Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Bu ağız kokusu TIP ta biliniyomu Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Aleho
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 98
Alıntı Aleho Cevaplabullet Konu: Bu ağız kokusu TIP ta biliniyomu
    Gönderim Zamanı: 30-Haziran-2015 Saat 17:20
Arkadaşlar normak bir video bu tam anlamıyla bizi anlatıyo umut ışığı olabilir Bir Diş Doktoru bağırsak florası dildeki beyazlıktan felan bahsediyo İNŞALLAH faydası olur http://www.doktorsitesi.com/video/agiz-kokusunun-sebepleri-nelerdir
IP
Mehmet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Temmuz-2015 Saat 19:06
Evet bahsetmiştik bundan zaten. Bağırsak mantarları, dildeki beyazlık, tam sindirilemeyen proteinler vs. Vücutta kesinlikle bir şeyler ters gidiyor yoksa bu koku oluşmaz yani oluşmamalı
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Temmuz-2015 Saat 01:55
Valla bu zamana kadar araştırdım ilk defa bu doktorun ağzından duydum bağırsak Florası diye Keşke diğer doktorlar da bilgili olsa bu konuda sorun yaşamazdık Adam Gastroenteroloji doktoru olmuş bilmiyo daha bağırsakların olayını hepside hazır bilgileri kullanıyo araştıran yok bakalım bide buna yoğunlaşalım bir sitede bağırsak sorunu çeken kişilerde de varmış ağız Kokusu onlardada var bi irtibata geçcem İnşallah çözümünü bulcaz bunun
IP
Mağdur42
Üye
Üye

Gönderilenler: 42
Alıntı Mağdur42 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Temmuz-2015 Saat 01:29
Ya nasıl bu kadar az olabilir iyileşme oranı 1 senede 2 ya da 3 kişi iyileştim dyerek ayrılıyor forumdan. Gerçekten moralim çok bozuluyor. Herşeyi denedim ya denemediğim hiçbirşey kalmadı. İşte şu aralar şu candida diyetini yapıyorum kokuda baya azalma var ama hala var yani. Murat hocanın yanına gideeceğim inş. Kaynağını belirleyebilsem yne kesin çözüm yok... Allah yardımcımız olsun
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Temmuz-2015 Saat 15:01
Arkadaşlar bu bağırsak florası konusunda gidip bi doktorla görüşen oldumu hiç yukarda paylaştığım videoda doktor Metal şelasyonu bağırsak düzenleyici vitaminler ve beslenme düzeni kesin ağız kokusuna etki eder diyo burda merak ettiğim metal şelasyonu burda detaylı anlatılmış http://www.ilhandemiryilmaz.com/?kkk=SaglikKosesi&i=12&name=%DEela%FEyon%20Tedavisi%20Nedir?

Belkide bizim gitmemiz gerekn bölüm Diyetisyendir
IP
zeynep
Üye
Üye

Gönderilenler: 64
Alıntı zeynep Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Temmuz-2015 Saat 08:45
ben bağırsaklarıma baktırmak için kolonoskopi istemiştim doktor en son bağırsak bakaılır çünkü koku için bağırsağa gelene kadar 3 tane kapakçık var dedi ve dışkı tahlili yapalım dedi baktı bişey yok zaten bakteri olsa burda çıkardı dedi
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Temmuz-2015 Saat 16:27
Zeynep senin yaptırdığın dışkı testi Prazit gibi şeylere bakmıştır benim kastettiğim Probiyotik(Faydalı) bakteriler bu bakterilere bakmak için SFS adında bir test gerekir bu testte bakterilerin oranına bakılır Faydalılar ne kadar azalmış zararlılar ne kadar çoğalmış diye yukardaki videodada Doktor bunu anlatıyor zaten bu dediğim test Türkiyede yok pahalı bir test zaten senin dediğin Kolonoskopi biyopsi Parazit testi felan onu bende yaptırdım hatta burdakilerin çoğu yaptırmıştır yani hatta Ülkemizde İBS hastalığını çeken çok kişi var ishal gaz kabızlık gibi birsürü test Kolonoskopi felan yaparlar bir sonuca ulaşılamadığında bu hastalığın Teşhisi konur ama bu hastalığı asıl tetikleyen etken ise ANTİBİYOTİK kullanımı antibiyotik sadece zararlı değil faydalı bakterileride öldürür ve bu ortamı fırsat bilen zararlı bakteriler çoğalır.
Birde doktor Şelasyondan bahsediyo yani bazı vitamin minerallerin vücutta fazla birikmesi sonucu ağız kokusu olabilceği bakalım çabalıyoruz sonuca varmak için.
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2015 Saat 22:41
Arkadaşlar bu doktor farklı bişey söylüyo sinüzit filmde çıkmayabilirmiş hiç böyle kontrol olan oldumu? bu doktor detaylı bakcağını söylüyo

SORU:
Hocam 20 yaşındayım 16 yaşımdan beri süren hiç geçmeyen bi ağız kokusu sorunum var her doktora gittim Dişlerde problem yok sinüsler temiz bademciklerde bişey yok reflü yok ama bu ağız kokusu hiç geçmiyor ağzımda bi yoğunluk var tükürükte koyuluk boğazımda sürekli balgam gibi koyu beyaz tükürük oluyo yemekler boğazıma yapışıyo sürekli boğazımı temizliyorum ağzımda kuruluk var buna karşı herşeye baktırdım B12 Demir diğer vitaminler şekerde yok ama endoskopi(3 defa) kolonoskopi herşey yaptırdım ama bi antibiyotik var Biteral 500 mg bu zamana kadar sadece onu kullanınca ağzımdaki koku geçti 5 gün boyunca ağzım ferahtı yoğunluk yoktu ama ilaç bitince geri geldi benim gibi bu sorunu yaşayan çok kişi var onlarda Nidazol ve Flagly kullandığında geçmiş etken maddeleri aynı bol su içiyorum ama fayda etmiyor sabahları kaltığımda boğazımda yeşil balgam var ağzım çok kötü kokuyor dişlerimi fırçalıyorum gargara yapıyorum fayda etmiyor ortada bi bakteri var buna neden oluyo ama doktorlar bunu bulamıyor psikolojik diyolar Keşke çevremdeki insanlarda psikolojik dese ağzın kokuyo diye tepki göstermeseler sizin rasladığınız böyle bi hasta felan varmı hocam iyileşen lütfen yardımcı olun bıktım artık.

1.DOKTORUN CEVABI Op. Dr. Atilla ŞENGÖR
Sabah yeşil balgam ve boğazda sürekli balgam olması durumun nedenini zaten açıklıyor. Bu balgamnın nedeninin bulunması ve tedavi edilmesi çoğu kez sorunu çözer. Boğazda balgamın üç temel nedeni vardır. 1.sinüsler, 2. akciğer sorunu, 3. reflü. Bunlardan mide endokopisini yaptırmışsınız. sinüzit yok demişler. Akciğerlere bakılabilir. Ancak sinüzit durumu biraz teknik ve hassas bir durum. Sinüzit her zaman sinüslerin dolu ve iltihaplı olması demek değildir. Geniz akıntısına yol açan sinüs problemleri de olabilir ve bunlar filmlerde görülmeyebilir. Eğer akciğerde de sorun bulunmazsa, gelirsiniz sinüslerinize bir de ben bakarım.

2.DOKTORUN CEVABI Prof. Dr. Selçuk ONART

Yaptırmış olduğunuz tüm tetkiklerinizle muayenehaneme geliniz gerekli değerlendirmeleri yaparak size yardımcı olacağım geçmiş olsun.
Benim şuan gitme gibi bi durumum yok öğrenciyim zaten arkadaşlar gitmek isteyen olursa gitsin
BİLGİLERİ: Prof. Dr. Selçuk ONART Bursa'da Kulak, Burun, Boğaz hastalıkları (KBB) alanında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir. http://www.drselcukonart.com/

3.DOKTORUN CEVABI Op. Dr. Emre ERKİLET

Yapılması gereken bir çok şeyi yapmışsınız, önerim bir de dahiliye uzmanına giderek akciğerlerde ve özellikle bağırsaklarda olası bir enfeksiyon durumunun araştırılması saygılarımla

Başkalarınada sorucam. bunlar KBB Dişçilerede soruyorum vazgeçmiycem Ağız kokusu merkezi adı altında milleti dolandırana gitceğimize böyle doktorlara gitsek daha iyi.
IP
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 142
Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Eylül-2015 Saat 14:23
Soruyu yazan kişiyle ayni problemi yaşıyorum ve tek etki eden ilac biteral
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Eylül-2015 Saat 19:56
Evet arkadaşlar buda Dişçiye sorduğum soru.

SORU

Merhaba şuan 20 yaşındayım 16 yaşımdan beri devam eden ağız kokusu problemim var KBB Gastro Dişçiye ve Dahiliyeye gittim bi sorun olmadığını söylediler psikolojik diyen bile oldu ama ben farkındayım çevremdekilerde farkında yüzüme söyleyen kişiler oldu dişlerimde çürükte yok ama ağzımda bi yoğun tükürük var kurulukta var Biteral Flagly Nidazol gibi Antibiyotikler kokuyu geçiriyo fakat ilaç bitince geri başlıyor dişlerimi günde 3 defa fırçalasam gene fayda etmiyiyo diş ipi gargara vs herşey yaptım Endoskopi + Kolonoskopi vitamin değerleri normal bi sıkıntı yok bi ilaçla geçti birde ayriyetten Bemix B vitamini kombinasyonu + Benoxol B12 takviyesi almıştım o zaman geçmişti B12 eksiklğim yok ama nasıl geçti bilmiyorum o zaman 3 gün sürdü sonradan aynı ilaçları kullandım fakat fayda etmedi bu ağız koku varken ağzım yanmıyor acıdan felan naneli sakız diş macunu yakmıyor bile ama o gün geçtiğinde çok fena yanmıştı ağzım dilim felan ağzımın içinde kaplayan bi bakteir var galiba buna nasıl çözüm bulunur hocam söylediğim antibiyotiklerle geçiyor fakat geri geliyo sonradan onlarada direnç kaznır diye kullanmıyorum ağzımda bazen aftlarda çıkıyor.

CEVAP

Oldukça detaylı araştırmışsınız durumunuzu ve yazdıklarınızdan ağız bakımı uygulamalarını düzenli olarak devam ettirdiğinizi kabul ediyorum. Çünkü yerleşmiş bir ağız kokusunu gidermek için diş ipi, fırça ve gargara kombinasyonunun düzenli ve sürekli kullanılıyor olması gerekir. Öncelikle gerçek muhatabınızın bir periodontolog olması gerektiğini hatırlatayım, ben pedodontistim. Ama aklıma gelen bir kaç olasılığa değineyim. Öncelikle şeker benzeri bir sistemik hastalığınız var mı? çünkü bunların kontrolsüz olduğu dönemde belirgin ağız kokuları oluşur. Tükürük yoğunluğunuzdan bahsetmişsiniz, bu ağız kuruluğu bulgusu olabilir, bu durumda sürekli ağzınızı ıslatacak kadar su yudumlamanız önerilir. Bakteriolojik kültür alma yöntemlerini muhtemelen sadece fakültelerde ulaşabilirsiniz, probleminizin araştırılmasını istiyorsanız bence dişhekimliği fakültelerinin periodontoloji bölümlerine başvurmalısınız GEÇMİŞ OLSUN
IP
ncort
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 162
Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Eylül-2015 Saat 20:49
Aleho, nasil nefes aliyorsun bi soyler misin? Aldigin nefes tam yukari cikip ordan bogaza mi geciyor yoksa aldigin nefes 90 derece donup oyle mi bogaza gidiyor?

Benim 90 derece donuyor. Burnumun onunun hemen arkasindan gidiyormus gibi.
IP
cuma
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 82
Alıntı cuma Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Eylül-2015 Saat 22:36
Aleho ustteki soruda hakkatten cok aciklayici detaylar yazmissin.bende de cok sık aft cikar mesela.periodontolojiyi arastirdim simdi dis etleriyle alakaliymis.dis etlerim benimde yillar once sis kirmizi felandi.simdide cok duzgun degil.senin dis etleri nasil bir problem varmi..sebep dis etlerindeki bizim bilemedigimiz iltihapmi acaba..
IP
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Eylül-2015 Saat 14:16
bunu anlamak için kefir için. kefir yararlı bakteriyi çoğaltıyor.günde 1 bardak için yada 2 bardak düzelme oluyorsa düzenli için kendinizi geleceksinizdir.
IP
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Eylül-2015 Saat 14:21
http://www.milliyet.com.tr/evde-tukuruk-testiyle-bagirsak-mantarlarini-kontrol-edebilirisiniz-pembenar-yazardetay-saglik-1790466/ ayrıca söyle bir test var
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2395
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Eylül-2015 Saat 16:41
Emin Mindan isimli doktoru refere ederek Arzu Biyiklioglu tarafından yazılan yazıyı okudum. Salyanın suyun dibine çökmesi ile bağırsak veya ağız mantarı arasında her hangi bir ilişki yokur. Söz konusu hastalıklarla bağırsak mantarı arasında bir ilişki yoktur. Hurafeden ibarettir.

Bu durumu haberi aktaran yazara eposta ile anlattım. Emin beye de işin doğrusunu eposta ile anlattım.

Geçen senenin kasım ayında Cerrahpaşadan Ahmet Aydın isimli doktora da benzer şekilde bir görüşme yapmış kandidaların otizme sebep olmadıklarını anlatmıştım. gerekirse Emin beye de telefon açabilirim.

Bilmeden farkında olmadan internet hurafelerini yayıyorlar. Kariyerleri sebebi ile ağızlarından çıkan dedikodular değerli bilgi zannediliyor masum halk tarafından.

Bu sebeple düzeltilmeleri şart oluyor.
-M
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Eylül-2015 Saat 20:52
NCORT: Bu nefes olayını tam anlamadım ama ben nefesimi yavaş alırken sıkıntı yok ama derin nefes alırken burnumda ses oluyor nefesimi hızlı alamıyorum önceden yoktu bu problem geceleride ağzım açık uyuyomuşum ailem söyledi salya sorunuda var çok kötü kokuyor ağzımı bantlıycam artık

CUMA: Benim diş etlerimde problem yok eskiden çürük vardı çektirdim dolgu yapıldı bitti ama doktorun dediği gibi bi fakülteye git istersen ağza yerleşmiş bakteri kolay kolay gitmezmiş birde dişlerim hassas kırılcak gibi olurdu eskiden o galiba D vitamini eksikliğimden kaynaklıydı D vitamini alınca geçmiş olabilir sürekli evde olan biriydim ben güneş görmezdim PC başındaydım sürekli bununda mide bağırsaklara kötü etkisi olabilir

Arkadaşlar bu Kandida olayına gelince İBS hastalarıda hep bundan bahseder ama onların çoğunda ağız kokusu YOK!benim kendi şakeyetlerim doğrultusunda sonuca bakınca Burun akıntısı yemek borusu sorunu farenjitte dahil ve tükürüz bezi ben bunlardan şüphe ediyorum Halsizlik olayına gelince Arı ürünleriyle bundan kurtulan İBS hastası var ayriyetten birde Tatil yaparak kurtulan bi hasta var burda Psikolojik durumda önemli yani geçmeyen ağız kokusu olupta halsiz olmayan kişilerde var

IP
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Eylül-2015 Saat 21:29
Bu doktorun degilde.Bağırsak mantarı belirtisi genellikle bana uyuyor.Kefir mayası aldım tanecikler yapa yapa 2-3 ay gidecek maya. daha uygun günde 2 bardak içmeyi düsünüyorum.Denemekten bir zarar gelmez faydalı besindir kefir. 1-2 ay için yararlı bakteriler düzene girsin öyle bir sorununuz varsa.

Bağırsak mantarı belirtileri nedir?

Şekerle beslendikleri için, bundan meydana gelen gaz nedeniyle karın şişliğine sebep olurlar.
Kişilerde kabızlık ya da ishal görülmesi.
Makatta kaşıntı ve kızarıklık olması.
Vücuda alınan karbonhidratı tükettiklerinden, bedenin şeker ihtiyacı olduğundan, kişilerde ruhsal ve fiziksel yorgunluk görülür.
Ağız kokusu ve mide ağrısı olması.
Dişlerde pas benzeri tabaka ve dilde beyazımsı bir görüntü olması.
Açlık hissedilmesi ve aşırı derecede tatlı isteği olması.
Burun tıkanıklığı ve nefes darlığı çekilmesi.
Kulaklarda iltihaplanma olması.
Sırt, ense ve omuz ağrısı olması.
Eklemlerde ağrı ve şişme olması.
Ciltte sivilce, akne olması ve saçlarda dökülme olması.
Küf benzeri koku olması.
Ağrılı adet dönemlerinin olması.
Cinsel iktidarsızlık çekilmesi.
Kişilerin şeker ihtiyacını karşılamak için, aşırı derecede yemek yemesi ve bu yüzden kilo alması.
Gözlerin önünde noktaların uçuşması gibi görme bozukluklarının yaşanması.
Kronik vajina ve mesane iltihaplanması olması.
Konsantrasyon bozukluğu olması.
Alkol içilmediği halde, nefesin alkol kokması.
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Eylül-2015 Saat 11:04
Evet BİR DİŞÇİYE DAHA SORDUM   buda çok ilginç belkide yardımcı olcak bi öneri iNŞALLAH FAYDA SAĞLAR.

SORU

Merhaba şuan 20 yaşındayım 16 yaşımdan beri devam eden ağız kokusu problemim var KBB Gastro Dişçiye ve Dahiliyeye gittim bi sorun olmadığını söylediler psikolojik diyen bile oldu ama ben farkındayım çevremdekilerde farkında yüzüme söyleyen kişiler oldu dişlerimde çürükte yok ama ağzımda bi yoğun tükürük var kurulukta var Biteral Flagly Nidazol gibi Antibiyotikler kokuyu geçiriyo fakat ilaç bitince geri başlıyor dişlerimi günde 3 defa fırçalasam gene fayda etmiyiyo diş ipi gargara vs herşey yaptım Endoskopi + Kolonoskopi vitamin değerleri normal bi sıkıntı yok bi ilaçla geçti birde ayriyetten Bemix B vitamini kombinasyonu + Benoxol B12 takviyesi almıştım o zaman geçmişti B12 eksiklğim yok ama nasıl geçti bilmiyorum o zaman 3 gün sürdü sonradan aynı ilaçları kullandım fakat fayda etmedi bu ağız koku varken ağzım yanmıyor acıdan felan naneli sakız diş macunu yakmıyor bile ama o gün geçtiğinde çok fena yanmıştı ağzım dilim felan ağzımın içinde kaplayan bi bakteir var galiba buna nasıl çözüm bulunur hocam söylediğim antibiyotiklerle geçiyor fakat geri geliyo sonradan onlarada direnç kaznır diye kullanmıyorum ağzımda bazen aftlarda çıkıyor.

CEVAP Dt. Ülkü KOLOĞLU

Flagyl türü antibiyotiklerin etki ediyor olması iltihap yaratan bir floranın aktifleştiğini gösterir.Bu flora havasız (oksijenin ulaşmadığı ) alanlarda var olabilen bakterilerdir.Kolonizasyon alanları enfekte diş kanalları,diş eti cepleri,dilin kök kısmı ve bademciklerdir.Kesinlikle şeker ve süt tüketmeden bir hafta geçirin. Dilinizin kökünü de fırçalayın. Eczaneden aldığınız oksijenli suyu bire bir sulandırıp dişlerinizi ve dilinizi bununla fırçalayın. Bir çay bardağı ılık suya bir çay kaşığı karbonat(ingiliz) koyup bununla günde üç defa 45 er saniye çalkalayın. Alkol içerikli sanayi üretimi gargaraları asla tüketmeyin.Bir hafta sonrasında durumunuzu bildirin
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Eylül-2015 Saat 18:07
Hadi bakalım bi deneyelim ne olacak gorelim
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Eylül-2015 Saat 10:20
Murat Hocam Merhaba
Bu gunku tıpla ve elinizde bulunan cihazlarla,tecrubelerinize dayanarak agız kokusu mu,yoksa nefes kokusumu,oldugunu anlayabilirmiyiz?
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Eylül-2015 Saat 10:20
Arkadaşlar doktorlarda sordğum soru sonucunda ağızdaki bi bakteri florasını işaret ediyolar bu başka bir dişçinin cevabı

SORU

CEVAP Uzman Dr. Dt. Murat SELEK

Periodontoloji uzmanı bir arkadaşımızla görüştünüz mü. Bu konuda size yardımcı olabilirler. Ek olarak üniversite hastanelerinde enfeksiyon bölümüyle görüşebilirsiniz. Ağzınızdan alacakları kültür ile bakteri tespiti yapılabilir. Tekrar geçmiş olsun.
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Eylül-2015 Saat 10:24
İnşallah fayda sağlar MAHONİ

Deneyebilen herkez denesin bunu arkadaşlar İnşallah çözüm olur

CEVAP Dt. Ülkü KOLOĞLU

Flagyl türü antibiyotiklerin etki ediyor olması iltihap yaratan bir floranın aktifleştiğini gösterir.Bu flora havasız (oksijenin ulaşmadığı ) alanlarda var olabilen bakterilerdir.Kolonizasyon alanları enfekte diş kanalları,diş eti cepleri,dilin kök kısmı ve bademciklerdir.Kesinlikle şeker ve süt tüketmeden bir hafta geçirin. Dilinizin kökünü de fırçalayın. Eczaneden aldığınız oksijenli suyu bire bir sulandırıp dişlerinizi ve dilinizi bununla fırçalayın. Bir çay bardağı ılık suya bir çay kaşığı karbonat(ingiliz) koyup bununla günde üç defa 45 er saniye çalkalayın. Alkol içerikli sanayi üretimi gargaraları asla tüketmeyin.Bir hafta sonrasında durumunuzu bildirin

2. Olarakta Üniversite hastanelerine bakteri tespiti içinde gidebilirsiniz ağzıdan kültür alımı.
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Eylül-2015 Saat 15:48
Buda başka Dişçinin cevabı
Merhabalar. Öncelikle gecmiş olsun diyorum. Çok Detaylı ve anlaşılır bir sekilde durumunu anlatmışsın. Sana tavsiyem dil fırçası yardımı ile dilini de fircalaman. Bazı durumlarda dildeki bakteriler de agiz kokusuna sebep olabiliyor. Bir de sinüzit durumlarında koku oluşabiliyor. Dil fırçalanmasıni 1 hafta boyunca hergun yap. Daha sonra durum hakkında bana bilgi ver. Iletişimde olalım.

Uzm. Dr. Tansu ERAKMAN doktorlarla iletişime geçmek istersiniz diye adlarınıda yazıyorum :)
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2395
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Eylül-2015 Saat 16:01
Orjinalini yazan: mahoni

Murat Hocam Merhaba
Bu gunku tıpla ve elinizde bulunan cihazlarla,tecrubelerinize dayanarak agız kokusu mu,yoksa nefes kokusumu,oldugunu anlayabilirmiyiz?

Evet tabi.
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Eylül-2015 Saat 19:05
anlaşıldı hocam cok tesekkur ederim.
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Eylül-2015 Saat 19:06
Eyvallah Aleho emegin icin.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu