|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Bilinen bir rahatsizligin tedavisi olmayabilir mi | |
Yazar | Mesaj |
maslak
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Konu: Bilinen bir rahatsizligin tedavisi olmayabilir mi Gönderim Zamanı: 20-Agustos-2015 Saat 11:43 |
Hocam mesela ben rahatsizligimi biliyorum bunun tedavi olmama sansi var mi yani tedavisi olmayan hastalik var mi
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2400 |
Gönderim Zamanı: 20-Agustos-2015 Saat 14:15 |
Biliyorsunuz bazilari kesin mutlak ve bir daha tekrarlamayacak sekilde tedavi olurken baska bazi hastaliklar tedavi olmayabilir.
Veya kismen tedavi olur rahatlama olur ama tamamen geçmeyebilir. Bazi hastaliklar ise tedavi olur ve sonra tekrarlar. Bazi hastaliklar ise tedavi olur ama hasta buna inanmaz. Bazi hastaliklarda ise hasta tedavi olmak istemedigi için tedavi basarisiz olur. Vesaire -M |
|
maslak
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Gönderim Zamanı: 20-Agustos-2015 Saat 17:28 |
Hocam bogaz bölgesindeki hastaliklarin tedavisi var mi ya da hangi hastaliklarin tedavisi yok? |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2400 |
Gönderim Zamanı: 20-Agustos-2015 Saat 18:11 |
bilmiyorum
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 22-Agustos-2015 Saat 18:58 |
peki murat bey benim gerçekten cok merak ettigim bir sey var bizim ülkemizde durum bu biz saglik sisteminden bile dislanmis durumdayiz amma yurt disinda bu konu ile ilgili durum gerçekte nedir yani farkli marka dis macunu ve spreyler disinda yani bildigimiz bir ilaç günde iki kere falan kullanilan yoksa orada da bu kadar çabaya ragmen sonuç aynimi bir sürü test ve çinkolu dis macunu cünkü seker tansiyon gibi rahatsizliklarinda kökten bir tedavisi yok fakat kontrol altina alinabiliyor ve insanlar bununla düzenli kullanimla yasiyor ben günde bes kez disimi fircaliyorum ama tek sefer unutsam yada isin yogunlugundan kacirsam sonuc ayni bence bize uzun süreli sonuclar verecek ürünler gerek peki burada yok fakat diger yerlerde de durum aynimi yani orada bunun bi reçetesi varmi
|
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 22-Agustos-2015 Saat 22:16 |
Soru net degil.
Bizim ülkemizde agiz kokusu hastaligina kalici bir çözüm bulunamiyor. Baska ülkelerde kontrol altina alinabiliyor mu? diye sordugunuzu düsünüyorum. Sunlari düsünüyorum: Dünyanin diger ülkelerinde durum bizden farkli degil. Medikal tedavi yetersiz olunca sarlatanlar, sahtekarlar, simsar ve üfürükçüler boslugu dolduruyor. Topluca hepsine birden halitomafya deniyor. Nane, gümüs, alkali, karbonat kandida, probiyotik, antibiyotik, bademcik ameliyati, H. pylori gastriti, greyfurt tohumu ve maydonoz uçusuyor ortalikta. Onlarda görmedim ama bizde Kur'an ayeti veren bile var. Bu ayeti bilmem kaç defa okursan iyi gelecek diyor. Incil'den Tevrat'tan ayet yollayani görmedim. Bilmem ne tasini kolye yaparsan agiz kokusu geçer diyeni gördüm. Bizdeki ilaç kodeksi kisitli agiz kokusu için bir düzine civarinda ürün var eczanelerimizde. Yurt disinda skala biraz daha genis. Çok sayida ürün var. Hepsinin içeriklerini tek tek inceledim. Çogunda alkol var. Veya CHX var. Yani oradaki ürünler de problemli. Yurt disindaki hekimlere bakiyorum. Emin olun çogu tüccar zihniyetindeler. Paradan baska bir sey düsünmüyorlar. Paraci dedigimiz bizim doktorlarimiz onlarin yaninda hint fakiri gibikalir. Yurt disindaki doktorlarin pek azi parayi birinci sirada tutmuyor. Onlar zaten hasta muayene etmiyorlar. Oradaki hastalar okuyorlar, bilgi sahibi oluyorlar, palavraya kulak asmiyorlar, nerdeyse benim bildiklerimi biliyorlar. Yurt disindaki hastalar sorulari isabetli soruyor, ne söylersem söyleyeyim bildigini okumaya devam etmiyorlar, muhatabini dinliyor, degerlendiriyor, uyguluyor, kendini düzeltiyor, yani ilgili bilgili tipler. Sizler gibi. Orada üniversitedeki ögretim üyesine ticaret yapmak zerbest birakilmis. Agizkokusu ürünü yapip bizzat satiyor. Pazarlik ediyor. nefes testi sirketi kurmus bir ögretim üyesi profesör bana ters geliyor ama yurt disinda var! Bir ürün gelistiren doktor bunu halk ile paylasabiliyor. Ben 2 seneden beri burun damlami ürettirecek firma bulamiyorum. Saglik bakanliggimiza servet ödemek gerekiyor ve 3-5 sene beklemek gerekiyor. Benim klinigimde dis firçasi satmam bile yasak, maliyeye bildirip yazar kasa satin alip fis kesmem lazim 2 liralik dis firçasi için. Ama IsraiL'den bir dis hekimi kendi ürününü video ile kendi web sitesinde dogrudan halka satiyor. Iste yurt disinda durum böyle. Sordunuz bildigim kadariyla anlattim. -M |
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 23-Agustos-2015 Saat 06:30 |
Anladim hocam yani eger bu durumun kokten bi tedavisi yok ise sonucta bunu duzenli kullanimla kontrol altina alabilien buyuk ilac firmalarinin urettigi bir dahiliye doktorun recetesine yazacagi al bunu kullan bu pastil bu sprey gibi ilac formun bi urun yok yani benim dusuncem forumdaki arkadaslarinda yazdiklarina bakinca dis macunu yaninda farkli turde urunler mesala disarida gecirilen tum bir gun icinde kullanilabilecek pastil turu bisey yada uzun sureli sreyler mesala tabiyki birde uygun fiyat gecen gun forumda bir arkadasin tavsiye ettigi oxyfresh urunlerine baktim dis macunu 45 tl di galiba yada minik srey 18 tl elbetteki bizde boyle urunler uretilmezken en azindan bunlar desteklenmeli ama biraz pahali geldi bana fakat sunuda belirtmek isterim durum boyleyken bizler icin pharmol z gibi urunu hic bir karsilik beklemeden kazandirdiginiz icin tesekkurler benim ilk kullandigim ve benim icin en azindan umut olan bi urundur ben bu urunu bizdeki bazi marketlerde ve internet sitelerin de satilan kucuk seyahat ve parfum siselernin icinde arka cebimde cantamda tasiyorum yararinida goruyorum hocam
|
|
evian
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Gönderim Zamanı: 23-Agustos-2015 Saat 16:58 |
Yurt disini hep abartili goruyor bizim insanimiz nedense?yurtdisinda yillardir tedavi olmaya calisiyorum hersey cok pahali ve ise yaramaz urunlerin yuzde 99 u maskeleme vari urunler kisaca nane yagi vb urunlerin onunla bununla karisimi! Murat beyinde dedigi gibi buralarda hersey comersiyalize taze nefes urunlerinî yillik cirolari milyar € yakin doktorlar fazla enterese defil sujeye yonelik klise ezber doktorculugu fakultede kitabi ezberlemis sinavi gecmis neren agriyo duran al sunu ic bir hafya gecerci yani konsultasyon ucretleri doktora gore degisiyor internette falan oyle yaglandira ballandira anlattilmarina bakmayin paris american hastanesine bile gittim sen psikologa git koku yok dedi burnuma damlatmak icin bir yagverdi bayil parayi eve don
|
|
ncort
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
Gönderim Zamanı: 23-Agustos-2015 Saat 21:54 |
Hangi ulke evian?
|
|
evian
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Gönderim Zamanı: 24-Agustos-2015 Saat 14:52 |
Fransa
|
|
evian
Gönderim Zamanı: 24-Agustos-2015 Saat 20:57 |
Birsey diycem komik gelebilir ama kotu kokular beende burun agrisi kafa agrisi yapiyor
|
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 25-Agustos-2015 Saat 08:06 |
Dogru olabilir. Sik duyuyorum buna benzer sikayetleri. Baska da var -M |
|
Aleho
Üye Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
Gönderim Zamanı: 25-Agustos-2015 Saat 11:04 |
Evian ayni durum bendede var kötü koku basimi agritiyor
|
|
evian
Gönderim Zamanı: 25-Agustos-2015 Saat 20:03 |
Yarin pariste special orl bolumu olan bir hastaneye gidiyorum
|
|
ncort
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
Gönderim Zamanı: 26-Agustos-2015 Saat 12:04 |
Benim basim agrimiyor ama ayaga kalkinca gozum karariyor.
|
|
Mehmet
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 26-Agustos-2015 Saat 12:44 |
Bas agrisinin sebeplerinden biri bu olabilir o zaman. Benimde basim agriyor çogu zaman ve halsizlik hissediyorum. Belki hormonal bir problem de olabilir.
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 26-Agustos-2015 Saat 19:00 |
ben forumda zeolit ile ilgili bazi seyler okudum sanirim vucuda zarari yok detox amaclida kullaniliyormus mesala kullandigimiz çinkolu dis macunumuzu bu ürünün toz hali ile karistirarak kullanirsak kokuyu engelemekte ve süresini uzatmakta faydasi olurmu tabiyki hangi hali bizim kullanimimiza uygun internet üzerinden bulabilirmyz bilmiyorum fikri ve bilgisi olan arkadaslar
|
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 27-Agustos-2015 Saat 07:19 |
Zeolit ile ilgili bir yaziyi "bunlari biliyor muydunuz" basligi altina ilave ettim. Böylece gelecekte üye olan arkadaslarimiz tekrar sormaya gerek duymayabilirler diye.
-M |
|
bir hayalim var
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
Gönderim Zamanı: 07-Eylül-2015 Saat 14:21 |
Sanirim bas agrisi, yüksek ates, sürekli halsizlik, bas dönmesi vb. durumlar daha çok burun ve bademciklerle ilgili olabilecek sorunlar.
Kendi adima söylemem gerekirse; bas agrisi ve yüksek atesin burun ve bademciklerden kaynaklandigini düsünüyorum.hatta eminim de.ki doktor da bendeki bu sorunlarin ana nedeninin bunlar oldugunu söylemisti. Eski halimi ve suanki halimi kiyasladigimda bunu daha bnet görebiliyorum da... |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
Betull
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08-Haziran-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2015 Saat 23:50 |
Bende yorgunluk yapiyor o mu yapiyor bilmiyorum ama bas agrisi yorgunluk halsizlik yaparmis arastirdigim kadariyla
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 30-Eylül-2015 Saat 21:25 |
Forumda mikrobiyolojiye giden ve test yaptiran arkdslar var mi fikir ve sonuclar nelerdir yani meraktan bi ara onada gitmek istiyorum
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|