|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: bitmeyen geniz akıntısı | |
Yazar | Mesaj |
blanche
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-Haziran-2015 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Konu: bitmeyen geniz akıntısı Gönderim Zamanı: 25-Haziran-2015 Saat 12:16 |
10 yildir cekmekte oldugum agiz kokusunun sebebinin burnumdaki egrilik ve bu sebepten meydana gelen geniz akintisi oldugunu murat hocamin muayenesi sonucu bir kac ay once ogrenmistim,septoplasti ameliyatindan sonra ilk defa agiz kokum % 0 lara kadar inmisti,yasadigim sevinci tarif edemem.ameliyattan sonra burnumun icine el feneri ile baktigimda burun duvarim duz ve beyaz renkteydi,suan ise kirmizi renkte ve icinde balon gibi bir olusum mevcut.simdi saygi deger murat hocam ve benimle ayni sorunu yasayan saygi deger dostlarima sormak istiyorum;boyle bir durumun sebebi ne olabilir ve bundan sonra ne yapmam gerekir?bunun kalici bir cozumunun olmadigi yazilmis,oylemi gercekten?cevabiniz icin simdiden cok tesekkur ederim.
|
|
blanche
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-Haziran-2015 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Gönderim Zamanı: 25-Haziran-2015 Saat 12:21 |
sunuda belirtim nidazol kullandigimda deniz suyunu burnuma cektigimde ve otrivine burun spreyi kullandigimda koku kayboluyor.
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 27-Haziran-2015 Saat 11:10 |
dostum mrblar beni unutma haberlerselim sorunumuz ayni
et sismis bu kadar basit bende de oyle sabahalari flash tutyorum telefonun , burnumun icine ve kirmizi goruyorum et sismis bildgin... bende blmiyorm napcaz |
|
ncort
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
Gönderim Zamanı: 27-Haziran-2015 Saat 17:49 |
Peki agziniz ne kokuyordu?
|
|
blanche
Gönderim Zamanı: 27-Haziran-2015 Saat 18:38 |
Merhaba.ozelden mesaj gonderecektim ama olmadi.tam olarak ayni sorunu yasiyosak cozumude aynidir diye dusunuyorum.benzer sorunu yasayan diger arkadaslarla birlikte ortak bi cozum yolu bulabilirmiyiz acaba..
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|