|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Burun da hava gitmeyen bolgeler | |
Yazar | Mesaj |
News
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Ocak-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Konu: Burun da hava gitmeyen bolgeler Gönderim Zamanı: 19-Haziran-2015 Saat 22:17 |
Hocam bir soru sormak istiyorum yemek yedikten 1 2 saat sonra burnun üst konkaları şişiyor ve nefesimi daralıyor sanki burnumun bazı bolgeleri hava alamıyor enteresandır ki nemli hava da şikayetim artıyor he le yagmur dan once tamamen burnum kapanıyor klimalı ortamda hiç şikayetim kalmıyor ve ilk defa guclu bir sekilde doğru orantı farkettim soyleki üst konkalar kapandığında dildeki acı tat hemen ortaya çıkıyor sizce kbb ye mi goruneyim yoksa bağırsak kontrolumü yaptırmalıyım birde bu durumu yorumlayabilirmisiniZ
|
|
trouble
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2015 Saat 22:57 |
Merhaba,
9 yıldır ağız kokusu şikayetim var 22 yasındayım 3 hafta önce ilk işime başladım çalısdıgım ortam AVM dükkanı sürekli klima çalısıyor işe basladıktan bir hafta sonra koku %90 azaldı ağızda kı ekşi tat %50 azaldı 2 haftadır düşünüyorum sebebi nedir farklı yaptıgım sey nedir diye bunlardan biri klımalı ortamda bulunmak ve en güçlü ihtimal de bu bende bunu sormak istiyordum teşekkür ederim. Not;bende ki kokuyu tanımlıcak olursam bulundugum ortamda koku yok (nefes kokusu degıl) ağız bakımı ile 2-3 saat kaybolabiliyor ,diş taşı temizligi ile 3 gün kokuda %80 azalma oluyor |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 21-Haziran-2015 Saat 11:04 |
Güzel bir noktaya temas etmişsiniz.
Soğukta koku uzağa gidemez, kolay algılanmaz, hem üretilmesi azalır, hem yayılması azalır, hem de algılanması azalır. Sıcakta tersi olur. -M |
|
Belinda
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25-Mayıs-2020 Konum: Niğde Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
Gönderim Zamanı: 28-Mayıs-2020 Saat 23:44 |
Arkadşlar burun etlerinin şismesini tek çözümu yaktirmak mi lazerle?
Bu yapilan islemin bi zarari varmi peki Kullanılan yaktirma yonteminin cesitleri neler? Bunu yaptıripta memnun kalan varmı? Kemik eğriliğimi burun etini sisirio yoksa sismis burun etmi mi kemik egriligi yapio? Sorularimi cevaplarsaniz sevinirim ~~ |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|