|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Kefir yarar sagliyorsa | |
Yazar | Mesaj |
ncort
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
Konu: Kefir yarar sagliyorsa Gönderim Zamanı: 11-Haziran-2015 Saat 21:00 |
Kefir icmek agiz kokumuza yarar sagliyorsa bu durumda neden şüphelenmek gerekir?
Bagirsaklardan mi? Mideden mi? Sanirim bagirsaklardan. Bagirsaklarda yararli bakterileri arttiriyormus degil mi? |
|
Aleho
Üye Kayıt Tarihi: 24-Kasım-2014 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2015 Saat 09:56 |
Kefirin etki ettiği yer mide bağırsak bazı yerlerde helicoyuda öldürdüğü söyleniyor bizim eski göçebe Türkler savaşa giderken hasta olmamak için kullanırlarmış bağışıklığı güçlendiriyor şunuda söyleyim en iyi marka Ülker'in ki ama tavsiyem kefir kültürü al evde kendin yap katkısız doğal sütle 1 litre en son 6 tl ydi sürekli almaktan evde yap
|
|
Mehmet
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2015 Saat 17:31 |
Kefiri aldım yani mayasını ve yarın hazır inşallah sabahtan yiyeceğim yada içeceğim :) . Kefiri markalı ürün almayın. Kefir mayası bir canlıdır. Sen onu beslemezsen ölür kendi kendini yer. Bütün market kefirleri işe yaramazfır haberiniz ola. Kefir yapmak zor gelirse beyaz lahana turşusu yapın evde ve yiyin. Yada organik yapan bir yer bulun marketten almayın. Baktınız işe yarıyor En son probiyotik takviyesi yaparaınız. Sanırım dildeki beyazlık candida mantarından okuyor ve bunun ilacı probiyotik sayısını artırıp patolojik bakterileri öldürmek tabi candidayıda ama diyet şart. Şeker ekmek makarna yok
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2015 Saat 20:46 |
H.pylori mide asidinde yaşayan bir bakteri. Kefirdeki bakterilerin mide asidinde yaşayıp yaşamayacağı önemli. Midedeki yararlı bakterileri çoğaltan probiyotik - prebiyotik - sinbiyotik içeren ilaçlar var.
Bu ilaçlar doğal ilaca yakın. Ama onları da iyi araştırmanız lazım, mide asidinde yaşar mı kaç gün yaşar vs özellikleri var. Yurtdışında çok güçlü ve yararlı bakteri sayısı çok çok fazla olan ilaçlar var. Google'da "probiyotik, prebiyotik" diye aratirsaniz birçok sonuç çıkar. Fayda sağlar mı sağlamaz mı bilmem. |
|
ncort
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2015 Saat 21:57 |
Bu kefir icilmiyor arkadaslar. Bunun yerine probiyotik ne kullanabilirim?
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|