|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2015 Saat 17:03 |
arkadaslar,forumda defaeten gördümdügümden eczaneden flagyl aldim kullandim.bir gram etki etmedi(nasil bi bünye varsa artik bende)sadece dil pasinda bir artis oldu ki o da zaten yan etkilerinde ilacin belirtilmis.sizce bu durumdan nasil bir çikarim yapabilirim?
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Flagly bakteriler üzerine etki eder. Genellikle bu bakteriler okudugum kadariyla bagirsak mide vs yerlerde olur. Birde Nidazol hap denemenizi tavsiye ederim. 2. gün kokunun tamamen gitmis olmasi gerekiyor. Gitmemisse konusuruz.
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
hocam dedigin gibi falgyl bagirsak ve midedeki bakteriler için genelde kulaanilan bir ilaç.peki nidazol un flagyl den farki ne acaba?
|
|
![]() |
|
afaff
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
![]() ![]() ![]() |
bu flagly nidazolun muadili olarak geçiyor 2 sinin de etken maddesi metronidazol ama söle bi durum var ben daha önce nidazol kullandigimda hiçbir faydasini görememisken flagly kokuyu geçirmisti o günden beri ilaçlarin muadilini almamaya özen gösteriyorum
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
![]() ![]() ![]() |
afaff kardesim 1. muadili ne demek?2.nidazol neyi tedavi ediyodu da sende etki göstermedi,öte taraftan flagyl mide ve bagirsak temizleyicisi kaba deyisle ve sende agiz kokusunu yok etti?
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Nidazol bakterilerden ziyade mantarlar üzerinde etki ettigine dair bir seyler okumustum. Flagly hiç denemedim kendi üzerimde, etkisi nasil olur bilemem. Nidazol ise tamamen kokuyu kesti.
|
|
![]() |
|
zeynep
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
mehmet bey nidazol kokuyu tamamen kesti demissiniz sizdeki koku agiz kokusumuydu agizdan ve burundan da geliyormuydu bu ilac doktormu önerdi ve hangi doktor sizin probleminiz ne kadar ciddiydi
|
|
![]() |
|
afaff
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
![]() ![]() ![]() |
muadil ayni etken maddeyi içeren ilaçlar için kullaniliyor bi nevi esdeger demek nidazolun neyi tedavi ettigini bilmiyorum ama bende ise yaramadigini biliyorum onun esdegeri flagyl ise bendeki kokuyu geçirdi ama kullanmaya dvm ederken 7. gün koku geri geldi |
|
![]() |
|
Mehmet
![]() ![]() ![]() |
Zeynep hanim gerekli açiklamalari forumda zaten yaptim. Ama sizin için yazayim herhangi bir doktor önermedi. Her yaptigimi arastirip kendim yaptim. koku agiz ve burundan geliyordu. Sorunum baya bir ciddiydi çok sükür diyet ve karbonatli su kokuyu %95 kesti.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |