|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Olay: Hastalık yapmadan koku yapan bakteriler - Olayın Tarihi: 25-Ocak-2016 | |
Yazar | Mesaj |
asil35
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Kasım-2014 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Takvim Olayı: Hastalık yapmadan koku yapan bakteriler Gönderim Zamanı: 25-Ocak-2016 Saat 03:42 |
Murat hocam geçen bi forum'da okuduğum mesajı paylaşmak istiyorum. Bir hasta hepimizin yaptığı gibi diş hekimi,kbb,gastro,göğüs hastalıkları,endoskopi,kolonoskopi vs her şeyi yaptırdığını, hiç bir hastalığı olmadığını ama gecmeyen bir ağız kokusunu olduğunu sadece Biteral 500 mg isimli ilacı kullandığında kokukun 5 gün süreyle gectiğini ilaçlar bitince kokunun aynen geriye geldiğiniz yazmış. Doktorun cevabını aynen aktarıyorum. ''Ağızda bizimle birlikte hastalık yapmadan yaşayan bakteriler bu kokuya neden oluyor. Bu kokudan kurtulma şansınız yok bu size ait bir ozelik.'' Bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum.
|
|
yorum(suz)
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 25-Ocak-2016 Saat 22:52 |
ne kadar güzel sorular soruyorsunuz.
Önce fikrimi sorduğunuz için teşekkür ederim Antibiyotik kullanınca geçici olarakazalan ağız kokusuna hiç değinmeyeceğim. Forumun muhtelif yerlerinde gündeme geldiği için. İkinci sorunuz çok önemlidir. Önümüdeki günlerde yeni üye olan bir arkadaşınız daha bu soruyu sorduğunda yerini gösterebilmek amacı ile, daha kolay bulunabilsin diye "bunları biliyor muydunuz: Ağız kokusu hastalık mıdır? " başlığında yazdım. Doktorunuz Tip 0 ağız kokusunu kast etmiş olabilir. -M |
|
Amazon
Üye Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2016 Saat 15:33 |
Asil35 kardeşim o soruyu soran kişi benim ve o doktora katılmıyorum çünkü bu sorun bende sonradan başladı başka doktorlarada sordum onlarda o ilaçların geçirmesi havasız ortamda yaşayan bakterilerin olduğunu Üniversite hastanesinde ağız dan bakteri kültürü aldırmamı söyledi benim ağız kokusu başlangıcım ilk reflüm vardı boğazım çok tahriş oldu sonra orda bakteri florası oluştu boğaz da dilin arkasında inanıyorum o bakteri florası yok olunca gidecek koku zaten boğazımda sürekli yapışkanlık var yediklerim yapışıyor oraya diğer bi doktorda süt ürünü ve şekerli tüketme o bakterileri çoğaltır dedi hatta ben önceden her sabah aç karnına soğuk pastörize süt içerdim o reflünin tahriş ettiğini yerde bakteri florası oldu işte ilaçları kullanınca kesiliyor çünkü biraz baskılıyor bakterileri tam öldürmüyor oraya ilaç değil başka müdahale lazım o bakterileri ordan kaldıracak bişey cerrahi müdahale ne varsa bademciklerimide aldırcam yemek borusu veya dil arkası orda kötü bakteri florası var benim boğazdaki yapışkanlık o bakterileri orda tutuyor Allahın izniyle kurtulcaz İnşallah sabredin 1 saat sonrasına kimsenin garantisi yok Allah'tan hayırlısını dileyelim isyan etmemek lazım
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|