|
|
Ben iyileştim | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim |
Konu: KESİN VE KALICI ÇÖZÜM !!!!! | |
Yazar | Mesaj |
vekol
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Mayıs-2015 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
Konu: KESİN VE KALICI ÇÖZÜM !!!!! Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2015 Saat 22:19 |
Bitti arkadaşlar buraya kadarmış.
Neden i söyliyim ilk önce:Kuruluk(bütün vücutta meydana geliyor.) Ve eminim herkeste saçta kepeklenme ve kabızlık sorunu da var bununla beraber. Çözüm: Kuruluk nasıl yok edilir önce buna geçelim Adaçayı, Portakal Nergizi ikiside kaynatılıp içilicek (youtube da ibrahim Saraçoğlu açıklıyor ordan bakabilirsiniz) Ve nem olayı. Bunu biliyosunuz zaten konu açmıştım Olay bu kadarmış arkadaşlar deneyin % 100 Çözüm kalıcı olarak Ben iyileştim sayılırım ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN TEK İSTEĞİM BANA DUA EDİN BENİM DE DUALARIM SİZİNLE KARDESLERİM RABBİM YOLUNUZU AÇIK ETSİN... |
|
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 01-Kasım-2014 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2015 Saat 13:23 |
Sagolasın . |
|
mehmet27
Üye Kayıt Tarihi: 16-Mart-2015 Konum: Gaziantep Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 81 |
Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2015 Saat 15:37 |
umarım iyileşmişsindir. senin sorunun agız kokusumu yoksa nefes kokusumuydu?
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2015 Saat 18:16 |
GEÇMİŞ VE DAİM OLSUN VEKOL
|
|
Betull
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08-Haziran-2015 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2015 Saat 18:52 |
Bi yönde haklı olabilirsiniz bende nemin %20 civarında olduğu bi yerde yaşıyorum şuan da 80 civarı olan bi yerdeyim ama burda ki geniz akıntım daha fazla yani daha çok ağız kokusu. Bişey bulmuşsunuz ama herkes için geçerli değil bu
|
|
vekol
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Mayıs-2015 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2015 Saat 00:34 |
Saolun arkadaşlar benimkisi nefes kokusuydu.
Betul sana gelince denemeden kesin konusma bence :) Bana göre de herkesin sorunu aynı. Çünkü herkes bütün bölümlere gittiği halde sorun çıkmıyo. Check up yaptıran bile var. Geniz akintisinin o kadar yoğun koku yapicagini sanmıyorum |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|