|
|
Ben iyileştim | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim |
Konu: Alerji kaynaklı ağız kokusu | |
Yazar | Mesaj |
aksan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Konu: Alerji kaynaklı ağız kokusu Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2015 Saat 01:54 |
Arkadaşlar kbb uzmanı; ağız kokumun, alerjiden dolayı geniz akıntım olduğunu ve bu durumun ağız kokusu yaptığını, neye alerjim olduğunu bulursak sorunu çözebileceğimizi söyledi. Bu durumda olan arkadaşlar var mı??
|
|
rıfkı
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Mayıs-2013 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2015 Saat 01:53 |
ben de nacizane yaptığım araştırmalar neticesinde böyle bir durumu epeyce düşündüm ve hiç mantıksız gelmiyor. şöyle ki bir çok insan ile aynı şeyleri yediğimiz ya da aynı ortamı paylaştığımız göz önünde bulundurulursa bizim bünyemizin kabul etmediği ya da farklı reaksiyon verdiği bir şey var , bu da akla alerjik bir durumu getiriyor. önüne kalıcı olarak geçilemeyen bir geniz akıntısının kuvvetle muhtemel her gün farkında olmadan yapılan ya da yenilen bir şeyden kaynaklanabilir diye düşünüyorum. zaten ben de en kısa sürede gerekli testleri yaptırmayı düşünüyorum.
|
|
aksan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2015 Saat 13:13 |
alerji ilaçları iyi geldi, fakat toza veya başka hergün karşılaştığım bişeye alerjim çıkmadı. Bende kan testi yaptırıp (total IgE) tekrar bir kbb uzmanına gitmeyi düşünüyorum alerjim var evet ama sadece alerjinin bu kadar koku yapacağını düşünmüyorum, alerji sadece kokuyu tetikliyor
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|