Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Olay: ağız kokusu dil pası - Olayın Tarihi: 13-Haziran-2015 Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
efsane
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
Alıntı efsane Cevaplabullet Takvim Olayı: ağız kokusu dil pası
    Gönderim Zamanı: 13-Temmuz-2015 Saat 17:45
Benim 8 yıldır süre bir ağız kokum var aniden ortaya çıktı hep midemden ve dişlerimden olduğunu düşündüm gitmediğim doktor kalmadı sadece gecen yıl midemde helico bakteri ye rastlandı antibiyotik tedavisi gördüm 3. günde ne ağız kokusu vardı nede dilimde beyazlama kaldı ama ertesi gün tekrarladı.Eşim hep enfeksiyon kokusu olduğunu söylüyor bende artık dayanamıyorum ağız temizliğime çokta özen gösteriyorum ama genede caresini bulamadım.Yardımcı olacak varsa hertürlü öneriye açığım...
IP
Sude
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 7
Alıntı Sude Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Aralık-2015 Saat 23:41
Merhaba çok yazdım buraya bide TRANSFORMAL NEFESI araştırıp deneyin gerçekten etkili okuyup araştırıp daha iyi anlayacak bana hak vereceksiniz mutlaka yapın sizde farkı görüp burada paylaşım yapın herkes kurtulsun yeter artık yoruldugumuz sevgiler
IP
Arayan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Aralık-2015 Saat 00:09
Hocam sude hn baslik acmadi bende bisey bilmiyorum bu konu hakkinda ama kaba taslak arastimama gore nefes alma tekniqi ile bol oxsijenle ozellikle tip 1 icin cozummus gibi geldi bana tabii yapmadan bilemeyiz .Sizin deqerli gorusunuz nedir ilk izlenimiz nedir ?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2395
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Aralık-2015 Saat 07:17
Bilmediğim için yanlış bir şey söylemek istemem önce duymam lazım. Anlatın bize.

-M
IP
Arayan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Aralık-2015 Saat 23:41
Bu konuyla alakali bir kitap var onu alip okumam lazim ve uygulamam lazim .Bakalim ben tip 1 im bende ise yaramasi lazim .Deneyip goreceqiz .Haber veririm
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu