|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Test | |
Yazar | Mesaj |
Aleho
Üye Kayıt Tarihi: 24-Kasım-2014 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
Konu: Test Gönderim Zamanı: 24-Haziran-2015 Saat 23:55 |
Murat hocam bu konuda sizinde yardımınızı almak isterim
Bu testi ağız Kokusu olan herkezin yapmasını istiyorum birde ağzı kokmayan kişi yapsa iyi olurdu Çok basit bi test öncelikle az bi su kaynatın daha sonrada o sudan metal kaşıkla suyu alıp ucundan biraz için daha sonrada kaşığı koklayın Ben bunu denediğimde çok değişik bir koku oluyo acaba her ağız Kokusu olanda aynımı ve sağlıklı insanlardada aynımı merak ediyorum Murat hocam size sorum bu test bazılarında pozitif bazılarında negatif çıkarsa hangi verilere ulaşabiliriz tükürük bezi kaynaklı felanmı ben bişey yesem mesela kokusu ağzımda kalıyor sonrada daha kötü bi koku oluyo diş macunu bile değişik koku yapıyor birazda kendi kokusunu bırakıyor içindeki değişik bir maddenin kokusu kalıyo ağzımda kötü kokuyo |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|