|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Onemli toplanin arkadaslar | |
Yazar | Mesaj |
News
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Ocak-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Konu: Onemli toplanin arkadaslar Gönderim Zamanı: 06-Aralık-2015 Saat 00:21 |
Bir şey soracagim korku aninizi paylasirmisiniz veya heyecanlandiginizda vucudunuzda ne gibi tepkiler oluyor mesela yukardan asagiya acı şu inmesi hissi gibi bir şey oluyor mu paylasirmisiniz lütfen onemseyin. Baska birşey daha nefes doyumsuzlugu varmı yani derin nefes alsaniz bile aldığınız nefes sanki biyerlere ulasmiyor gibi bir hissiniz varmı yada gün icinde nedensiz karamsarliklar veya neden korktum şu an gibi kendinize sordugunuz anlar oluyormu veya kendinizi rahat ettiginiz ortamda oldugunuzdami koku artıyor yada size yabancı gelen ortamda mi yani kokunun mekan aciklamasi varmı lütfen bu sorulara cevap verin çok farkli bir bakis acisi getirecegim konuya bir sürü soru isaretleride çözülecek kafanizda eminim
|
|
blanche
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-Haziran-2015 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Gönderim Zamanı: 07-Aralık-2015 Saat 18:27 |
benimkisi geniz akıntısından kaynaklı ağız kokusu.korku heyecan üzüntü gibi durumlarda ağlayınca yada aşırı heyecanlandığımda geniz akıntım hissedilecek kadar artıyor.dolayısıyla ağız kokusundada ciddi bir artış meydana geliyor.geniz akıntım daha çok kalınlaşıyor ve yapışkanlaşıyor.
|
|
News
Gönderim Zamanı: 07-Aralık-2015 Saat 21:03 |
Arkadaslar bende 5 sene geniz akintisina odaklandim sonuç koca bir hüsran sizde bunu anlayacaksınız ama biraz daha süre gecmesi gerekiyor herhalde şöyle düşünün geniz deki akinti temizlendiginde koku kayboluyormu yada kontrol altina aliniyormu hayir sonuç kendini kandırmak gerçi psikolojimizin düzelmesi için kendimizi kandirmaliyiz ama bunun kokuyu çözmek için bir faydası olmayacaktir soyle soyleyim en az yirmi kere kbb ye gitmissindir faydasını gordunmu hiç hep doktorlara kizmakla konuyu gecistirmissindir veya soyle dusun nefeste gaz var buda geniş akıntısına neden oluyor sen geniz akintisina odaklandiginda konuyu nasıl cozeceksin burada akinti edilgen etken olan bagirsak mantarı vs. Diyeceğim o ki geniz akıntısı sıfırdan koku uretmez var olan kokuyu artırabilir o ayrı konuyu geniş dusunun bence geniz akintisini goruyor ve hissedebiliyorsunuz bu yüzden suçu tembel bir hakim gibi algilayabildiginize yukluyorsunuz ama genizinizi burnunuzu temizlediginizde koku kaybolmuyor suçluyu içeri atiyorsunuz ama suçlar islenmeye devam ediyor mantıksız gelmiyor mu hic
|
|
Arayan
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
Gönderim Zamanı: 07-Aralık-2015 Saat 23:37 |
Geniz akintisi aqiz kokusu sebebimidir?Geniz akintisi normal olmasi gereken biseymis gibi geliyor bana .Yanlismi biliyorum?Bence herkezde geniz akintisi var ama herkezde aqiz kokusu yok.
|
|
Dertbuyuk
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Eylül-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Gönderim Zamanı: 07-Aralık-2015 Saat 23:47 |
Heycana bagli degil de sanki ben onu dusundugumde ortaya cikiyo. Ya da ortaya ciktiginda ben onu dusunuyorum.. aci su inmesi hic olmadi fakat durup dururken karamsarlik var bende de. Ve nefes yetmezligi aynen bende de oluyo. Sanki beynime oksijen gitmiyo gibi. Ortam sanirim lutfen suan olasin dedigim zamanlarda oluyo. Sinemada dershanede .. sanki psikolojimle baglantili gibi..
|
|
News
Gönderim Zamanı: 09-Aralık-2015 Saat 21:16 |
Arkadaslar bilmiyorum sizin sorununuz nedir ama benimkisi ibs rahatsizligiymis ve şu an doktor tavsiyeleri ile kontrol altina aldim ama bu hastalık yılın 365 günü farkli agirlikta kendisini hissettirebiliyormus sürekli olarak dikkat ediyorum.
|
|
nyks
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04-Şubat-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
Gönderim Zamanı: 27-Kasım-2019 Saat 19:38 |
Merhaba herkese. Perşembe ya da cuma günü ankarada bir buluşma yapalım mı?
|
|
wolfscream
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03-Ocak-2018 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Gönderim Zamanı: 27-Kasım-2019 Saat 22:08 |
Bende stres durumunda aşırı ısı artması oluyor. Ateşim bir anda fırlıyor ve terlemeye başlıyorum.
|
|
gökyüzü
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08-Eylül-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 29-Kasım-2019 Saat 01:23 |
Bu konuda yalnız olduğunu bilmek çok bunlatıyo beni kimseye derdimi açamamak bıktırdı artık tweter hesabım smy_1997 isteyen yazsın arkadaşlar..
|
|
imzaa
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|