Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: Sanirim Buldum. Umarim Bazilarimiza Isik Olacak. Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Josephine
Üye
Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 72
Alıntı Josephine Cevaplabullet Konu: Sanirim Buldum. Umarim Bazilarimiza Isik Olacak.
    Gönderim Zamanı: 30-Mayis-2014 Saat 23:31
Arkadaslar tekrar merhaba. Öncelikle hepimize geçmis olsun. Henüz iyilesmedim ama nedeni buldum ve birçogumuzun nedeninin de bu oldugunu düsünmüyor degilim. Yine belirteyim, ben tip sektöründen biri degilim, sadece birçogunuz gibi çok bilinçli bir hastayim. Gittigim doktorlardan birinin sorunu "tesadüfen" görmesiyle ve birtakim tetkikler sonucunda bu belirlendi ve ben de taniyi takiben arastirmaya basladim ve seyrek görülen ve tanisi zor olan bu hastaligin agiz kokusuna ve burun kokusuna neden oldugunu literatürden ögrendim.

Murat hocam affiniza siginiyorum, siz genelde tespitlerime olumlu seyler yazarsiniz, insallah bu konuda da sizi yaniltmam:) bransiniz degil biliyorum fakat sizin de fikrinizi alirsam ya da arastirmaya firsatiniz olursa çok sevinirim.

Sorunumun tüm diger branslar (dis, akciger, mide, böbrek karaciger) elimine edildikten sonra, KBB ile alakali oldugu kesinlesmisti. Fakat onlarca doktora gittim yok yok, göremiyorlar hiçbirsey. Ne detayli seylere bakildi. Alerjiden tutun, burun kuruluguna, sinüzitten tutun akut farenjite.... Hep yanlis teshisler konuldu. Ve çogu için de tedavi edildim nolur nolmaz diye. Bademciklerim zaten yoktu. Burnumdan bile ameliyat edildim. Yok. 10 küsür yildir çekiyorum. Birgün yine bir doktora gittim. Yüzlerce defa kamerayla bakilmis olmasina ragmen bir de o bakti ve farkedilmeyeni gördü. Öncelikle hekimin iyi incelemesi ve hatta kameranin tipi bile çok önemli. Net bir kamera olmasi lazim, mümkünse de esnek olandan, genizdeki tüm açiya girmesi lazim. Burnunuzdan nefes almayin o esnada, yoksa flu oluyor göremiyorlar.

Burada bir aksilik var dedi. Bir iltihap. Genzinizde, üst farenkste. Sarimsi renkte. Antibiyotik tedavisine basladik. Israrla geçmiyor. Doktorlar sasiriyorlar. Sonra nazofarenx mr'i yapiliyor.

Bunun adi THORN- WALDT KISTI. Bakiniz resmi su :

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQezmiivQzZke1N6aBAbVesayiJssHcKVdSwX1vznAiU3Vj5DxnGw

Ludwig Thorn Waldt isimli bir Alman doktor bulmus 100 yil önce. Anlasilir dilden anlatmam gerekirse; nazofarenksle beyin arasinda bazilarimizda yapisal bir bosluk varmis ve bu boslugun orada bir iltihap gelisirse agzi tikaniyor ve kist olusturuyormus. Toplumda seyrek görülüyor ( %3 ), kistin tipine göre sizi rahatsiz ediyor veya etmiyor. Kapali tip var, açik tip var. Açik tipte kistten bogaza sürekli drenaj oluyor, yani kokulu bir akinti. Toplumda kistiyle herhangi bir sikintisi olmadigi için farketmeden yasayan da var, benim gibi hasta olan da. Siklikla 15-30 yas arasinda ortaya çikiyor. Kist iyi huylu , fakat böyle rahatsizliklar veriyorsa alinmasi yada bosaltilmasi gerekiyormus.

Asagida verecegim linklerin bazisi Ingilizce, tip diline biraz haiz oldugum için bastan sona hepsini defalarca okudum, özetle belirtiler sunlar :

*Geçmeyen sürekli Agiz kokusu
*Artmis burun akintisi ve bu pürülen burun akintisinin kötü kokulu olmasi
*Bogazda granüllü farenjit görünümü
*Prevertebral boyun kaslarinda agri, hassasiyet, sertlik
*Kafanizin hareket etmesiyle ani giren basagrisi, bulanti
*Sürekli bir "düsük ates" hali
*Kronik yorgunluk
*Kulak tikanikligi ve denge problemi
*Zihin bulanikligi, konsantre olamama

http://dergipanel.gop.edu.tr/dosya/dergi_3/yayimlananlar/yil_2012_sayi_4/GTFD120407.pdf

http://www.manuscriptmodule.com/zz01/download_fulltext.asp?pdir=kbbihtisas&plng=eng&un=KBBI-37167

http://www.ejgm.org/files/EJGM-567.pdf

https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20060719172122AAOPDnk

Lütfen beni kimse yanlis anlamasin, sizin de hastaliginiz budur demiyorum. Ama tanimlanmakta uzun süredir yol alinamadiysa bir de buna baktirin derim. Detayli farengoskopi yaptirin ve farenks mr'i isteyin. Bir de su beni çok etkiledi : Kistin içerigi bolca protein ve ANAEROB bakteriden olusuyormus. Kist bir travma nedeniyle zedelenirse çatliyor ve bu anaerob bakteriler bogaza dökülüyor, kötü kokulu SÜREKLI geniz akintisini yapiyor. Özellikle NIDAZOL dan fayda gören arkadaslar... Nidazol biliyorsunuz ki "anaerob bakteriler" için bir antibiyotik türüdür. Belki bu yüzden fayda görülüyordur diyerek bu bilginin de faydali bir ipucu olabilecegini düsündüm.

Acil sifalar hepimize.
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 231
Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Haziran-2014 Saat 23:31
telfast kardesim öncelikle seni takdir ediyorum...
gittigin doktorun yapmis oldugu tani ve tespitlerin bana da çok mantikli geldi.
zaten bize eziyet eden bu hastalik ancak böyle sinsi ve gizli bir vakaa olabilir. öyle kolay kolay çözülebilir bir bir durum degildir yani.
benim anlamadigim bu teshis 100sene evvel konmus ve tip alaninda simdiye kadar neden yeterince üzerinde durulmamis
hade onu geçtik dünydaki doktorlar neden bu teshisi ya bilmiyorlar yada üzerinde durmuyorlar ? anlasilacak gibi degil gerçekten ( tabi sorunumuzun tedavisi bu teshisse)

bu konuyla ilgili durumunu ileri günlerde tekrar güncelleyebilirsen iyi olur. ins güzel haberler verirsin bize. Allah sifa versin
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
IP
gizemmmm
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 52
Alıntı gizemmmm Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Haziran-2014 Saat 10:34
Evet telfast arkadasim yazdiklarin cok mantikli geldi banada.Peki hangi ildesin
IP
Josephine
Üye
Üye

Alıntı Josephine Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Haziran-2014 Saat 20:03
Orjinalini yazan: bir hayalim var

telfast kardesim öncelikle seni takdir ediyorum...
gittigin doktorun yapmis oldugu tani ve tespitlerin bana da çok mantikli geldi.
zaten bize eziyet eden bu hastalik ancak böyle sinsi ve gizli bir vakaa olabilir. öyle kolay kolay çözülebilir bir bir durum degildir yani.
benim anlamadigim bu teshis 100sene evvel konmus ve tip alaninda simdiye kadar neden yeterince üzerinde durulmamis
hade onu geçtik dünydaki doktorlar neden bu teshisi ya bilmiyorlar yada üzerinde durmuyorlar ? anlasilacak gibi degil gerçekten ( tabi sorunumuzun tedavisi bu teshisse)

bu konuyla ilgili durumunu ileri günlerde tekrar güncelleyebilirsen iyi olur. ins güzel haberler verirsin bize. Allah sifa versin

bu hastalik Farenjitle veya Genizeti ile çok karistiriliyor, bence o yüzden pas geçiyorlar. Antibiyotik veriyorlar.

sunu da belirtmem gerekir ki, agiz kokusu/burun kokusu sikayetleri ile kbb'ye basvuruldugunda, genellikle en çok akla gelen Sinüzit, Rinit , Tonsillit veya Farenjit oluyor, çünkü genelde bunlar bu sorunu yaratiyor.
Ama bence sunu atliyorlar. Tüm bu iltihaplarin Akut evreleri var. Bunlardan biri olsa, insanin iyi geçirdigi günler-saatler de olur. Ama ben 24 saat ve 365 gün çekiyorum. Kronik bir sey oldugu belli, bana ilaç kar etmiyor.

Bu kist yurtdisinda daha iyi biliniyor, buradaki tezler az. Muayenede çogu hekimin aklinin ucundan gecmiyordur eminim. Kistle ilgili bir hasta forumunda birkaç soru-cevap konusuna denk geldim, hekimlere soruyorlar, benim MR sonucumda T.kisti yaziyor diye, hekimler genelde "iyi huylu bir kisttir, kisiyi rahatsiz etmez" diye nitelendirmis. "Enfekte olur ve bas agrisi yaparsa ameliyat edilir" yazmislar. Agiz kokusunu doktorlarin önemsememesi çok üzücü.

bir de sunu buldum:
Meger bu kist, agizkokusu nedenleri arasinda zaten geçiyormus....

http://hekimce.com/index.php?kiid=259

Ben istanbuldayim arkadaslar. Gelismelerden haberdar ederim, ameliyat vs. Su aralar doktorumu bulamiyorum malesef.
IP
gizemmmm
Üye
Üye
Simge

Alıntı gizemmmm Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Haziran-2014 Saat 16:23
merhaba bende geçen ay kbb a gittigimde sinuslerimde kist oldugunu soyledi doktorum antibiyotik verdi ama ne çare...
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Haziran-2014 Saat 17:44
tabletten girdigim için yukaridaki linkleri açamamistim. Yanilmisim , bu konu hakkinda arastirma yapan doktor mevcutmus bunu söylemek istiyorum önce.

Sonra bu teshisin bana neden mantikli geldigini yasadigim somut bir olaydan yola çikarak açiklamak isterim.
Aslinda belki bu konuyla o kadar bir ilgisi yok ama buraya yazmak istiyorum. olay söyle;

Yaklasik bir - iki haftadir mutfak lavabosundan ciddi manada sorun yasadik. Sorunumuz da mutfaktan diski kokusu ile ölü bir canli kokusu karisimina benzer bir koku geliyordu.( çok affedersiniz bunu yazarken bile insanin kötü hissetmesine neden oluyor)

Bu koku özellikle sabahlari bariz bir sekilde hissediliyordu ve dayanilacak gibi degildi. Ee.. sonuçta burasi da mutfakti. Yiyeceklerimizi sakladigimiz, yedigimiz ve zamanimizin çogunu(özellikle bayanlar) burada geçirdigimiz bir yer. Sorun basladigi ilk günlerde çok üzerinde durmamistik belki kendi kendine geçer diye. Ancak birak geçmesini her geçen gün koku artarak devam ediyordu. Haliyle ev ahalisi de sorunun üstüne gitmeye basladi. Basta hijyenden dolayidir diye bizimkiler mutfagi bir güzel altini üstüne getirip güzel bir sekilde temizleyip yikadilar. Bu temizlikten sonra '' tamamdir, geçti'' diyorduk aramizda. Ama ertesi sabah bu koku tekrar olusmasin mi? Artik kokunun hijyenden dolayi olusmadigini anlamistik bizde. peki sorun neredeydi?

Bunu arastirmaya basladik. Öyle ki fare gibi mutfagin her kösesini tek tek koklayip kokunun kaynagini aramaya basladik. En sonunda kokunun agirlikli olarak geldigi yerin mutfak lavabosuna yakin yerlerden geldigi kanisina vardik. Bu koku öyle bir seydi ki nerdeyse her yere bulasmisti ve her yerden hissediliyordu resmen. Oradan geldigini anlamamiz biraz güç oldu.

Neyse, sorunun kaynagini bulmustuk ve mutfak lavabosundan geldigine hepimiz hemfikirdik. Bundan sonra lavaboya yogunlastik ve lavabonun altindaki borulardan geldigini düsünüp hepsini söktükten sonra bir güzel iç ve dis temizliklerini kimyasal su ve maddelerle titiz bir sekilde temizledik. Yalniz o kivrimli borularin içleri gerçekten de berbat bir haldeydi. Hani bir sigara reklami vardi ya nefes borusunun içinde katran çikariliyordu... Ayni o sekilde lavabonun kivrimli borusu da katran gibi bir kirle kapliydi. Bu kirleri ve boruyu temizledikten sonra olay bitmistir deyip konuyu kapatabiliriz artik dedik. Ama boru kivrimli oldugu için ve biraz da olsun eski oldugundan o kadar hijyene ragmen tam temizleyemedik. Çünkü kivrimli yerler her ne kadar temiz gibi görünse de açik bir sekilde hala kirli oldugu görülüyordu. Özellikle sadece kivrimli yerlerin iç taraflari kirliydi. Kirli dedigim birikmis herhangi bir artik falan degil. Sadece distan bakildiginda kivrimli yerler siyah görünüyordu.

O kadar temizlikten sonra bu kadari yeter deyip her seyi güzelce yerine taktim. Ancak ne yazik ki kokuda herhangi bir degislik olmadi ve koku oldugu gibi devam ediyordu.
Tabi mutfagi ve kokunun geldigi yer olan lavaboyu temizledik deyip artik olaya farkli yönde bakmaya basladik. Psikolojik olarak ta mahvolmustuk. Artik sorunun komsu evlerden kaynaklandigini düsünmeye basladik. Hatta birkaç gün ufak çapta sözlü tartismalara bile girdik :-) Çok affedersiniz kokunun tuvalet borularindan geldigini düsünüyorduk. Böyle düsünmemize de tesadüf bu ya o hafta komsularimiz kanalizasyon borularinda sorun oldugu için degistirmislerdi. Bizde bu yüzden süphelendik açikçasi. Olaya muhtar bile dahil olmustu. :) ne yapalim? ne edelim ? derken muhtar ve komsularimizla istisarelerimiz sonucu komsumuzun kokuyla ilgileri olmadigi sonucuna vardik. Peki nerden geliyordu bu koku?

Yine en basa döndük ve kokunun lavabodan geldigini düsündük. Daha önce mutfagi ve borulari zaten güzel bir sekilde temizlemistik. Olay artik canimiza tak etmisti ve en son çare olarak lavabonun bütün borularini söküp yenilerini taktik. Sonuç; kokudan eser kalmadi. Evet, mutfagimiz eskisi gibi olmustu artik.:)

Bu olaydan sonra kokunun bir türlü geçiremedigim lavabonun o kivrimli borularinda birikmis olan kiden geldigini düsünüyorum. Demek orda biriken bakteriler buna sebep oluyormus. Isin ilginç tarafi daha önce temizledikten sonra koku alamiyorduk. Ne hikmetse sonradan basliyordu. Aslinda belki kullanmis oldugumuz borunun kalitesiz olusundan da bu koku meydana geliyordu. kim bilir?

Simdi olayi böyle anlattim ama yasamak bambaska :) Bu olayin bizim sorunumuzla nasil bir baglantisi olduguna gelince, lavabo ve altindaki borular ayni bizim agiz ve sindirim sistemi kanallarimiza benzetebiliriz.
Yani bizim sorunumuzun ana kaynagi da aslinda içimizdeki borularimizdir :) Evet, belki yemek borumuzda belki nefes borumuzda belki de ince bagirsak ve kalin bagirsagimizda sorun vardir ve ana kaynagimizin oralarda oldugunu düsünüyorum. hepimizin olmasa da çogumuzun sebebi belki böyle olabilir. Zaten çogumuzun bunu biliyor ve farkindayiz. Ben sadece bunu tekrar belirtmek istedim.

Son olarak evde kokudan her bahsedildigi zaman ister istemez üstüme aliniyordum ve açikçasi yüzüm kizariyordu hep.bunu da dipnot geçeyim :)

IP
evian1
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 7
Alıntı evian1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Haziran-2014 Saat 17:45
bugun clinige gittim alt solunum yollarina bir senelik innovair verdi akciger doktoru hersey normaldedi 499euro 88 cts yillik ilac :) bakalim bir alt solunum yollarini denemedim gecenlerde disim kirildi accik doktorada gitmedim simdi rdv istesem iki uc aya zor verir bide su baryummudur nedir onu icip bide ben tube digestive radyosu cektircem ! murat hocam ben evian yine sifremi kaybettim bu hesaplan girdim ! hocam simdi su benim disimin kenari accik kirildi film cektirimmi doktora gitmeden gerekirmi aceba durup duruken dis pirinc gibi dustu ! tesekkur ederim
IP
evian
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 220
Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Haziran-2014 Saat 19:44
:(( saat geç oldu doktoru arayamiorum icinde ethanol var :( alcool haram spreyi kullanmiycam yarin bir arayip sorucam alcoolsuz armi diye
IP
Helicobacter
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 123
Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Haziran-2014 Saat 20:59
evian, dislerin sik sik kirilir mi veya hassas midir? bu sorundan kaynakli oldugunu düsündügüm bi dis hassasiyetim var. neredeyse bütün dislerimi yaptirdim. bazilarini kirildigi için, bazilarini da çabuk çürüdügü için yaptirmak zorunda kaldim. geçenlerde üst sol arka tarafta bi disim kirildi, bir parçasi kirildi. insanin disi çikolata yerken kirilir mi? ayrica yemeklerden hemen sonra kürdanla dislerimi karistirdigim zaman iltihapli akintiya benzer, kötü bir tat geliyor dilime. murat hocam bunlara sebep ne olabilir?
IP
Josephine
Üye
Üye

Alıntı Josephine Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Haziran-2014 Saat 21:27
arkadaslar bunlari özel mesajla sorsaniz? konu amacindan çok sapti. emege saygi lutfen
IP
evian
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Haziran-2014 Saat 12:41
yok gardas ''halico'' ilk defa kirildi disim on yillardir curukte olmaz disimde yillardir hergun yikiyorum kaç kez ! kurdanla oynuyodum tak dustu parçalar yada kiriktida kurdanla kurdalayinca ozgur kaldi iki azi dis arasi minnacik bir sey mercimekten kucuk ama yaptirmassam curur Allah korusun ! sorun disci rdv lari çokkkkkkkkkkkkkk uzun bazen uc dort ay beklioz sanirsiniz fransa tum hasta eczaneler hiç sormayin millet ilaçlari seker niyetine avuc avuc birde buralarin insanlari ihtiyar bizim gibi degil hep hastalar !sanki onuda ilk rdvda nerdeyse his bir sey yapmiolar doktorlar aç agzi AAAAAAAAAAAAA de ! hmmmmmm! al sunu bir hafta iç su gun geri gel hoppaala gitti bir ay daha idare et be telfast :) simdi kim girecek mesaj falan
IP
evian
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Haziran-2014 Saat 15:34
doktoru aradim seretide 125( le degistiricek recetemi :))) alcoolsuz ilaç ise alt solunum yoollari ve acgier ve bronslari icerikli enfection ,irritation vs v vs için
IP
Josephine
Üye
Üye

Alıntı Josephine Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Haziran-2014 Saat 12:49
arkadaslar. sanirim sunu anlamiyorsunuz. Bu forumu Murat bey sorunlarimizi paylasalim çözüm bulalim diye yapti. Hepimiz bir günümüzün nasil geçtigini anlatirsak burasi saçmasapan bir yer olur, lütfen duyarlilik biraz, biraz saygi.
Ben ve diger arkadaslar her seferinde konuyu aktif görünce bir gelisme mi var diye, bir hevesle giriyoruz ama biriniz lavabosunu anlatmis, biriniz disçiye AAAA dedigini. Bakin 262 kere okunmus bu nedenle, ama birdaha kimse girmeyecek, çünkü ciddi bisey de yazsak geyik dönüyor diye artik bakmayacaklar. Lütfen arkadaslar.

Murat hocam konuyla alakasiz mesajlari yada silmenizi isteyebilirmiyim özür dileyerek ?
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Haziran-2014 Saat 13:41
harbiden konu baska yerlere sapmis :D ben kendi adima özür diliyorum kardesim, sen bize bakma , gelismeleri aktarmaya devam et.
baska baslik altinda yazmaya üsenmistim açikçasi yoksa yazmazdim buraya.
bundan sonra önemli baska bir olay yasamadigim sürece bir daha konunu sabote etmeyecegim :)
IP
Helicobacter
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 123
Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Haziran-2014 Saat 18:01
telfast, milletin filme çektigini biz sineye çekiyoruz. anlatacaz tabii derdimizi...
IP
Josephine
Üye
Üye

Alıntı Josephine Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2014 Saat 23:11
Orjinalini yazan: Helicobacter

telfast, milletin filme çektigini biz sineye çekiyoruz. anlatacaz tabii derdimizi...

kendinize Konu açip anlatabilirsiniz.
IP
gizemmmm
Üye
Üye
Simge

Alıntı gizemmmm Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Haziran-2014 Saat 15:41
Telfast ozur dileyerek yaziyorum mesaj kutun dolmus mesajlari gondermiyor :/
IP
nyse_o
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 77
Alıntı nyse_o Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Haziran-2014 Saat 23:17
telfast haberlerini beklioruz yazdiklarin çok mantikli geldi bana. Heycanlandirdin bizi
IP
doksanikii
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 3
Alıntı doksanikii Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Haziran-2014 Saat 15:51
Telfast yazdigin belirtilerin disinda sende de siddetli polen yada toz alerji var miydi?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Haziran-2014 Saat 16:56
TELFAST kullanici ismi JOSEPHINE olarak degistirilmistir. Genele duyururum.

Sanirim ADANALI kullanici ismi SERDAR olmustu.
-M
IP
nrgsnrgs
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Alıntı nrgsnrgs Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Aralik-2014 Saat 11:13
Josephine kullanici adli arkadasa ulasamiyorum hangi dra gittigini ögrenmem lazim çok zor durumdayiz,düzgün bi dr bulmamiz gerekiyor kimse bisey yapamadi,anlamiyorlar,çözümü bulamiyorlar.Bi de arkadasin dedigi dra gidelim dedim çok umutlandim ne olur bi sekilde ögrenip iletirseniz bana çok duaci olacagim.
IP
sifa
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Haziran-2015 Saat 17:53
Josephine arkadasimiza nasil ulasabiliriz ???
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Haziran-2015 Saat 21:44
Orjinalini yazan: sifa

Josephine arkadasimiza nasil ulasabiliriz ???

Telfast -> Josephine olarak degistirilmisti

Josephine isimli sahisin foruma son girdigi tarih: 24-Eylül-2014 Saat 21:24
-M

Düzenleyen aydinmur - 13-Haziran-2015 Saat 21:45
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Haziran-2015 Saat 08:19
sanirim iyilesti ve forumu unuttu. keske biraz iyilesme sürecinden bahsetseydi.

@murat hocam
josephine bu sorunu bir sürü doktorun göremedigini yalnizca birinin farkettigini yazmisti. Doktorun adini alamadik. Bizim de detayli burun-geniz muayenesi yaptirabilecegimiz cihazlari gelismis bir hastane yok mudur? Sizin baglantilariniz vardir. ben burda çok iyi hastanelere gittim ama hiç umursamadilar.

Bu arada burun tikanikligi ile geniz akintisi arasinda hiç bir baglanti olmadigini netlestirmis oldum.
rf ten sonra burnum açildi ama akinti aynen devam ediyor.
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 162
Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Haziran-2015 Saat 12:38
Birsey soracagim. Burnumun icinde diskimsi bir koku var. Dilimin de arkasi boyle kokuyor. Ama geniz akintim yok. %99 sorun burundan kaynaklaniyor diyebilir miyiz?
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 98
Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Haziran-2015 Saat 10:28
Birsürü doktorun görmedigini bir doktor görmüs demis Imternetten bir KBB doktoruna anlattim sikayetlerimi oda yok denmesi birseyin yok oldugunu kanitlamiyor bu notada bakan kisinin görmesi gerekir görecek kisiyi bulmalisiniz Insallah ta buluruz

IP
zeynep
Üye
Üye

Gönderilenler: 64
Alıntı zeynep Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2015 Saat 23:16
biri su doktorun kim oldugunu ögrensin çabuk
IP
kimki
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 23
Alıntı kimki Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Agustos-2015 Saat 19:59
Josephine isimli arkadasimizin bu yazdiklarimizi okudugunda foruma tekrar giris yapmasini rica ediyorum. Umarim kist konusu sorunun kesin sonucu olmustur,ama cok cok merak ediyorum, su an durumu nedir acaba. Gercekten (sayet alindiysa kist) koku gecti mi.

Ben de bu konuda kontrol ettirecegim tekrar bir BB uzmaninda, cünki belirtilerin hemen hepsi var. Ve farkettim ki üst damagimi,yani dilin üst tarafinin temas ettigi bölgeye de firacyala baski uyguladigimda o kati sivi daha da fazla akiyor ve geniz,bogaz,nefes alma durumu düzeliyor. Kontrolden sonra buraya neticesini yazarim.

Josephine,bizi okuyorsan su an, lütfen bir giris yap ve kisaca anlat durumunu. Cok seviniriz.

Bu konuyla alakali BB uzmanina giden olmadi mi hic bu sürede?

Selamlar
IP
mehmet27
Üye
Üye

Gönderilenler: 81
Alıntı mehmet27 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Agustos-2015 Saat 17:38
Bu basligi ilkez görüyorum heyecanla okudum ayni sekilde bendeki kokuda 7/24 var yemek yedigim sirada bile geçmsyor.çok acayip birsey üstüne gitmek lazim bu kistin
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Agustos-2015 Saat 15:07
Vallah helal olsun büyük ihtimal çogumuzun kaynagi budur.

https://www.youtube.com/watch?v=UqdFYPqH5PM

Buda operasyon islemi basit yani burundan giriyor apseyi bosaltiyorlar lokal anestezi ile yapiyorlar galiba istanbulda utku adinda bir doktor eger tabi varsa
IP
mehmet27
Üye
Üye

Gönderilenler: 81
Alıntı mehmet27 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Agustos-2015 Saat 18:13
Murat hocam bu kistin burun disinda baska bir yerde olma ihtimali varmi agizla burnun birlestigi yer mesala yada kafaya çok yakin bir yerde
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Agustos-2015 Saat 07:41
Çekilen her hangi bir röntgende bas-bas bagiran kolayca anlasilan bir kisttir. Zannettiginiz gibi gizli kalmasi, teshis edilmeden sessizce varligini devam ettirmesi pek mümkün degildir. Bu sebeple acaba bende bu kist var mi diye evham yapmayin. Olsa bilirdiniz.

Evet organizmanin orta çizgisi basta olmak üzere her hangi bir yerinde farkli isimde kistler olusabilir.
-M
IP
Dertbuyuk
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 17
Alıntı Dertbuyuk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Eylül-2015 Saat 23:35
Ayni hastaligi oldugu dusunen arkadaslar, belirli yiyeceklerde iceciklerde bu artiyo mu? Benim ozellikle kasar peynir pogoca kek milkshake de artiyo ve koku daha cok burnumdan geliyo. Bi sorum daha var. Onceden hic onemli bir hastalik gecirdiniz mi ? Ben epilepsi gecirmistim ve ondan supheleniyorum..
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu