Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Olay: Uzun bir yol - Olayın Tarihi: 19-Temmuz-2015 Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
kimki
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 23
Alıntı kimki Cevaplabullet Takvim Olayı: Uzun bir yol
    Gönderim Zamanı: 19-Temmuz-2015 Saat 19:34
Merhabalar,

ben 29 yasinda ve yaklasik 19 yildir sgiz kokusunu yenememis birisi olarak, bu konunun cözümünü bulmak adina arastirmalari, kitaplari, tip sözlüklerini didik didik ettim yillar önce. Öyle ki,ki kenfiolasi bakterilerini tümünü yok edebilecek antibiyotik kombinasyonlar ürettim kafamda..

Ta ki derin, cok derin bir deprrsyona düsene dek.
Öyle köklü bir inanc kaybina ugradim, öylesine gücsüz ve caresiz hissettim ki kendimi, öyle yordu ki utanmak, pes ettim.
Okudugum bölümü bir
aktim, cünkü kücük seminer odalarinda verilen derslere katilamaz olmustum.
En yakin arkadasima en sonunda acildim ve kendisi nefesimin konusmadigimda da koktugunu, ama konustugumfa cok daha asiri koktugunu itira etti.

Yani üniversite hayatimi bitirdi bu sorun.Cevrenin beklentileri, Üniversiteyi bitirememem,ailemin duydugu üzüntü ve eziklik beni ruhen bitirdi. Simdi insanlarla minimum düzeyde muhattap olmak zorunda oldugum herhangi bir is yapiyor, ay sonunu zor getiriyorum.

Ölmeyi yirmili yaslarda denedim, ama yapamadim. Hem "ya bir cözümü cikarsa?" diye düsündüm hem de aileme bir darbe daha vurmays yüregim el vermedi.

Bildigim tek sey su ki, ben yasamiyorum, sadece varim, hepsi bu.

Yurtdisindan yaziyorum ve burada da durum Türkiye'den farksiz, doktorlar genellikle para derdinde ve sistematik bir tedavi yöntemi yok henüz.

Aslinda bir ic hastaliklari uzmaninin kendisiylr birlikte calisan bir hekimler agi kurmali. Dis hekimi, Burun bogaz, Akciger uzmani ve gastroentoroloji bölümleriyle birlikte, kan analizi, agiz,bogaz ve burunun bakteriyolojik analizi,tomografisi,aciger tomografisi ve akciger bakter.anaßizi, mide ve bagirsak kontrolü, mide suyu analizi, bakteriyolojik analiz, olasi temel hastaliklarin tespiti (Zölyaki, morbus crohn vs), yspilmasi ve sonuclarin yine ic hastaliklari uzmaninin masasinda toplandigi bir tedavi sekli..Ardindan alinmasi gereken ilaclarin kararlsdtirilmasi gereken bir ag calismasi.

Bu olmadigi sürece doktor doktor gezecegimi biliyorum, cünkü her doktor kendi alanindaki patolojik farklilikari göz önünde bulunfuruyor. Tek bir mozaik tasi gibi, oysa mozaigin tümünü ancak toplu bir sonucla ic hadtaliklari uzmani görebilir.

Hepimize sabir diliyorum!

IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Temmuz-2015 Saat 22:33
Benim karbonatli su kürümü denedin mi? Denemediysen bir dene ve sonuçlari yaz.
IP
zeynep
Üye
Üye

Gönderilenler: 64
Alıntı zeynep Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Temmuz-2015 Saat 09:45
ayni sorun bizdede var hatta ayni psikolojide ama bir gün geçer diye umut ediyoruz çünkü yasamak aslinda çok güzel bisey bunu nefesimiz kokmadan önceki hayatimiza bakip mutlu oldugumuz günlerden anliyoruz sorunun kaynagini buldugumuzda burdaki binlerce kisiyide kurtarmis olacaz bu çok güzel bir basari olcak umarim birimiz bu sorunun ne oldugunu kesfederiz ve su doktorlarin yapamadigini sifir tip bilgisiyle biz yapariz pes etme canim ben evden çikmiyorum ama sorun yok geçtigi gün eve girmicem önüme gelen herkesle uzun uzun biktirana kadar sohbet etcem:)
IP
latte
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 64
Alıntı latte Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Temmuz-2015 Saat 16:36
ben evden de çikiyorum geziyorum dolasiyorum da,hayata bi daha gelemeyecegiz tek bi hakkimiz var degerlendirmek lazim.insanin nefesinin kokmasinin nasi bi his olduguyla ilgili de hiçbi fikrim yok çünkü 10-11 yaslarindan beri var.forumda arkadaslar yaziyorlar ya hani sunu kullandim kesti bunu kullandim sifirlandi gibi, benim denedigim seyler biraz azaltti belki ama tamamen kesilmesi sözkonusu bile olmadi.kbb ye gittim su ara ilaç kullaniyorum kokunun kesilmesini geçtim daha da beter bi acilik var bogazimda dilimde yaniyor adeta ama bitirip sonucu görecegim.ben elimden geleni yapiyorum yapacagim da gerisini Allah 'a biraktim tam bi tevekkül içindeyim suan ne kiziyorum ne küsüyorum ,gayet huzurluyum..
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2401
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Temmuz-2015 Saat 23:21
Orjinalini yazan: latte

ben evden de çikiyorum geziyorum dolasiyorum da,hayata bi daha gelemeyecegiz tek bi hakkimiz var degerlendirmek lazim.insanin nefesinin kokmasinin nasi bi his olduguyla ilgili de hiçbi fikrim yok çünkü 10-11 yaslarindan beri var.forumda arkadaslar yaziyorlar ya hani sunu kullandim kesti bunu kullandim sifirlandi gibi, benim denedigim seyler biraz azaltti belki ama tamamen kesilmesi sözkonusu bile olmadi.

ben elimden geleni yapiyorum yapacagim da gerisini Allah 'a biraktim tam bi tevekkül içindeyim suan ne kiziyorum ne küsüyorum ,gayet huzurluyum..

Bu güzel bir yaklasim.
Böyle olmasina çalismak lazim
-M
IP
kimki
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı kimki Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2015 Saat 13:17
@Mehmet
Hayir denemedim, cünkü mide asitini dindiren bir ilac kullaniyorum ara ara...Ama bu farkli demissin..Denemeye karar verdim. Burada 'Natron' ismiyle satiliyor katkisiz olani. Yazdigin gibi uygulamaya baslicam. Inan düzelme olursa ebediyen dua edicem sana:) Ama ayni zamanda sunu farkettim ki, et, kasar peynir ve benzeri seyleri yemedigimde de oluyor ama daha aza iniyor. Neyse, bir süre denicem. Kücük kiz kardesim de bu tutarsa kurban kesicem diyor:)Senin hayrina bir fakiri sevindirecegime söz veriyorum ama.

@latte

Okuduklarima cok sevindim senin adina, ne mutlu sana..Ama her Insan farkli bas ediyor ne yazik ki bu sorunla, sözle olsa suan benden rahati yoktu.

@aydinmur

Murat bey, adanali oldugum icin gelecek yaz da Adanada olucam. Umarim bu konuyla baglarinizi kesmezsiniz o vakite kadar ve deneyiminizle bana bir fikir verebilirsiniz su kürüyle gecmezse. Forum icin tesekkürler.
IP
kimki
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı kimki Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2015 Saat 15:22
pardon, et vs. yedigimde cogaliyor diyecektim.
IP
kimki
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı kimki Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2015 Saat 04:01
@Zeynep
Güzel sözlerin icin tesekkür ederim!Umarim hepimiz kurtuluruz bu hastaliktan ve doya doya yasariz.

IP
gumus_cizgi
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Alıntı gumus_cizgi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2015 Saat 21:13
kimki arkadasim,

uzun suredir formu takip eden ama uye olmayan biriyim. sirf senin actigin basliga yazmak icin girdim.

senin ve burdaki diger arkdaslarin hikayeleri birebir ortusuyor ben de 10 yasindan beri agiz kokusu cekiyorum suan 33 yasindayim. 7/24 devam eden evinde bunun icin kucuk bir eczane bile olusturan biriyim :) benden aldigi senin gibi aynen cok oldu bu hastaligin. tek artisi o da artiysa bir ust solunum, latince ve alternatif tip uzmani oldum desem abarti olmaz.

tedavisini buldum mu? hayir.. sadece kafaya takmamaya basladim. insanlarla konusmaktan da eskisi gibi artik kacmiyorum ben elimden geleni yaptim hatta fazlasini. bizi bu forumda bulusturan bu kadar seyi denememize neden olan da karsimzidakini rahatsiz etmemek degil mi? biz ustumuze duseni yapiyoruz fazlasiyla sifa Allahtan.

IP
mehmet27
Üye
Üye

Gönderilenler: 81
Alıntı mehmet27 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Temmuz-2015 Saat 20:42
Bu hastalik cok sikinti ya soktu beni bende derin düsüncelere daldim bu yil üniversiteye basladim nefes kokusu 1 donemin sonlarina dogru olustu kanaatimce çünkü daha öncesinde agiz kokum vardi ama burnumdan verdigim nefes kokmuyordu,beslenme aliskanligim degismisti ister istemez asitli içecekler düzensiz beslenmeler çok oluyordu acaba mide zarar görmüs olabilirmi kirilma noktasi bu gidecegim doktorada anlatacagim bunu ins hepimiz kurtuluruz bu illetten
IP
kimki
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı kimki Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Temmuz-2015 Saat 21:11
Merbaba gumus_cizgi,

senin ve diger arkadaslarin yazdiklari icin tekrar tesekkür ederim.
Haklisin, elinden geleni yapmissin ve o noktadan sonra bir sekilde kabul edip, kadere razi gelmek gerekir.
Bunu latte isimli arkadas da belirtmis ve ne demek istediginizi anliyorum ve iyi niyetiniz icin tekrar tesekkür ederim.

Yalniz henüz her seyi yaptigima inanmiyorum kendi acimdan. Aklimdaki bir kac sey var..Eger cözümü bulamazsam, ben de kabul ederim, yapacak baska bir sey yok. Ama insan tüm imkanlari denemeden yapamiyor. Nedenini bir bulsam zaten rahatlayacagim. Su veya bu nedenli bir koku dense, en azindan diger ihtimalleri insan kafasinda elemis oluyor ve nedene yogunlasabiliyor. Bu bile yeterli cünki asil yorucu olan bu. Burun mu, agiz/dil/disler mi, bogaz mi, ak ciger mi, mide mi, bagirsak mi, karaciger mi, böbrek mi..Insan sasip kaliyor. Bir ihtimal kalsa, o ihtimale dair tedavilere yönelir insan.

Hepimiz icin rahatca nefes alacagimiz günlerin gelmesini kalbimden diliyorum. Öz güvenini yitirmeyenlere sonsuz saygi duyuyor ve özeniyorum, en dogrusu bu cünki.

Selamlar
IP
karo01
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 6
Alıntı karo01 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Agustos-2015 Saat 17:10
Ben 17 yasindayim bu hastaliga sanirim 7-8 ay önce yakalandim ve hayatim kabus oldu. Allah düsmanimin basima böle bisey vermesin, 5-6 aydir forumu takip ediyorum ama yeni kayit oldum. 1 hafta önce kbb a gittim bu hastaligim için ilk defa doktora gittim ve biraz reflüm ve bide burumda biraz sola kaymislik varmis o kadar önemli dillermis ama lansor diye bi ilaç verdi reflü için kullaniyorum hiç bi etkisi yok bu sene son sinifim sinava hazirlanicam bu benim için çok önemli ama bu hastaligi sadece yasayanlar yani sizler beni çok iyi anlarsiniz. sosyal biriydim bu hastalik basima gelene kadar arkadaslarimla yüz yüze konusamiyorum yüz yüze geldigimizdede kafami çevirerek veya kafa hareketleriyle cevapliyorum. Çok sikici bi hayatim oldu çok çaresizim biraz içimi dökmek için bu yaziyi yazayim dedim tessekürler
IP
gece
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
Alıntı gece Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Ocak-2016 Saat 10:00
merhabalar,

öncelikle yeni üyeyim, halitosis ile ilgili deli gibi arastirma yapan biri olarak neden bu kadar geç kesfettim bu formu bilmiyorum :( bende bu hastalikla bir tek ben bas etmeye çalisiyorum zannediyordum . durumumu anlatmak isterim.17 yildir bu sorunla ugrasiyorum. önce dis hekimine gittim çürüklerim oldugunu dolgu yaptirdigim taktirde geçecegini söyledi, yaptirdim geçmedi. yirmilik dislerimi çektirdim, geçmedi. kbb uzmanina görün dedi, sayisiz defa farkli kbb uzmanina göründüm bir doktor sinizüt oldugunu, bir doktor olmadigini bir diger doktor az oldugunu koku yapmayacagini söyledi. bir ton antibiyotik kullandim, geçmedi. burun egriligi var dediler ameliyat oldum, düzeltirdim, geçmedi. a beta mikrobu var dediler, bademciklerimi aldirdim, geçmedi. dahiliye uzmanina yönlendirdiler. sayisini hatirlamadigim kadar farkli dahiliye uzmanina göründüm.3 defa endoskopi yaptirdim, hepsinde de sadece gastrit çikti , doktor gastrit koku yapmaz dedi. internette arastirma yaparken ozon tedavisini okudum.3 yil ozon tedavisi gördüm, ozon uygulandiginda birinci gün iyiyim sonra koku tekrar geldi, geçmedi. ara ara yine yaptiriyorum. Tekrar kbb uzmanina göründüm, bogazimda yutamadigim ya da tüküremedigim bir cisim varmis hissi vardi, kbb uzmani larenjit reflü teshisi koydu, 3 ay panto ve gaviscon kullandim, geçmedi. Sonra endoskopide bogazimda küçük bir ödem oldugu söylendi. Sonra kbb uzmani dil kökü bakterilerinden kaynaklaniyordur dedi ki dis hekimimde ayni fikirde biteral verdi,3 paket kullandim, kullandigimda iyiyiydim ilaç bitti yine çözüm yok. Agiz kurulugu da var Dis hekimimin verdigi gelclair gargara, oxyfresh gargara,dis macunu,prevdent gargara,dis macunu kullandim, kullaniyorum hepsi geçici çözümden öteye gitmiyor. Doktorum çinko eksikligi olabilir dedi 2 defa test yaptirdim, ilaç kullandim normal seviyeye geldi ama geçmedi. Yaptigim agiz bakimlarini söylemiyorum bile. gerçekten dil üstü bakterilerinden kaynaklaniyordur diye dilimin üstünü artik biçakla siyirarak temizliyorum… ama yok koku hep arda yada kisa bir süreligine gidiyor. bir de simdi bu forumda okumustum kudret nari kullaniyorum ama ise yaramiyor sanirim. Ne yapacagimi bilmiyorum  çözümü ne bilmiyorum  allah çözüme giden tedaviyi en kisa zamanda bulmamizi nasip etsin.

IP
delux
Üye
Üye

Gönderilenler: 44
Alıntı delux Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Ocak-2016 Saat 23:24
merhabalar gece yaklasik 2 senedir bende bu forumdayim bircok kisinin yazilarindan yola cikarak ve kendi yontemlerimle sorunun sebebeni bulduguma inaniyorum... endeskopi yaptirdim bende 2 sene once bendede gastrit cikmisdi...yapmadigim sey kalmadi senin gibi... kulak burun bogaz ile alakasi yok kokunun hic bosuna yorma kendini... saglam bir doktor bulmak lazim...sendeki kokunun sebebide buyuk ihtimalle bagirsak dan kaynaklaniyor...
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Ocak-2016 Saat 18:06
benimde endoskpiden gastrit çikmisti demek herkesin gastriti var
IP
Kevseru
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 13
Alıntı Kevseru Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Ocak-2016 Saat 23:05
Bende de gastrit var 3 kutu lansor türevi bir antiasit içtim geçmedi sikayetlerim. Çörekotu yaginin iyi geldigini duydum kür halinde uygulayacagim geçmezse tekrar doktor ve endoskopi yolu gözüküyor
Bunaldim
IP
Magdur42
Üye
Üye

Gönderilenler: 42
Alıntı Magdur42 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Ocak-2016 Saat 23:29
En son girdigimden bu zamana 5,6 ay oldu galiba. Koku baya baya azaldi. Tabi var ynede. Benim garibime giden bu 5,6 ay içinde koku o kadar çok degisti ki. Bir yok oldu bir asiri bisekilde geldi bi agiz kokusu oldu bi nefes kokusu hiçbir sey anlamadam geçti. Yani neye göre degisti hiçbir fikrim yok su anda da birsey yedigimde koku artiyor, yedikten sonra yutkunursam igrenç bir tat geliyor. Ve dilimi disari dogru çikarip disimi dilime bastirirken burnumdan nefes verince ayni igrençlikte bi koku daha ve affedersiniz sümkürürken o koku geliyor yne. Sonra büyük oranda azalip öyle devam ediyor. Ben geçen sene candida diyetini yaptim. Yaklasik 8 kilo falan da vermistim. Fakat bu diyeti biraktim ben yne de kilo veriyorum hala toplam 12 kilo verdim geçen seneden bu yana oysa hiç de dikkat etmiyorum yediklerime, dikkat etmiyorum dedigim ekmek yemiyordum yiyiorum artik sekerli seyler yemiyordum az da olsa yiyorum. MURAT hocam sizce bu neden olabilir. Tesekkür ederim
IP
delux
Üye
Üye

Gönderilenler: 44
Alıntı delux Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Ocak-2016 Saat 23:29
gastiriti olan bircok kisi var arkadaslar bende 2 senedir mideden geldigini saniyordum kokunun ama sizdede buyuk ihtimalle bagirsakdaki mantarlardan kaynaklaniyor diye dusunuyorum... ben yurtdisinda oldugum icin gidemiyorum doktora giderseniz lutfen bizide bilgilendirin buradan
IP
Dertbuyuk
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 17
Alıntı Dertbuyuk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Ocak-2016 Saat 22:16
Bence bizim bu sorunu tek bir yerde aramamiz hata. Ben artik bu derdin cok nedeninin oldugunu kabul etmis durumdayim. Kendimden ornek vereyim. Geniz akintim var. Ve bu kesinlile bir sebep. Cok ufak da olsa bademcik tasim var. Bu da bir sebep. Ve eger burnuden da koku geliyorsa ki geliyor, o zaman midemde/bagirsaginda da sikinti var. Ben bu 3u uzerine yogunlasacagim. Neden tek bir nedeni olsun ki. Hen bircok arkadas var bademciklerini aldiriyor fakat yine kurtulamiyor. Demekki sebep tek degil.
IP
Kevseru
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 13
Alıntı Kevseru Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ocak-2016 Saat 12:39
Dertbuyuk burnundan koku geliyorsa kesin mide bagirsak diye bir çikarim yapabilir miyiz benim burnumdan gelmiyor mide bagirsak seçenegini direkt elerim o zaman
Bunaldim
IP
fenerbahce20
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 9
Alıntı fenerbahce20 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2016 Saat 00:02
Merhaba herkese,

Çok degil 3-4 ay öncesinde üye olmustum bende buraya.Iyiki olmusum,bana neler kattiginizi bilemezsiniz.Dis taslarimi temizlettirmeden önce gerçekten agiz kokum vardi,taslarimi temizleyip bakimimi eksiksiz yaptiktan sonra hala devam ettigini sandigim,hayatimi zindan etmeme sebep olan psikoloji beni her geçen gün yedi bitirdi.Benim gerçekten taslari temizlettirdikten sonra ciddi bir psikoloji sorunum olustu.Agiz kokum varken bile bu kadar takmiyordum.Az kalsin canimdan oluyordum,herseyi düsündüm sizler gibi.Ben artik atlattim hala ufaktan o koku korkusu olussa bile iki türlüde problemimi yendim.Eger bu foruma üye olmasaydim herseyi bosverip kaderime razi gelecektim belkide kendimi öldürecektim.Bu forum bana yanliz olmadigi hissettirdi ve sonuç ne olursa olsun her açidan benim bu yolda pozitif ilerlememi sagladi.
Yaninizda degilim olmam mümkünde degil tabiki ama hiç tanismasakta bilin ki bu duyguyu kalbinizin en derin yerinde sizlerle paylasiyorum ve dua ediyorum.Bu problemi yasayan her kim varsa Allah yardimcisi olsun....
Allah baska dert vermesin..
IP
gece
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
Alıntı gece Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ocak-2016 Saat 19:30
merhaba delux
bende ona karar verdim çünkü 3 paket biteralden sonra 20 gün ishal oldum ve sonra koku gitti gibi, bakalim geri gelecek mi?
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 146
Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Subat-2016 Saat 22:40
Gece peki senin sorunun neydi bagirsak mantarimii neler yaptrdin srn bende MIDE FITIGI REFLU VAR BAGIRSAK MANTARINA NERDEN ARASTRMA YAPICAZ YOKSA KOLONOSKOPIMI YAPTRCAZ DEME SAKIN
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 162
Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Subat-2016 Saat 17:36
Orjinalini yazan: gece

merhaba delux
bende ona karar verdim çünkü 3 paket biteralden sonra 20 gün ishal oldum ve sonra koku gitti gibi, bakalim geri gelecek mi?

Peki biteral kullanirken agiz kokun gitti mi? Ilaci atinca kesti mi agiz kokunu?

Biteral en az kac gun kullanilmasi lazim? Antibiyotikler kisa sureli kullanilmaz diye biliyorum da.
IP
bilginog
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 16
Alıntı bilginog Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Subat-2016 Saat 22:20
Durun tahmin edim..

1-Kilo alma sorununuz var !
2-Mide bulantisi cekiyorsunuz arada !
3-Hi birde meyveyle araniz pek iyi degil dimi
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 146
Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Subat-2016 Saat 11:00
Arkadaslar ben 19 yasindayim ve bebekken havale gecrdim die bende hersene en az 1 kez olmak uzere yuksek ates geciririm (42 derece) genelde   soguk su icsem bile olur terliyken ruzvara ciksam bile bu illet olur hatta dun yine oldum ve 2 gundur hem nezle hem atesle ugrasiyorum bu tedavi sureclrrinde genelde antibiyotik ve ates dusurucu felan kullaniyorum o zaman agiz kpkusuunda belirgin bir azalma oluo o zaman arkdsalr diyebilirizmi ilac attigimizda mide veya bagirskataki parazit ve bakterileri idarar ve diski yoluyla atiyoruz ve sebebi mide ve bagirsaktaki bakterilerden kaynkali die

AYRICA BRN 19 YILDA 30 KEZ ATESLENMISIMDIR BADEMCIKLERI ALDIRMADIM BIYERDE OKUMUSTUM BADEMCIKLER TAHRIS OLUNCA YANI CURUYUNCE DE AGIZ KOKUSU YAPIOMUS SIZCE NE YAPMALIYIM
LUTFEN OKUYOSANIZ YORUM YAPIN BURDA BUDURUMU CEKEN HEPIMIZIZ
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Mart-2016 Saat 09:25
GECE ozon tedavisi nasil oluyor maliyetli bir uygulama mi biraz bilgi verir misin bende pek umut etmeyerek denemek istiyorum bir ara
IP
adem421
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 4
Alıntı adem421 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Nisan-2016 Saat 13:20
burun bogaz degilde sindirim sistemi kaynakli koku için ..kokuyu kendiniz alamazsiniz.ancak etrafinizdakiler alir.yemekten bir saat sonra veya sekerli içecekten bir saat sonra yaninizdakiler için koku dayanilmaz olur
.sabah kahvaltsi yapmayip aç karnina yogurt yerseniz veya kaynamis suya limon sikip icerseniz kokudan üc dort saat kurtulursunuz geçici olarak.
ama sekerli karbonhidratli hamurlu ekmek bile yeseniz vay yaninizdakilerin haline
yani yanimizdakilerin..aksamlari bir kaç gun ac yatsatsak biraz diyet yapsak koku azalir gibi olur ama geçicidir.
karbonhidrati tam kessek kokudan kurtulmus gibi oluruz ama buda geçicidr..
sonra tekrar yedigimizde bakariz ki koku tekrar gelmis
herhangi bir antibiyotik veya antioksidan aliriz koku kesilir gibi olur.sevinçten havalara uçariz
ama geçidir..bir de kokuyu bir türlü kendimiz alamayiz esimiz ve çocuklarimizdan aliriz haberi..
nedir nedendir...26 alti yildir her gün denemeler kafa patlatmalar...ben 45 yasindayim.
ama sonunda galiba buldum...

aksamlari yemek yemegi kestim su disinda içecegi de...
ve gündüzleride karbonhidrati tabi sadece iki haftaligina kokunun kalici gittigini gördüm..
daha sonra gündüzleri her sey serbest.ekmek hariç.aksamlari aç kalmaya devam ettim koku geri gelmedi.bir sonraki asamada.aksam yemegine basladim ama diyet ve yatmadan en geç üç saat önce ve ekmek hamur isi yok. .koku gene gelmedi
sonraki asamada her sey serbest yaptim .koku geri geldi.

evet geldi.
anladimki aksamlari ekmekli hamurlu tika basa yemek sindirim sistemimde bir baskalasima yol açiyor ..sindirim yemek borusunda gerçeklesiyor.belkide yemek borusunda bir takim midevik görevini gören küçük kesecikler olusuyor.dur...tahmin yürütüyorum. haliyle sindirimin bütün kokusu agzimdan etrafa yayiliyor
ve bu evrimi geriye çevirmek sindirim islemini tekrar olmasi gerektigi yere mideye indirmek için.
bir ay gibi bir süre aksamlari yemegi kesmek gündüzleri de karbonhidrati kesmek.ekmek hamur pirinç glukoz seker basta olmak üzere.. gerekiyor.
normal evrimsiz sindirim sistemine geridöndügümüzdede gündüz her sey serbest aksamlari erken ve diyet yesek ömr boyu koku moku yok..
bu bilgiyi ilk ben yaziyorum ama inanin yakinda her yere yayilir..
hemde bir çok kisi kendisi ilk yaziyormus gibi izlenim verir.

hiç önemli degil yayilsin da .dertlere deva olsun da kimse benim belkide otuz yildir yasadigimi yasamasin da
gerisi önemli degil
ama bana ... isi gücü rast gitsin bu adamin ..diye bir dua edin lütfen hem de hemen..
çok ihtiyacim var çünkü.

hosçakalin...
IP
adem421
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 4
Alıntı adem421 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Nisan-2016 Saat 13:59
Kardesim.
benim 26 yildaa vardigim sonuca gore
Asil yanlis.ozellikle ekmek ve hamur isi ve pilavin katkisiyla tika basa doldurdugumuz midemizin daha sindirimini tamamlamasina firsat vermeden.yatmamiz.yatar vaziyet te sindirim yapmaya calisan sistemimiz
bir sekilde mide kapaginin ust tarafinda yemek borusunda da sindirimi gerceklestirecek bir takim duzenlemeye gidiyor .bence
bu gelisme bir muddet sonra yemek borusunun bir nevi bir ileri mideye donusmesine sebep oluyor.bence.
ve sindirim artik her zaman yemek borusunda gerceklesmeye basliyor.
Sindirim esnasinda ortaya cikan gaz ise koku yalitimsiz olan bu bolgeden agzimiza oradqn da etrafimiza yaylliyor.kanimca.
elbetteki en cok gazi karbonhidrqt agirlikli yiyecekler cikariyor .seker tatlilar basta.en azindan bende.qma diger yiyecekler de hic cikartmiyor degil.
hangisi daha fazla hangisi daha az.
bunlar sineklerle ugrasmak gibi .bataklik dururken...

kokuyu kendin alamazsin.cunku.lagim kokusunun ozelligi budur .cok icinde durursan ve temiz havq almazsan bir muddet sonra o kokuyu hissetmezsin.senin koku alan dokularin her an o kokunun etkisindeyken o kokuyu yok sayiyor.bence.
en azindan bende oyle.

batakligi nasil kurutucaz.tabiki aksamlari ac kalarak gunduzleri diyet yaparak.zaten mideyi bile kucultmek zorunda kalan sistem destek olsun diye mideye donusturdugu yemek borusundan o ozelligi kaldiriyor.tamamen tahmini bunlar .kimseye dogrulatmadim.l
cok da lazim degil bana .cunku ben bu varsayimdan hareketle kurtulabiliyorum .bu durumdan.
maalesef obez oldugum icin ve bir kac ay sonra tekrar kucuk dilime kadar
Tika basa yemek yiyip yatmayi aliskanlik ettigim icinn tekrar tekrar yakalaniyorum ayni hastaliga.
ama inanin aylarca kurtulmus olarak yasadigim oluyor.
bir gun bir doktor cikip ta soylr derse.yonteminiz dogru ama varsayiminiz yanlis.dogrusu soyle soyle...hemen inanirim.ondan iyi bilecek halim yok.ama o gune kadar benim dogrum bu....

Her ramazan oruc tutarrim. Ve iyi bilirim ki otuz gunluk oruc tada mide cok kuculuyor.o halde varsayimim dogruysa ramazan sonunda her seyin yoluna girmesi gerekmezmiydi...ki girmiyor duzelmiyor....

mantigi su ... iftari yapiyorum. Iki bilemedin uc saat sonra yatiyorum.birak onu sahuru yapiyorum direkt yatiyorum .dolayisiyla yemek borusu      midem nekadar kuculurse kuculsun mide gorevi yapmaya devam ediyor.

o yuzden aman kardeslerim sahurda cacik salata cig sebze gibi seyler yiyin.ekmekten tatlidan hamur isinden sekerdeposu olan meyvelerden uzak durun.
Ramazan disinda da bastq tarif ettigim aksamlari ac durma diyetine devam edinn.

IP
IP
marln
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 56
Alıntı marln Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Nisan-2016 Saat 10:50
bende sorunumun ne oldugunu bilmiyorum ama bugunlerde aklima bisey takildi.koku baslamadan 2 hafta falan once sicak cikolata içmistim ama cikolota acayip sicakti o zaman canim cok yanmisti neredeyse aglicaktim.bu olaydan sonra 2 hafta filan zaman gecince agiz kokum basladi aydinmur hocam cok sicak oldugu için koku olmus olabilirmi.agzimda yara falan olmamaisti.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2401
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Nisan-2016 Saat 13:20
bilmiyorum
IP
BezginBetül
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 122
Alıntı BezginBetül Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2016 Saat 11:35
Adem421.
Tesekkürler yazdiklarin için.Yazdiklarini okuduktan sonra bir anket hazirladim. Eger hepimiz buna katilirsak, mutlaka biraz da olsa ilerleyecegimizi saniyorum.
Ayrica yazdiklarin çok tutarli geldi. Ben de sindirimle ilgili oldugunu saniyorum bende.ama sanirim geniz kuruluguyla da ilgili olabilir bende. Artik bir çözüm istiyorum. Çok yildim, çok yoruldum..

Allah hepimiz yar ve yardimcidi oldun.
Islerin yolunda gitsin, Adem421.
IP
BezginBetül
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 122
Alıntı BezginBetül Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Mayis-2016 Saat 04:37
Arkadaslar Ankete bir bakin diye yazmistim..Hic tik yok kimseden. Cevaplarsaniz ilerleyebiliriz. Biraz olsun toplu halde herkesin semptomlarini karsilastirip, kategorilere ayirabiliriz belki..Hatta aklimiza gelmeyen konulari cagristirabilir cevaplar. Biraz emek verin lütfen. Ilerleyemiyoruz yoksam 10dk ayirin arkadaslar.
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Aralik-2017 Saat 18:40
Merhaba ,

Öncelikle bu forumun kurucusu ve bu hastaligin bilimsel olarak arastirmaciligini ve bu hastaligin çözümüne önlenmesine tüm bilimsel süreçlerini arastiran ve bizler için arastirmayada devam eden hatta bu konuda bazi ilaç ve haliometer gibi araçlar üreten demek istiyorum Bilim Adami Murat bey e selam olsun ve Forumumuzdaki ve forumda misafir olan tüm Saygideger bu hastaliga sahip kardeslerimi selamliyorum.

Arkadaslar benim siteye kayit oldugum tarih 04-Ekim-2016 günü gibi görünsede tabiki bundan aylar öncesinden misafir olarak gizlice takip eden biriydim. Ve sitenin platformun bana sicak gelmesiyle kayit olup birseylere yorumlar atmak herkes gibi bende hastaligima çözüm bulma derdine yarisina girmistim ve halende öylemiyim bilemiyorum.Kayit oldugumdan bu yana yasadigim süreçte hep endise stres kaygi korku içerisinde sitede ve normal hayatimda okul yasamimda böyle yasadim çogunlukla malesef , ozamanlar bademcigim vardi ve hep aklima bu takiliyordu burnumdan nefes alma problemimde vardi hep zihnim bana bu sorunlari halletmem gerektigini söylüyordu. Ve ben her yolu deniyordum örnegin : burun açmak için buruna karbonatli sular tuzlu sular gibi örnegin : seker çikolata yememek örnegin : en güzel sohbetlerde çeneni kapayip susmak gibi lanet olasi saçma sapan seyler denedim durdum pek bisey kazanmadim yalniz karbonat ve tuzlu su burnumu açmistir dogru :D ve sekerli çikolatayi azaltmamin birçok faydasi var onuda anlaticagim herneyse suan aklima gelmiyor agzim kokmasin diye haa sunlari yapmistim : mesela 1 2 litre suyu alip agzimi çalkalamistim saatlerce ve artik kokmasinin imkansiz oldugunu düsünüyordum :D hurafelere kapilmistim kendimi avutuyordum ama aci gerçekle en basit 1 testle karsilasiyordum ailemdeki birine agzimin kokup kokmadigini yakindan konusarak sordugumda bu yöntemlerin biseye yaramadigini anlayip eskiden moralim 0 sa -1 -2 ye düstügünü hissediyorum çünkü neden? çünkü bir çaba verip sonuç alamazsaniz moraliniz eskisinden dahada kötüye düser. Simdi dostlar bilirsinizki bu hastalik en basta sizin düsüncelerinizi ifade etme özgürlügünüzü kisitliyor yani konusmanizi çok aci bi durum degilmi? sevgiliniz olmuyor arkadasiniz olmuyor olsada sizle dalga geçer veya uzak duruyor insanlarla iletisimde sikinti oof ne dert ne dert gerçektende degilmi? evet öyle . E peki ne yapmaliyiz? ne yapmaliyiz? ne ne ne? simdi ozamanlarda böyle düsünüyordum simdide herzaman hayatta birsey varsa onun zittida var yani agiz kokusu varsa kokmuyan agizda var peki kokmuyan agiz nasil olucak peki bir agiz neden kokar?

- Bademciklerin iltihaplanmasi , bademcigin eski islevini yerine tam getirememesi

- Çürük disler , dislerde beyaz beyaz plaklar ve hatta dis etlerini saran beyazliklar beyaz plaklar

- Kötü beslenme , kabizlik , susuzluk

- Belki burun tikanikligi sik KBB rahatsizligi geçirmek ve bogaz tahrisi yine KBB rahatsizliklari

eger bunlariniz gerçek manada mükemmel ise IÇ organlardan Karaciger bagirsaklar böbrekler gibi önemli yerler aklimiza geliyor fakat oralarda varolan rahatsizliklar genelde kendisini ciddi biçimde belli eder siradan bir agiz kokusuyla yillarca basinizda durmuyacagini düsünüyorum.

Benim olayima gelirsek ben bademcik ve burun egriligini geçirdigimde rahat nefes aldim ve bogazimdaki agirlik gitti gerçekten bademcikler gidince mutlu oldugumu düsünüyorum çok zahmetli olmasada yemek yeme ve aci çekme konusunda 1 2 hafta sizi yoran bu 2 ameliyati ben geçirdim 18 yasinda . Ve gerçekten kokuda degisiklik olmadi sasirdim? bu nasil olur hani en basinda anlatmisimya benim zihnim sürekli bana bademcigi ve burnunu düzelt ozaman geçicek gibi totem yapmis :D hayalciligime bakin , herneyse ben bu agiz kokusundan kurtulmak için her yöntemi dener dener sonra ailemden birine koku varmi yokmu varsa % kaç ciddi diyorum % olarak soruyorum yani mesela çok geliyorsa %50 ve üzeri rakamlar verin az geliyorsa %10 mesela daha azsa %5 de gibisinden % lik üzerinden artik test etmeye baslamistim örnegin 1 lite su içtikten 5dk sonra test ettiriyodum :D kime yaptigimi bu zulmü anlatamam buda hos bisey degil Murat hocam diyebilir bu etik bi davranis degil diye ama baskada çarem yoktu açikcasi hep test ederdim . Sonra su oldu arkadaslar benim kendim açisindan faydali oldugunu hatta iyilestigimi düsünüyorum suanda ama iyilestigimi bi yandanda düsünmüyorum bu agizkokusu meselesi insanda psikolojik travma birakiyor ben iyilesmis dahi olsam suanda iyilesmedigim hissiyle yasiyorum çünkü benim psikolojimi biraz fazla etkilemis sanirim bu rahatsizlik. Neyse uzatmadan anlatayim , forumda düzgün dis firçalama metodundan bahsediyordu sayin Murat hocam açtim ve içeriginde en az 2 3 dakika ondan az sürede firçalamanin fayda etmedigini söylüyordu ve dis macununun beyazlatmada etkili ama macunsuzda firçalamanin etkili oldugunu söylüyordu , bende söyle birsey yaptim arkadaslar en az 2 3 en fazla 5 dakikalik bazen hizli bazen orta seviye hizda dislerimi düzgün sekilde firçaladim ayni sekilde dis etlerimide yanlamasina diklemesine her açidan firçaya degdirdim çünkü benim dislerim ve dis etim çok çabuk plak kapliyordu belkide çözümümü buldum belkide sorunumu buldum. Evet bunu yaptim uzun süre dis firçaladiginizda agzinizda tükrük salgilaniyor o tükrükte dislerinizi sariyor ve firçalama esnasinda tükrük le birlikte firça temizleyiciligi çok artiriyor , ve bir önemli detay daha Murat hocamin dedigi agzinizi kapali tutun dislerinizi aralik birakin agzinizda tükürük biriksin bunuda yaptigimda bakin emin degilim Psikolojik travmadan dolayi olabilir ama ben Kurtulduguma inaniyorum bu 2 seyi yaparak çünkü bu 2 sey sanirim beni yillarca bu hastaliga mahkum edendi ve sizlerle paylasmak istedim . Bu agzinizi kapatin tükrük artsin olayi bazen ise yariyor bende bazense zorluya zorluya olusturuyorum sonunda tükrügü bazen çok hizlica doluyor bazende benim zorlamamda doluyor :D gönül istiyorki hemen ve hizli sürekli dolsun çünkü agiz tükürügü agizdaki hijyeni artiran ve koruyan bir gerekli sivi oldugunu düsünüyorum ve Murat hocamin anlatmasi ve diger doktorlarin söyledigide bu yönde. Arkadaslar Bademcikleriniz ve Burnunuzda problem varsa düzeltin ama cesaretli olun ve güvenebilceginiz hekimlere yaptirin bu isi , sonra çok önemli Dislerinizi güzel firçalayin ve agzinizin kuru kalmamasini saglayin bu dediklerimi yapin ben inaniyorumki eger iç rahatsizliklari yoksa arkadaslarimizin bunu yapanlarin %99 unun iyilesecegini düsünüyor ve kalpten inaniyorum . Allah hepimize hiçbir hastaligi yasatipta devasiz birakmasin Allah hepimizin yolunu açik etsin Murat hocam gibi degerli arastirmaci bilim insanlarinin yollarini açik zihinlerini açik ve insanlarin bahtlarini ak eylesin diye dua ediyorum . Saygiyla tüm forum üyelerini selamliyorum.
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
Bikkin
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Bikkin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Aralik-2017 Saat 03:05
Arkadaslar neredeyse hepimiz sorunlari birbiriyle benzesiyo yahu nasil hala sonuc yok ben an la ya mi yo rum... burun egriligi , agiz kurulugu ,bogazimizdaki yumrumsu sey takilmislik hissi ,geniz akintisi ne biliyim sekerli gida yedigimizdeki artis yanlis mi? Herkes ayni belirtileri soyluyor ama tip bundan bi yere varamiyor cok tuhaf geliyor bana artik okadar vazgectimki foruma giriyorum halaa kurtulan yok nasil olur boyle bisey hani teknoloji cagi yok marsta yasiycaz yok yapay zeka bilmem ne daha agiz kokusunun kalici cozumunu bulamadik ya biz ne zaman insanlarla konusmaya baslicaz :( yardim edin sesimizi duyun dunya ....
IP
bedbahtadam2
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 22
Alıntı bedbahtadam2 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Aralik-2017 Saat 02:32
Bikkin katiliyorum... Ayni belirtiler var bisi bulamiyoruz ya valla nedir bu? Lanet ettim ya lanet imtihan falan degil bu bu adi konulamayan bir eziyet ya her gün ya her gün.. Kac yil oldu be .. Yasadigimiz travmalar kacirdigimiz anlar zevkler cabasi LANET OLSUN
Tonsilektomi +check
Septum Deviasyonu Ameliyati +check
Yan yatik iltihabli 20lik dis cekimi +check
IP
I feel it comin
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 56
Alıntı I feel it comin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Aralik-2017 Saat 14:05
Merhaba arkadaslar bu site'de yeniyim ancak bazilariniz gibi ben de bu sorunu8-9 yildir yasiyorum. Sizlere yasadigim bu süreç içerisinde edindigim tecrübe ve kendimce sorunun çözüm yollarini anlatmaya çalisacagim. Önce kendimden kisaca bahsedeyim 22 yasinda üniv. 2. Sinif ögrencisiyim okula gidip gelmek disinda spor(fitness),dagcilik,dil ögrenme gibi ilgi alanlariyla ugrasiyorum onun haricin'de genelde yalnizimdir. Ilk defa çevremden agzin kokuyor tepkisini 13 veya 14 yaslarimda çok sevdigim okul arkadasim'dan almistim. Daha sonra lise 'ye baslayinca sözlü olarak abim tarafindan çok defa uyarildim agzin kokuyor diye ancak o zamanlar sebebi'nin bu kadar karisik oldugunu bilmedigimden dis firçalari,dis ipi ve gargara'ya sarildim herkes gibi, yalniz kisa bir süre sonra dis hekimine de muayene olarak koku'nun dis ve agiz bakimi ile ilgili olmadigini anladim. O günden bugüne agiz kokusu maalesef devam ediyor. ancak umutluyum çünkü çok yol aldim ve sebeplerini bir bir yok ederek tamamen kokuyu ortadan kaldirmaya az kaldi. Gördügüm tedaviler; reflü ilaç tedavisi kullandigim ilaçlar (raneks,protonex,rabiza...ve gaviscon,antepsin,duo...),Helicobakter tedavisi kullandigim ilaçlar ( 3 çesit antibiyotik),
Geçirdigim operasyonlar; bademcik ameliyati,konka hipertofisine bagli burun eti yakma islemi,deviasyon ameliyati)
Muayene oldugum tip bölümleri;Gastroenteroloji,KBB,Dis Hekimligi.
Oldugum operasyonlar ve kullanilan ilaçlar'dan sonra Konulan Tanilar;reflü,burun eti büyüklügü,Geniz akintisi.
Ne zaman koku basliyor ve keskinlesiyor: bi ögünde çok fazla yedigimde( ya da doyarak kalktigimda da diyebiliriz) , acili,baharatli yiyecekler tükettigimde, kirmizi et yedigimde(çok bariz farkediliyor), portakal,mandalina (hemen gögsüme aci sular gelmeye basliyor mide den ve ardindan geniz akintisiyla beraber koku) bazen elma tükettigimde, sucuk sosis,pastirma ( gögsüm yanmaya basliyor yine mide den agiza gelen su tarafindan). Tüm bunlar geniz akintisini arttiriyor ve o akinti beraberinde kötü kokuyla beraber bogaza dogru akiyor. Ancak bu tür yiyecekleri tüketen hatta çok daha fazlasini yiyenler'den hiç agiz kokusu gelmiyor böyle bir sikayetleri yok.Bu durumda bizim yasadiklarimiz normal degil arkadaslar.
Agiz Kokusunun Bittigi Dönem: agiz kokusunun kesildigi bi iki ay vardi. Burun etlerini yaktiktan ve sinüs rinse ile geçen bi üç ay dan sonra özgüvenim tamdi, çevremden bilhassa abim den artik agzimin kokmadigini belirten yorumlar duyuyordum. ben de hissediyordum ta genize artik bi akintinin olmadigini. Sonra tekrar basladi.
Simdi ise çözmeye çok yakinim çünkü sadece iki kaynak kaldi agiz kokusuyla baglantili birincisi büyük burun eti ve ikincisi endoskopilerle tescillenmis reflü( yemek borusu ve mide arasindaki sfinkter genisligi). Bundan Sonra Yapilacaklar: Burun eti'ni aldirma ve Mide kapakçigi ameliyati.
Mail hesabim açiktir görüsmek ve soru sormak isteyen ordan ulasabilir.
IP
hazenn
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı hazenn Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Nisan-2018 Saat 01:12
Artik o kadar sikildim ki.. yapmadigim sey kalmadi yani o kadar güçsüzüm ki bu konu için dua bile etmek gelmiyor içimden artik.. yaklasik 18 - 19 yildir ugramaktan yoruldum.
2 kez ameliyat oldum, agiz hijyeni vücut hijyeni için yaptiklarim, hastanede gitmedigim bölüm kalmadi. yokmus gibi davraniyorum hersey yolundaymis gibi yapiyorum ama bir anda öyle bir düsüyorum ki sadece ölmek istiyorum ve biliyorum ki Allah sabir veriyor çünkü baska türlü yasamak nasil mümkün olurdu böyle. böyle dipte kendimi kötü hissetigim anlarda ( simdiki gibi..) mevlananin 'üzülme! dert etme can!' siirinde söyledikleri kafamda dönüyo:
''Simdilerde bol bol dua et
Hasat yakindir can!
Kaderini sev!
Varsa kederini de sev!
Üzülme hastaliklarina
Gör, hangi günahlarina kefaret olacak''
gerçekten baska türlüsü mümkün degil.
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2018 Saat 13:19
gençler zengin biri olsam bu forumdaki herkesi toplarim Murat hocamida alirdim aramiza onun önderliginde bilimsel bir çalisma yürütürdüm hepimiz agiz kokusunun her türlerine karsi neler yapilmasi gerektigi hakkinda ipuçlari toplardik sahane olurdu ve belkide iyilesirdik !
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu