|
|
Bunları biliyor muydunuz? | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bunları biliyor muydunuz? |
Konu: Sinüs duvarının kalınlaşması | |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Konu: Sinüs duvarının kalınlaşması Gönderim Zamanı: 26-Mayıs-2015 Saat 16:12 |
Sinüs duvarının kalınlaşması boşaltım deliğinin tıkanmasına sebep olur. Dolayısı ile az bir tıkanma sonuç olarak çok sıvı birikmesine sebep olabilir.
Eğer çalışırsa feysbuk'ta bu videoyu izleyebilirsiniz. https://www.facebook.com/jomkerjadarirumah/videos/10153249814994553/ -M |
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 26-Mayıs-2015 Saat 23:17 |
dedginiz videoyu 1-2 sene once izlemistim iyi hatirliorum hatta igneyle o yesil yeri cekiyordu igne gibi biseyle vakumlayark mi desem artik...
benim burunda olablir bu mukozal kalinlasma diye bisey var mi acaba? |
|
Burazin
Üye Kayıt Tarihi: 19-Ağustos-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
Gönderim Zamanı: 10-Eylül-2017 Saat 20:22 |
Pek fazla ilgilenen olmamış ama bu videoya dikkatinizi çekmek isterim
Geniz akıntısı boğazda yapışkan tükürük bunlar genellikle ağız kokusu sebebi oluyor Doktorlar pek önemsemiyor nasıl olsa yaşamaya devam etmeni engellemiyor o yüzden baya abartarak şikayetlerini anlatman gerekiyor Doktorların yüzde 90ına hakkımı helal etmiyorum Hocam bu mukus birikmesi sitedeki çoğu kişide var Sinüslerin çalışma şeklini tam olarak bilemiyoruz Videoda göz kısmındaki sinüsleri ele almış Acaba yanak kısmındaki sinüsler içinde aynı şey geçerli mi? |
|
Burazin
Üye Kayıt Tarihi: 19-Ağustos-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
Gönderim Zamanı: 10-Eylül-2017 Saat 23:47 |
Hocam ilk sorumda sormayı unutmuşum bu bahsettiğiniz duvar kalınlaşması tomografide görünür mü?
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 11-Eylül-2017 Saat 09:03 |
evet görünür |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|