|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Mutlaka okuyun | |
Yazar | Mesaj |
aysel
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-Mart-2015 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
Konu: Mutlaka okuyun Gönderim Zamanı: 06-Temmuz-2015 Saat 18:14 |
Arkadaslar herkese merhaba. Ben forumdan tanistigim bir arkadasimla adanaya gittim murat hocanin yanina. Muayene olmadan önce her animizda yan yanaydik ve ne o benden ne de ben ondan koku aldim. Yolculugumuz dahil her zman bir aradaydik arkadasima güveniyorum olsa kesinlikle söylerdi. Yani diyorum ki bazilarimiz benim gibi takinti haline getirmis olabilir hayatinin merkezi yapmis olabilir bu sorunu ama karsi taraf senin duydugun kokuyu duymayabilir ya da koku yoktur senin aklinda oldugu için normal insan daki kokuyu duyuyorsundur bunu sorun yapmissindir. Arkadaslar içimize kapanmayalim sana birisi agzin kokuyor demiyorsa el yüz hareketinden bunu düsünmeyelim en yakinina annene ablana abine sor. Israrla sor senin hissettigin kadar hissetmemis olabilirler. Ben muayeneden sonra eve geldigimde bi ara hissettim ve anneme ablama sordum bu normal dediler yani biz abartiyor olabilirz yapmayalim hayat böyle geçmiyor. Daha da olumsuz düsünüyorz bu gerçekten bize zarar veriyor. Muayene sonucu ne çikti diyeceksiniz yazayim benim tip 2 çikti havayolu kaynakli. Arkadasimin tip 0 yani herkeste olan. Zaten onda hiç hissetmemistim ve ona dedim bunu. Benim agzimdan nefes almamla ilgiliymis agzimdan nefes aldigimin farkinda bile degilim. Yalniz benim hissettigim koku burnumun içindeymis ve disari cikmiyormus ben de burnumdan olacagina hiç ihtimal vermrzdim koku gelmiyordu çünkü . Yani ne benimki ne arkadasimki sorun edilecek boyutta. Arkadaslar sizlere tavsiyem içinize kapanip acaba suan kokuyor mu sorusunu sürekli sorup varsa bile psikolojik olarak daha fazla hissetmenize sebep olmamak. Belki çok az vardir belki yanlis yaptiginiz bir sey vardir. Bu agiz kokusu kitabini okuyun size iyu kötü gelen seyler belirleyin benim gibi acaba ben mi abarti yorum diyorsaniz yakininiza sorun. Ikna olmazsiniz durumunz varsa muayeneye gidin belki bizim gibj bir sonuç çikar ve içiniz rahatlar.( Dis tasinuz varsa temizletin bana çok iyi geldigini hissettim. ) Sorununuzu rahatca paylasabildiginiz varsa forumdan tanistiginiz bir arkadasla gidebilirsiniz burda hepimiz ayni sorunu yasiyoruz.
|
|
aysel
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-Mart-2015 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
Gönderim Zamanı: 06-Temmuz-2015 Saat 18:16 |
Arkadaslar bu sorun arkadasimda orta 2 den beri varmis benim çocuklugumdan beri var anneme sordugumda evet var diyor. Biz hayatimizi etkileyecek birçok karari bu soruna göre verdik meslegimiz en mühim olaniydi. Ask hayatimizda is hayatimizda hiç rahat hissedemedik sizin de tahmin ettiginiz gibi insanlara yakinlasamadik hep mesafeliydik. Bu sorunu yasayanlar olarak hepimizin ortak noktasi Var biz gecirdigimz 3 günde bunu anladik. Bu konuda konustuk uzun uzun dertlestik çok üzücü bir hikayesi var sizlerin de olabilir. (Mutlulugu herkesten çok hak ettigini düsündügüm güzel insan seni iyi ki tanidim. )
Arkadaslar birçok hastsliginz olabilir geniz akintisi reflü helikobakter pylori sinuzit gibi bunlardan bizde de vardi ben kesin mide ile ilgili diye düsünmüstüm ama bu hastaliklar hemen hemen herkeste olabilir sebep kesin su diye dusunursek yanlis olabilir. Ben gitmeden 1 hafta önce dis tasimi temizlettim rahatladim murat hocaya gittigimde zaten koku yoktu bunu biliyorum. Gitmek istedim çünkü emin olmak istedim kokunun olup olmadigi ölçümle belirlensin istedim. testlerle tavan kokuyu da olcebiliyor bizde olctugu degerler normale yakin çikti. Dedigim gibi bu hastalik yüzünden kendimizi çok yiprattik çok stres yaptik takinti haline getirdik aramizda bizim gibi olanlar mutlaka vardir bunlari düsünerek yazdik yaziyi. Herkes tekrar bir düsünsün bizimle ayni durumda olanlara isik olsun istedik. Bu konu hakinda yazilacaklar çok fazla oldugu için bütünlügü saglayamadim aklima gelenleri yazayim derken kusura bakmayin. |
|
nyse_o
Üye Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
Gönderim Zamanı: 06-Temmuz-2015 Saat 20:54 |
Guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim. Cok duygulandim okurken gozlerim doldu resmen Iyiki seni tanidim ve beraber adanaya gittik. Muayneden ciktiktan sonraki sevincimizi gormenizi isterdim. Adanaya giderseniz tarihi kurukopru de adana yiyebilirsiniz tavsiyemizdir:) arkadslar ben cok sey kaybettim bu sikinti yuzunden .kucuk yaslardan beri hissediyorum bu kokuyu hatta suanda bile var diyorum ama ne olcumde cikti nede arkadsim bole biseyin olmadigini soyledi. Bende yok diyorum ozamn:)Bende geniz akintisi var konkalarimda sisme var reflu baslangici var endoskopi oldum alerji testi oldum burun ameliyati oldum. Kan tahlilleri akliniza gelebilcek bircok sey yaptim adete paronayak oldum.sayisizca doktora gittim. Murat hocam artik doktor doktor gezme dedi bu soz beni cok mutlu etti Hocamizdan Allh razi olsun pharmol zn gibi bir ilac ortaya cikardi. Cinkonun etkisi olcumlerde cok acik bir sekilde ortaya cikiyor. Hocam cok tesekkur ederim iyiki varsiniz. Arkadslar hayatinizi yonlendirmeyin lutfen hayatinizin merkezi olmasin bu hastalik yoktur demiyorum ama abarttigimiz gibi degil. Ben takintili bir insanim arkadsimda oyleydi belki burdaki cogu arkadsimda takintili olabilir. Sormak istediginiz sorular varsa biz burdayiz.
|
|
bad-i saba
Üye Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
Gönderim Zamanı: 06-Temmuz-2015 Saat 21:50 |
Aysel arkadasimizin yaninda olamasam da (planda ben de vardim, son anda aksilik oldu) gelismeleri an be an takip ettim. Kalbim ve dualarim hep onlarlaydi ve aysel muayeneden epey rahatlamis sekilde döndü, görüsmelerimizde de bunu hissettim. Umarim huzur, rahatlik ve çözüm hepimizi bulur. Ben buradan kazandigim arkadaslarimi bir sans olarak görüyorum ve bu site vasitasiyla birbirimize ulasma sansini bize veren Murat AYDIN'a bir kez daha tesekkür ediyorum.
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 07-Temmuz-2015 Saat 09:54 |
Gözünüz aydin arkadaslar. Aysel, "tip2, koku burnumun içindeymis disari çikmiyormus." demissin. Bu nasil oluyor anlamadim, yani kokuyu sadece sen mi duyuyorsun?
|
|
Mehmet
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 07-Temmuz-2015 Saat 10:35 |
Hepinizin adina çok sevindim arkadaslar. Umarim hayatiniz boyunca bir daha bu sorunla bogusmazsiniz. Tabi birde isin realite boyutu var. Mesela benim uzun yillardir bogustugum agiz kokusu. Yani bir degil, iki degil, üç degil... Kaç kisi agzin kokuyor diye suratima söyledi. Hatta 2 metreden bile agzin kokuyor diyen oldu. Çok kolay bir sekilde hissedibiliyorum agiz kokusunu. Insallah sizler için konu kapanmistir.
|
|
Arayan
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
Gönderim Zamanı: 07-Temmuz-2015 Saat 13:49 |
Aysel çok sevindim temiz kalpli bi insansin sana özelden msj atamiyorum kutu dolu gitmiyo bizleride unutma dua et .
|
|
aysel
Gönderim Zamanı: 07-Temmuz-2015 Saat 15:59 |
Asdf arkadasim ben geniz akintisi ile hissediyorum bogazimda .o koku burundan ölçüm yapildiginda çikti. Tam olarak anlamadim ama burnumdan bir yerden geliyormus murat hocam dha iyi bilgilendirebilir siz sormusken. Simdi burnumdan nefes aliyorum çok rahatladim ben bile az hissediyorum bazen, bunu da sorun yapmiyorum anneme ablama sordugumda yok diyorlar ben de üzerine gitmiyorum. Yani evet kokuyu sadece ben duyuyorum ama artik çok çok daha az. Belki de hiç yoktur.
Arayan arkadasim Mesaj kutum bos, ama gelmedi Mesajin.iyi dileklerin için çok tesekkürler umarim hepimiz bu sorundan kurtulurz sizin için dua edicem mutlaka. Mehmet arkadasim bizimki o boyutta degildi koku o kadar çok yoktu yani. Ama düsünüyorum da yanlis yaptigim bir sey (agzimdan nefes almak)bu kadar mi etkiler. umarim böyle devam eder. allah size de nasip eder insallah bu günleri. Bunu farkeden ve bizi bu hastalikta yalniz birakmayan MURAT hocama sonsuz tesekkürler allah sizden razi olsun hocam iyi ki varsiniz |
|
mahoni
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
Gönderim Zamanı: 08-Temmuz-2015 Saat 20:50 |
Bir kisinin kurtuldugunu bilmek guzelken,2 kisi olmasi daha da guzel.Cok sevindim gercekten.Benim kokuda da epey azalma var.Ama bende Murat Hocaya kismet olursa bu aylarda ugrayacagimki,bende netleseyim.
Hatta belkide bu ay bitmeden giderim. Sanirim benimki de tip2,ama emin olmak istiyorum bende. Saglikla kalin |
|
aysel
Gönderim Zamanı: 09-Temmuz-2015 Saat 18:28 |
Tesekkr ederiz mahoni. Emin olmak için git bence de. Ölçüm sonucu ben çok rahatladim. Insallah burdaki arkadaslarin hepsi iyilesir hep dua ediyorum.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|