|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: nefes kokusu nasıl anlaşılır? | |
Yazar | Mesaj |
Misafir
Misafir |
Konu: nefes kokusu nasıl anlaşılır? Gönderim Zamanı: 26-Ekim-2012 Saat 13:48 |
Ağız kokusunu anlamak için : bileği biraz yalayıp 5-10 saniye sonra koklamak; diş ipini dişlerimizin arasından geçirdikten sonra koklamak gibi yöntemler var.
Nefes kokusu için ise Murat Hocanın yazdığı bir yöntem var. Önce bir balon bulun ve şu yolu izleyin: 1-Derin nefes alın.(Doğru nefes alımında, göğüs değil mide şişer) 2-Nefesinizi biraz tutun. 3-Nefesinizin yarısını bırakın. 4-Kalan yarısını balona üfleyin. Balondaki hava kokuyorsa nefes kokusu var demekmiş. Google da çok aradım ama başka yöntem bulamadım. Bunun dışında yöntem bilen var mı? |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 26-Ekim-2012 Saat 17:10 |
Hayır. Ben böyle bir şey yazmadım, söylemedim. Kendi düşüncelerinizi sanki ben söylemişim gibi ilave etmişsiniz. Bunu doğru bulmuyorum. Etik değil. |
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 26-Ekim-2012 Saat 22:08 |
Hocam sanırım parantez içindeki cümleyi kast ediyorsunuz. Zaten parantez içinde olması size ait olmadığını gösteriyor. Ayrıca tıbben doğru bir cümle olduğu için de etiktir.
Yine de ayrıntılı bilgi almak isteyenler "diyafram nefesi" konusunda araştırma yapabilirler. Yok, eğer balon testi konusunda söylüyorsanız bu cümlelerle olmasa da sizin anlattığınız bir yöntem. |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2012 Saat 20:17 |
Alıntı yapılırken noktasına bile müdahale edilmeksizin kopyalanır, nereden alıntı yapıldıüı isim-soyisim-kitap-dergi-web adresi şeklinde gösterilir. Daha sonra kişisel fikriniz varsa altına yazarsınız. kendi fikriniz olduğunu iyice belirtirsiniz. Etik (ahlak) kuralı böyledir. Bu şekilde öğrenmiş olun. Bundan sonra böyle yapın. Parantez içerisinde yazan bir hurafedir. Üfürükçü ve şarlkatanların dilinden yazılmış yanlış bilgidir. Aldatıcıdır. Uydurmadır. Alınıp verilen nefes mideden bağımsızdır. Bir daha böyle bir şey yapmayın. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|