Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Geçti mi geçmedi mi? Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
fenerbahce20
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 9
Alıntı fenerbahce20 Cevaplabullet Konu: Geçti mi geçmedi mi?
    Gönderim Zamanı: 04-Ekim-2015 Saat 22:12
Herkese merhaba.20 yasindayim ve uzun zamandir bu sorunu yasiyorum artik son 1 yildir ciddi anlamda psikolojimi bozdu.Yasadigim baska sorunlara buda eklenince artik geçmesi için her yolu denemek degil hiç birsey yapmamak geliyor içimden.Bir yerden baslamak lazim deyip disçiye gittim dis tasi problemim vardi hepsini temizlettim ve agizdan olan tüm sorunlardan kurtuldum.Bu arada dislerimi 1 ögün dahi atlamadan fircaladim,gargara kullandim,sakiz çignedim yediklerime dikkat ettim falan filan.Kokunun geçtigini sandim elime hohluyorum birsey yok anneme soruyorum esksiyle kiyaslanamaz bile kokun geçti diyor fakat ben hala devam ettigini düsünüyorum çünkü insanlarin davranislarina(bariz bi hareketleri olmasada) fazlami takiliyorum bilmiyorum ama kesinlikle geçmedigini düsünüyorum.Ayrica kiymali börek,burger tarzi seyler yedigimde bu kokunun fazlasiyla arttiginida düsünüyorum hayir bakimli biriyim gerçekten agiz bakimimi ihmal etmiyorum artik hiç birsekilde ama neden geçmiyor anlamiyorum deli olucam sizingeçmiyor diye anlattiginiz hikayelerinizi,çabalarinizi gördükçe ümidimi yitirdim artik.Bunun bi çözümü yok mu gerçekten!? :(
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2015 Saat 09:02
aile yalan söylemesi normal. koku burundan bademcik tasi yada mide kaynakli olabilir. agizi halletmisin. simdi kbb ye git burun eti geniz akintisi sinüzit vs varmi diye kontrol etsin bademcik tasi birde.
IP
delux
Üye
Üye

Gönderilenler: 44
Alıntı delux Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2015 Saat 11:54
cok yakin bir arkadasin hatta en yakin arkadasina ufleyip bunu deneyebilirsin benimde lise sonda felan baslamisdi koku.. suanda 25 yasindayim daha yeni kurtuldum... dislerini cok iyi fircaliyorsan agiz bakimini yapiyorsan..kokunun sebebi sindirim sistemi kaynaklidir..mide yanmasi felan varmi sende?
IP
fenerbahce20
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı fenerbahce20 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Ekim-2015 Saat 17:07
Cok nadrde olsa var kbb ye bugun gittim bi sprey verd pek ilgilenmedi bunu kullanip bi hafta sonra gel ded aldim kullanicam bakalim dünde dahiliyeye gittim oda prk ilgilenmedi sabah ac karnina bi ilac verd midede gastrit varsa onu alir önce kbb ye git kbb de sorun yoksa sonra dahiliyeye gel dedi.Ya sen nasil kurtuldun allah askina bizede söyle cidden psikolojim bozuldu benim kendimden igrenmeye basladim en dikkat ettigim sey benim basimda ve bi sekilde kurtulamiyorum bu illetten😔
IP
delux
Üye
Üye

Gönderilenler: 44
Alıntı delux Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2015 Saat 22:40
sirkeyi denedinmi? sabahlari su bardagina elma bir yemek kasigi elma sirkesi dok biraz da limon !!! 1 hafta uygula bunu 15 20 dkka sonra kahvalti yap!! ve luffen sonucu bizlere bildir !!!
IP
fenerbahce20
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı fenerbahce20 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Ekim-2015 Saat 21:41
Ben sana nasil kurtuldugunu sordum ama bunu yazmissin.Sirkeyi denemedim,denesemmi diye düsündüm ama kararsiz kalip denemedim.Ama yarindan itibaren denemeye baslayabilirim.

Bu arada Murat hocama bir soru sordum ama sanirim yayinlanmamis :(
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Ekim-2015 Saat 07:58
Orjinalini yazan: fenerbahce20

Bu arada Murat hocama bir soru sordum ama sanirim yayinlanmamis :(

Pardon ne sordunuz?
-M
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu