|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
bikkinnn
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Mart-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02-Eylül-2015 Saat 13:32 |
Merhaba arkadaslar. bir ay sonra okul açiliyor. ben bu yaz tatilde kurtulurum diye kendimi avutmustum ama bir yil daha nasil gececek okulda böyle ? 15 yasindayim lise 2 ye geçtim ve yillardir agzim kokuyor ve hiç geçmiyor hiçbir zaman. ben de çaresini bulamadim en azindan kendime güvenmek adina, yanimdakileri rahatsiz etmemek için, milletin benden daha fazla igrenmemesi için geçici bir çözüm ariyorum. sprey, hap vs. Bi çözüm? var mi kullanan fayda gören?
|
|
![]() |
|
vekol
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Mayis-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
Freshies kullan kardesim
|
|
![]() |
|
menanty
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Maalesef geçmeyecek, freshies hikaye bende hiç ise yaramadi agzima maydanoz kokusu geldi sadece. Sakizdan baska çare yok suanda
|
|
![]() |
|
denizz123
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30-Mayis-2015 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
iyi aksamlar.
Daha önce de yazmistim buraya. O zaman yari gömülü yirmilik disimden süpheleniyordum ve o disi çektirdim ama koku geçmedi. Endoskopi oldum reflü baslangici çikti ama benim mide sikayetim koku olusturacak kadar yok. Sabahlari olan agiz kokusu normal sayilir deniliyor ama benim sabah agiz kokum normal bi koku degil çok yogun bir koku. Agzimi açmak istemiyorum resmen. 4 yil önce bi sabah uyandigimda kokuyla uyandim ve bir daha her sabah öyle uyanmaya devam ettim. Buna benzer bir sey yasayan var mi? Reflü disinda ne olabilir? |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |