|
|
Ben iyileştim | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim |
Konu: iyileştim | |
Yazar | Mesaj |
deniz87
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Konu: iyileştim Gönderim Zamanı: 07-Ocak-2016 Saat 21:53 |
selam arkadaşlar ben hala inanmakta zorlanıyorum ama sadece diş taşı temizliğiyle kurtuldum bu sorundan.midemden şüpheleniyodum ilgisi yokmuş.şimdiden hepinize geçmiş olsun çok sinir bozucu bi şey bu..
|
|
ramtha
|
|
mmkk
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 11-Aralık-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 146 |
Gönderim Zamanı: 08-Ocak-2016 Saat 11:30 |
Ben dislerimi hergun en az 3 kez fircalarim ama hic dis tasi temizligi yaptirmadim suan yeni endoskopi yaptrdim reflu var sadece jbbye gidicembide ama sen neler yaptin suana kadar yani dis tasi temizlemedenonce hayatin nasildi
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|