi fircaladigimda. Ama simdi kullansam dahi etki etmiyor nedense. |
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 25-Mayıs-2015 Saat 09:08 |
arkadasim gecmis olsun oncelikle konuya girdim cnku benim sorunumda bu konkalar sis...
yanliz kullandigin ilaci hap sandim halbuki nasal spreymis belirmen daha iyi olurdu dil pasina takmissiniz dil pasi onemli bisey degil de agiz kokusu gecti mi onun cevabini yazmamissiniz? bu nazoster spreyi kullaninca? |
|
ncort
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
Gönderim Zamanı: 25-Mayıs-2015 Saat 17:35 |
Dil pasi kokuyor zaten. Dil pasi azalinca kokuda azaliyor. Dilimin arkasinda pas var. Agiz kokuma pek bir etkisi olmadi. Hatta hic olmadi.
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 26-Mayıs-2015 Saat 00:13 |
doktorlar dil pasi onemli degil diyorlar arastirin bakin , bencede dil pasi olmaddginda koku yok gibi...
peki doktorlar dil pasiyla agiz kokusu arasinda nasil bir baglanti kuramiyor aklim almiyor?? soyluyoruz dil pasi olunca koku var olmayinca koku yok diye e peki bu dil pasinin nedeni ne diyoruz bilmiyorlar?? nezle olur grip olur diyorlar ama tahminimce dil pasinin nedeni geniz akintisi olabilir yada konkalar sistiginden burun tikali olmasindan kaynaklanyor bu benm fikrim |
|
ncort
Gönderim Zamanı: 26-Mayıs-2015 Saat 13:33 |
Oyle olsaydi b vitamini hapi benim dil pasima nasil etki etti? Bence sorun daha farkli.
|
|
Aleho
Üye Kayıt Tarihi: 24-Kasım-2014 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
Gönderim Zamanı: 26-Mayıs-2015 Saat 16:49 |
Evet ncort bu dil pası çok tuhaf bişey ben bi sefer B vitami kombinasyonu aynı zamanda hamsi balığı tüketmiştim 2 gün ağzımda koku olmadı sonra Bi vitaminlerine devam ettim ama fayda etmedi Gastro doktoru birsürü test yaptı teste göre dilindeki beyazlığa sebep olcak benim alanımda bişey yok dedi belki B vitamini eksikliği vardır kanda çıkmaz bi vitaminleri diye yazmıştı hapı Ayriyetten ben bi vitamini kullandığımda idrarımda hapın kokusu oluyo yani idrar yoluyla atıyo hemen acaba bizim bağırsaklarda B vitamini emilimi yapılamıyo olabilirmi Ağız kokumun geçtiği gün dikkat etmemiştim ağız kokum varmı yokmu diye acı biber yemiştim normalde dilimi yakmazdı biber ama o 1 saat gitmedi acısı kavurdu dilimi dilimde kıpkırmızıydı ve ağzımda müthiş bi ferahlık vardı keşke hep öyle kalsaydı :) İnşallah kurtulcaz bundan
|
|
ncort
Gönderim Zamanı: 26-Mayıs-2015 Saat 22:50 |
Sen hangi b vitamini kombinasyonu kullandin? Ayrica benexol yuttugumda idrarimda az bir koku oluyor. Ve rengide normal gibi. Bu iyi birsey yani?
Ayrica bende aci yemeklere daha dayanikliyimdir bilmiyorum sebebi dil pasi mi. O ferahlik hissini de biliyorum cok guzeldi :D |
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 26-Mayıs-2015 Saat 23:27 |
abi hepiniz ordinaryus olacaz bu sorunu codzgumuz zaman valla bak ((:
tip cok genistir agiz kokusunun 500 tane sebebi vardir... disten tutun mideye kadar... cok genis nasil bulacaz blmiyorum valla bagirsakta mi sorun anlamadim bide benim idrarim da acayip kopuk oluyor beyler?? neden acaba? sizinkinde baya kopuk oluyor mu |
|
Aleho
Üye Kayıt Tarihi: 24-Kasım-2014 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
Gönderim Zamanı: 27-Mayıs-2015 Saat 11:04 |
Ncort Bemix b vitamini kombinasyonu kullandım unutmuşum Benoxol B12 de vardı ama dediğim gibi sonradan bunlara devam ettim fayda etmedi acaba Hamsi demi bişey vardı çözemedim dilimiz ağızdaki yoğunluktan ve pastan yanmıyor olabilir doğulular dili kırmızı olsa bile yerler çünkü alışıyolar biz alışkan değiliz ama belki onlara kafa tutarız :D
|
|
Aleho
Gönderim Zamanı: 27-Mayıs-2015 Saat 17:59 |
Arkadaşlar düşünüyorum düşünüyorum bu ağız kokusu hep B vitaminlerine çıkıyor B vitamini eksikliği helsizlik yapıyo alımındada enerji veriyor doktorlar bizim sonuçlarımıza bakıyo temiz çıkıyor çünkü b vitaminleri kanda görülmüyo doktor söyledi banada dilindeki pas B vitamini eksikliği olabilir diye internette araştırdım B vitamini ekskliği bakteriyel boğaz ve ağız enfeksiyonlaranına sebep oluyomuş ama galiba bizim bağırsaklarımız B vitaminlerini direk emilim yapmıyor acaba başka gıdalrdan almayı denesek çözüm olabilirmi mesela Propolis içinde bütün B vitaminlerinden fazlaca bulunuyor ama tabi kaliteli almak lazım bu B vitaminlerinin bağırsata emilimini doktora sormak lazım ayriyetten Benim aldığım b vtamini hapında yan etkilerde idrarda renk değişikliği ve koku hessederseniz doktora başvurun diyo yani B vitaminlerini kabul etmeyip direk dışarı atıyo olabilir vücut
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|