|
|
Ben iyileştim | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim |
Konu: flagyl işe yaramazsa | |
Yazar | Mesaj |
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Konu: flagyl işe yaramazsa Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2015 Saat 17:03 |
arkadaşlar,forumda defaeten gördümdüğümden eczaneden flagyl aldım kullandım.bir gram etki etmedi(nasıl bi bünye varsa artık bende)sadece dil pasında bir artış oldu ki o da zaten yan etkilerinde ilacın belirtilmiş.sizce bu durumdan nasıl bir çıkarım yapabilirim?
|
|
Mehmet
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 22-Haziran-2015 Saat 12:17 |
Flagly bakteriler üzerine etki eder. Genellikle bu bakteriler okuduğum kadarıyla bağırsak mide vs yerlerde olur. Birde Nidazol hap denemenizi tavsiye ederim. 2. gün kokunun tamamen gitmiş olması gerekiyor. Gitmemişse konuşuruz.
|
|
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 22-Haziran-2015 Saat 17:56 |
hocam dediğin gibi falgyl bağırsak ve midedeki bakteriler için genelde kulaanılan bir ilaç.peki nidazol un flagyl den farkı ne acaba?
|
|
afaff
Üye Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
Gönderim Zamanı: 22-Haziran-2015 Saat 20:04 |
bu flagly nidazolun muadili olarak geçiyor 2 sinin de etken maddesi metronidazol ama şöle bi durum var ben daha önce nidazol kullandığımda hiçbir faydasını görememişken flagly kokuyu geçirmişti o günden beri ilaçların muadilini almamaya özen gösteriyorum
|
|
ismimnefarkeder
Gönderim Zamanı: 23-Haziran-2015 Saat 12:57 |
afaff kardeşim 1. muadili ne demek?2.nidazol neyi tedavi ediyodu da sende etki göstermedi,öte taraftan flagyl mide ve bağırsak temizleyicisi kaba deyişle ve sende ağız kokusunu yok etti?
|
|
Mehmet
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 23-Haziran-2015 Saat 13:40 |
Nidazol bakterilerden ziyade mantarlar üzerinde etki ettiğine dair bir şeyler okumuştum. Flagly hiç denemedim kendi üzerimde, etkisi nasıl olur bilemem. Nidazol ise tamamen kokuyu kesti.
|
|
zeynep
Üye Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
Gönderim Zamanı: 24-Haziran-2015 Saat 11:20 |
mehmet bey nidazol kokuyu tamamen kesti demişsiniz sizdeki koku ağız kokusumuydu ağızdan ve burundan da geliyormuydu bu ilac doktormu önerdi ve hangi doktor sizin probleminiz ne kadar ciddiydi
|
|
afaff
Üye Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
Gönderim Zamanı: 24-Haziran-2015 Saat 18:34 |
muadil aynı etken maddeyi içeren ilaçlar için kullanılıyor bi nevi eşdeğer demek nidazolun neyi tedavi ettiğini bilmiyorum ama bende işe yaramadığını biliyorum onun eşdeğeri flagyl ise bendeki kokuyu geçirdi ama kullanmaya dvm ederken 7. gün koku geri geldi |
|
Mehmet
Gönderim Zamanı: 25-Haziran-2015 Saat 11:38 |
Zeynep hanım gerekli açıklamaları forumda zaten yaptım. Ama sizin için yazayım herhangi bir doktor önermedi. Her yaptığımı araştırıp kendim yaptım. koku ağız ve burundan geliyordu. Sorunum baya bir ciddiydi çok şükür diyet ve karbonatlı su kokuyu %95 kesti.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|