Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Geçti mi geçmedi mi? Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
fenerbahce20
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 9
Alıntı fenerbahce20 Cevaplabullet Konu: Geçti mi geçmedi mi?
    Gönderim Zamanı: 04-Ekim-2015 Saat 22:12
Herkese merhaba.20 yasındayım ve uzun zamandır bu sorunu yasıyorum artık son 1 yıldır ciddi anlamda psikolojimi bozdu.Yaşadığım başka sorunlara buda eklenince artık geçmesi için her yolu denemek değil hiç birşey yapmamak geliyor içimden.Bir yerden başlamak lazim deyip dişçiye gittim diş taşı problemim vardı hepsini temizlettim ve ağızdan olan tüm sorunlardan kurtuldum.Bu arada dişlerimi 1 öğün dahi atlamadan fırcaladım,gargara kullandım,sakız çiğnedim yediklerime dikkat ettim falan filan.Kokunun geçtiğini sandım elime hohluyorum birşey yok anneme soruyorum esksiyle kıyaslanamaz bile kokun geçti diyor fakat ben hala devam ettiğini düşünüyorum çünkü insanların davranışlarına(bariz bi hareketleri olmasada) fazlamı takılıyorum bilmiyorum ama kesinlikle geçmedigini düşünüyorum.Ayrıca kıymalı börek,burger tarzı seyler yedigimde bu kokunun fazlasıyla arttıgınıda düsünüyorum hayır bakımlı biriyim gerçekten ağız bakımımı ihmal etmiyorum artık hiç birşekilde ama neden geçmiyor anlamıyorum deli olucam sizingeçmiyor diye anlattığınız hikayelerinizi,çabalarınızı gördükçe ümidimi yitirdim artık.Bunun bi çözümü yok mu gerçekten!? :(
IP
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2015 Saat 09:02
aile yalan söylemesi normal. koku burundan bademcik taşı yada mide kaynaklı olabilir. ağızı halletmisin. simdi kbb ye git burun eti geniz akıntısı sinüzit vs varmı diye kontrol etsin bademcik taşı birde.
IP
delux
Üye
Üye

Gönderilenler: 44
Alıntı delux Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2015 Saat 11:54
cok yakin bir arkadasin hatta en yakin arkadasina ufleyip bunu deneyebilirsin benimde lise sonda felan baslamisdi koku.. suanda 25 yasindayim daha yeni kurtuldum... dislerini cok iyi fircaliyorsan agiz bakimini yapiyorsan..kokunun sebebi sindirim sistemi kaynaklidir..mide yanmasi felan varmi sende?
IP
fenerbahce20
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı fenerbahce20 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Ekim-2015 Saat 17:07
Cok nadrde olsa var kbb ye bugun gittim bi sprey verd pek ilgilenmedi bunu kullanip bi hafta sonra gel ded aldim kullanicam bakalım dünde dahiliyeye gittim oda prk ilgilenmedi sabah ac karnina bi ilac verd midede gastrit varsa onu alir önce kbb ye git kbb de sorun yoksa sonra dahiliyeye gel dedi.Ya sen nasil kurtuldun allah askina bizede söyle cidden psikolojim bozuldu benim kendimden igrenmeye basladim en dikkat ettigim sey benim basimda ve bi sekilde kurtulamıyorum bu illetten😔
IP
delux
Üye
Üye

Gönderilenler: 44
Alıntı delux Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2015 Saat 22:40
sirkeyi denedinmi? sabahlari su bardagina elma bir yemek kasigi elma sirkesi dok biraz da limon !!! 1 hafta uygula bunu 15 20 dkka sonra kahvalti yap!! ve luffen sonucu bizlere bildir !!!
IP
fenerbahce20
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı fenerbahce20 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Ekim-2015 Saat 21:41
Ben sana nasıl kurtulduğunu sordum ama bunu yazmışsın.Sirkeyi denemedim,denesemmi diye düşündüm ama kararsız kalıp denemedim.Ama yarından itibaren denemeye başlayabilirim.

Bu arada Murat hocama bir soru sordum ama sanırım yayınlanmamış :(
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2395
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Ekim-2015 Saat 07:58
Orjinalini yazan: fenerbahce20

Bu arada Murat hocama bir soru sordum ama sanırım yayınlanmamış :(

Pardon ne sordunuz?
-M
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu