|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: Boğazımdan gelen yeşil parça | |
Yazar | Mesaj |
Walloran11
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21-Aralık-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: Boğazımdan gelen yeşil parça Gönderim Zamanı: 21-Aralık-2015 Saat 01:01 |
Öncelikle herkeze iyi forumlar.
Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce boğazımdan kirj fasye büyüklüğünde yemyeşil bir parça geldi. Bu parçayı kokladığımda çok ağır bir kokusu olduğunu fark ettim. Şaun lise 1'e gidiyorum 8.sınıfın sonlarından beri boğazda kuruma,yutkunurken boğazda parça hissetme,yemek yedikten 30-45 dk sonra ağızda çok kötü bir tad oluşması vb.Gibi sıkıntılar yaşıyorum sırada arkadaşım bana bir şey söylüyor ona bakarak rahat rahat konuşamıyorum hele öğretmenler ile yakın diyaloga giremiyorum çünkü ağzımda kötü bir tad ve kokunun olduğunun farkındayım arkadaşım ile okul da hiç muhabbet edemiyorum ne yapmam lazım aynı sorunlarını olanlar yorum yaparsa çok sevinirim |
|
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 01-Kasım-2014 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
Gönderim Zamanı: 21-Aralık-2015 Saat 15:39 |
bademcik taşın olabilir
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|