|
|
Ben iyileştim | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim |
Konu: AĞZIM KOKUYOR | |
Yazar | Mesaj |
ağız mağduru
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Ağustos-2015 Konum: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Konu: AĞZIM KOKUYOR Gönderim Zamanı: 02-Ağustos-2015 Saat 21:38 |
HATIRLADIĞIM KADARIYLA 6 YADA 7 YAŞLARINDA BAŞLADI BU BENDE SU AN YAŞIM 23 O SENELER KOKU BUGÜNKÜ KADAR DEĞİLDİ SU ANA ÖYLE Bİ KOKU VARKİ SABAH KALKTIĞIMDA ODAMI KOKUTACAK DERECE! AYRICA SABAH KALKTIĞIMDA DİLİMDE SARI TABAKA OLUYOR BAZEN OLMASA BİLE AŞIRI DERECEDE KOKUYOR BADEMCİKLERİM DELİK DELİK ALDIRSAM Bİ FAYDASI OLURMU SİZCE? 3 DOKTOR BAKTI BİRAZ BÜYÜK AMA Bİ ANORMALLİK YOK DEDİLER SADECE ÖZEL Bİ HASTANEDE KAMERAYLA BAKILDIĞINDA O DOKTOR SENİN AĞIZ KOKUNU BAŞKA YERDE ARAMAYA GEREK YOK BADEMCİKLER DEDİ VE Bİ SÜRE İÇİN ANTİBİYOTİK VE GARGARA VERDİ ONLARI KULLANIRKEN GECTİ AMA ONLAR BİTİNCE KOKU TEKRAR BASLADI DOKTOR BİTİNCE GEL BADEMCİKLERRİNİ ALALIM DEMİŞTİ SİZCE NE YAPAYIM ALDIRIYIMMI AMA ALDIRMA KONUSUNDA ÇOK KARARLIYIM ARTIK GECSİNDE HİÇ BİŞEY UMRUMDA DEĞİL YETERKİ KURTULUYUM!!
|
|
Mehmet
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 03-Ağustos-2015 Saat 17:46 |
Aldır kardeş. Doktorda önermiş hem.
|
|
Gizoss
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31-Ağustos-2015 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Gönderim Zamanı: 31-Ağustos-2015 Saat 19:34 |
Ayni durumdayiz. Benimde ilkokulda basladi ve hala devam edior koku 21 yasimdayim
|
|
trouble
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2015 Saat 10:15 |
Benim koku problemim de ilk okul yıllarında başladı tersine ilk yıllar koku çok daha fazlaydı tabi o zamanlar ağız hijyeni yok, çürük diş çok bunlar da kokuyu etkilemiştir.
Üniversite sınavına çalışırken karar verdim doktora gittim özel hastaneye doktor sorun bademciklerde olabilir dedi sınavdan sonra aldırmaya karar verdim 5 sene geçti üzerinden daha yeni aldıracağım 15 Eylül de ameliyatım var. Kokunun bademcik kaynaklı olduğunu düşünmüyorum hatta bende bazen koku olmadığını bile düşünüyorum bugüne kadar koku oldugunu söyleyen çıkmadı özellikle sorduğum insanlar,kız arkadasım bile bu konudan bahsedince dalga geçtiğimi düşündüler ama çok az bir koku var ve beni oçok etkiliyor onunda burun ya da geniz akıntısı kaynaklı oldugunu düşünüyorum ama seçenekleri azaltmak için bademcik ameliyatı olacağım. |
|
Mehmet
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 02-Eylül-2015 Saat 13:53 |
trouble pek mantıklı bir karar verememişsin. Murat hoca burada psikolojik olabilme ihtimali üzerine kaç kez yazı yazdı. Ağız kokusu öyle bir şeydir ki; çevrenden tepki almaman imkansızdır. Birisi ikisi mutlaka yüzüne çarpar yada hareketleriyle belli eder. Sizin aldığınız cevaplar ağız kokusunun olmadığı yönünde. Tam bir tip-5 vakası.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|