Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: IYILESTIM (NEDENI BULDUM ARKADASLAR) Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   2 Sonraki >>
Yazar Mesaj
vekol
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 32
Alıntı vekol Cevaplabullet Konu: IYILESTIM (NEDENI BULDUM ARKADASLAR)
    Gönderim Zamanı: 23-Ocak-2016 Saat 22:54
Bende yillardir agiz Kokusu magduruydum sizler gibi neler çektigimi bir Allah bir de ben bilirim gitmedigim doktor kalmamisti
Birgün liseden çikisi öksürük tutttu ve öksürürken resmen agzima beyaz beyaz parçalar gelmeye basladi
Eve gidip wcye girip flasi bogazima dogru tuttum ve BADEMCIK TASI..
Iyice baktim derinlere yuva yapmis resmen yillardir orada birikip kokuyu yapan illet yemek artiklari diger adi
Bu kadar sinsi olmasinin birtürlu nedenini bulamamamizin nedeni ise bademcikler bazi kisiler de onlarda biziz derin olup cyript adi verilen çukurlar oluyo yapisal olarak burada yemek yedikten sonra artiklar o çukurlarda birikip koku yapiyor.
Ben 8 yildir nefes kokusuyla birlikte çekiyordum bu illeti.
1 hafta sonra kbb doktoruna gittim bademcikler ime iyice bakmasini söyledim bademcik tasi sikayetim var yillardir çekiyorum ve ameliyat olmak istiyorum dedim doktor bakti ve evet var ama derinleri göremiyorum bide orayi düsün dedi
Doktorla konustuk ameliyat in risklerinden bahsetti ve kabul ettim(degerdi çünkü)
Tahlilleri yaptim ve 19 Aralik ta ameliyat oldum
KOKDAN ESER YOKK !!! (AMELIYATTAN 3 HAFTA SONRASINDAN BAHSEDIYORUM) çünkü ameliyat tan sonra orada bir yara olusuyord ve oda nefes kokusu yapiyor du
Rabbime sonsuz sükürler olsun ki iyilestim
Artik Çok mutluyum gerçekten hayatiniz mükemmel bir sekilde degisiyor
Sizede söylüyorum bademciginizi aldirin % 100 sorun orda eminim neler çektiginizi çok iyi biliyorum
IP
Kevseru
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 13
Alıntı Kevseru Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Ocak-2016 Saat 22:57
Ben de döndüm dolastim buraya geldim arkadaslar olayi çok komplike düsünmeye meyilliyiz ama sebebi bu kadar basit olabilir naçizane herkese önerim önce bademciklerini detayli kontrol etmeleri. ben bademciklerimden sürekli tonsilit çikariyorum ancak ameliyat edebilecek doktor bulamadim kime gitsem bademciklerin faydalari üzerine methiye düzüyor Ankarada önereceginiz biri varsa mesaj atabilirsiniz
Vekol adiniza çok sevindim gelmis geçmis olsun
Bunaldim
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 146
Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Ocak-2016 Saat 17:09
Guzel senin adina sevindim simdi ben mesela ayna karsisinda agzimi iyiceacip bakiyorum ama tam bakamiyormuyum ne artik bademcik tasi goremiyorum acaba ben mi yanlis yere bakiom bide benim hic agzima bademcik tasi gelmedi ama belki de vardir ben zaten bu illetten kurtulmak icin yapilmasi gerekenler arasina bademcik almayi yazdim fakat yaz tatilinde olcam ameliyati
IP
vekol
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı vekol Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Ocak-2016 Saat 22:30
mmkk kardesim ben de göremiyordum zaten ama anlamistim kokunun ordan geldigini çünkü ortada baska bir sebep yok
He bide bagirsak mantari olayi var bu kisiler dede olur koku o kadar.
Agiz kokusunun 2 sebebi bunlar
Tavsiyem özel bi hastanede olun ameliyat i çünkü bademcikler sismedigi için doktorun almasi biraz riskli oluyor

IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 162
Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ocak-2016 Saat 01:40
Dilinde beyazlik var miydi? Varsa ameliyattan sonra gecti mi?
IP
Betül
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 11
Alıntı Betül Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ocak-2016 Saat 03:17
Vekil özelden cevap attim sana ama mesaj kutun dolu. Dönüs yaparsan sevinirim
IP
Mnsm
Üye
Üye

Gönderilenler: 67
Alıntı Mnsm Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ocak-2016 Saat 21:47
Doktorlara sordugumda yok dedi ama benim badrmcigime baktiklarinda Çok büyük Oldugunu söylüyorlar
eger sorun orda ise çözümü var insaallah hayirli olsun veKol kardes forumu takip Etmelisin bize gelismeleri yaz Lütfen
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ocak-2016 Saat 23:10
Vekol kardesim ozel hastane iyi hosta 600 tlden fazla istiomus heralde o bana biraz sey gelio bide bagrsak mantari sende varmiydi varsa nasil cozum buldum yoksa bagirsak mantari hakkinda bu sayfada fazla bilgi paylasilmamis bildiklerini yazarsan sevinirim
IP
vekol
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı vekol Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ocak-2016 Saat 22:37
Ncort dilimde beyazlik vardi geçti bunun da sebebi bademcikler burnu kuruttugu için agizdan nefes almammis. Eminim çogunuz gece agzi açik uyuyosunuzdur bu yüzden

-Mnsm kardesim sorun büyük ihtimalle ordadir sana tavsiyem bademciklerini özel bi hastanede aldir

-Mmkk kardesim, benim bagirsak mantari sorunum yoktu
Ama bagirsak mantari hakkinda bildigim bisey vardi
Nidazol flagyl gibi ilaçlari içince koku gidiyorsa sorun bagirsak mantari

IP
vekol
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı vekol Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ocak-2016 Saat 23:00
Arkadaslar bi de söylemek istedigim birsey var
Ben Bursada yasiyorum ameliyat i kisin oldugum için havalardan dolayi biraz sikinti çektim size tavsiyem ameliyat i yazin Temmuz Agustos ayinda olun faydasini gorursunuz
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2016 Saat 01:27
Vekol kardedim benim suan bulundugum noktayi solim dis doktoruna iki kez gttim agiz kaynakli deil agzimda curuk yok denecek kadr az dislerimi gunde en az 3 kez dille beraber fircalarim   .dahiiyeye gttim endoskopi yaptrdim antral gastrit var helicobakter yok poliploid lezyon var ( doktor 30 lu yaslarinda kanser yapar dedi ameliyatta alinmasi lazm dedi netten arastrdim %90 kanser yaparmis sonraya biraktim o amelyati) endoskopi sonucalrinda reflu yazmio ama endoskopi sonucu dan sonra cekilen fotolarsa bana redlu oldugu solendi doktor ilac vermedi ...kbbye gtmedim suan dahiliyeye ve kbbye gtmeyi dusunuom ama imkanim ve zamanim olmuo gtmeye .YANI SEN KESIN BI SEKILDE DIYEBIKIRMISIN NIDAZOL VE FLAGLY ICTIGINDE KOKU GDIOSA KESINN BARSAK MANTARI DIR DIR BIDE BENIM BURNUMDAN DA GELIO koku agiz kokusunu anneme dedim bi tek oda dislerimi fircaladiktan sonra sende koku yok dio ama bilmioki dialerimi fircaladim ..kbbye de gttikten sonra yaza bademcikleri aldiriim kesin   ama kardesim bundan cok silikdim artik bedenen ve ruhen coktum hayattan tat almiorum bi isyan etmedigim kaldi ne univeraiteye gdesim varne disrda vakit geciresim var offfffffffofffffffff en kisa zamanda kurtulmam lazm benim bu durumdan VEKOL KARDESIM SENDE REFLU VARMIYDI PEKI REFLU KAYNAKLI KOKU ILACLA TAMAMEN GECERMI
BIDE TANFLEX DIE BI SPREY VARMIS BU FORUMDA BIRIR KULLANMIS KOKU GECMIA AMA BI BLGIN VARMI
IP
Amazon
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 61
Alıntı Amazon Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2016 Saat 15:21
Vekol peki sen nidazol Flagyl felan kullandinmi kullandiysan geçtimi?
IP
vekol
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı vekol Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2016 Saat 18:07
Mmkk kardesim öncelikle söyle söyliyim reflü agiz kokusu yapmaz yapsada cok az yapar. Bide sana bi sorum olucak sen Nidazol yada flagyl kullandinmi kullandiysan koku geçti mi ?
Sana tavsiyem yazin bademciklerini özel bi hastanede aldir
IP
vekol
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı vekol Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2016 Saat 19:42
Amazon kardesim flagyl kullanmistim hiçbi faydasi olmamisti.
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2016 Saat 23:17
Vekol kardesim ben dis doktoruna gttim 2disciye onundisinda bi dahiliyedrendoskopi yaptitdim okadar yani ben cok yol almadim ama insallahta benim yolum uzun deildir bademcikleri aldirinca insallar bu illetten tamamen kurtulurum ..bu arada ben nidazol veya flagy kullanmadim    srn kullandimi peki bazilarinda nidazol gecirirken flagy ayni ilac olmasina ragmen gecirmiomus
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2016 Saat 23:20
E vekol kardesim reflu yapsa bile cok az yapar diosun bende reflu goruntulerdr var raporda yazmio gastrit te yapmaz heralde e o zaman mide de ne varki yada bagirsakta mantar var bidr bazen bemim agizda diski kokusu oluo dislerimi fircalasam bile
Vekol kardesim benim bilmedigim senin bildigin bazi onemli dipnotlar varsa yazarmisin ya birbirimize destek olmak zorundayiz senin suan koku BITTIMI SIYIRIP ATTINMI KOKUYU SUAN HAYATININ NE KADAR GUZELLESTIGINI TAHMIN EDEBILIOUUM BN HEP HAYAL EDIOM
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2016 Saat 00:51
Vekol kardesim bide ben bukokuya cok stres yaptihim icin heralde bende cok gaz olusmaya basladi yani disari cikinca mesela bi sure sonra afedersin siddetli gegirme istegi bazen heyecan veya sikinti anlatinda karin gruldamasi tok olsam bile ve karindan ses gelmesi   yani pisikolojimide bozdu bende bademciklerden oldugunu dusunuorum insallah aldirinca gecer bide sence flaglu veya nidazol kullansammi hic kullanmadim sence hangisini kullanim
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2016 Saat 12:16
Bademcik aldirmak %100 çözüm degildir. Ben dahil bademcik ameliyati olup agiz kokusu geçmeyen çok kisi var. Murat Hoca'nin ve diger uzmanlarin yazdiklarini okuyunca agiz kokusuna sebep olan bir çok rahatsizlik oldugunu görüyoruz.
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2016 Saat 16:48
Sole yazipta moral bozmayin beyler
IP
vekol
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı vekol Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2016 Saat 17:54
Asdf agiz kokusunun 2 sebebi vardir.
1- Bademcik Tasi
2- Bagirsak Mantari.
Moral bozmaya gerek yok
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2016 Saat 21:36
VEKOL KARDESIM PEKI BAGORSAK MANTARI ICIN GASTROENTOLOJIYEGTTIK DIELIM NELER YAPILMASI LAZM YANI ENDOKOPI YAPULMAS KOLONOSKOPI ( YAPTIRMAM OKADARDA DEIL) MI YAPILIR   YOKSA DOKTRA SIKAYETLER ANLATILIP ILACMI VERIR DOKTOR
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2016 Saat 22:48
Orjinalini yazan: vekol

Asdf agiz kokusunun 2 sebebi vardir.
1- Bademcik Tasi
2- Bagirsak Mantari.
Moral bozmaya gerek yok

Peki bunlari hangi ilaclar ile anlayabiliriz? Mesela bagirsak mantari olan biri hangi ilaci icerse agiz kokusu gecer? Ama gercek bir cevap istiyorum cunku ilaclari denemek icin kobay olamam surekli.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2016 Saat 23:51
Agiz kokusu yapan sorunlar: Dis çürügü, hatali kaplama, dil pasi, geniz akintisi, sinuzit, orta kulak iltihabi, reflü, gastrit, mide kapakçigi sorunu, kabizlik, seker hastaligi, bademcik tasi, akcigerle ilgili sorunlar, karacigerle ilgili sorunlar...

Bunlar ilk aklima gelen sebepler daha bir çok sebep vardir. Bir seye körü körüne umut baglayip o sey ise yaramayinca çok daha büyük moral bozuklugu olur. Ondan da kötüsü umutsuzluk, alisilmis çaresizlik ortaya çikar. ( Su adreste Murat Hoca sebepler hakkinda ayrintili bilgi vermis: http://www.agizkokusu.net/ )

Vekol, hatali bilgi vermek moral bozmaktan daha sakincali. "Agiz kokusu sadece mantar veya bademcik tasindan olur." diye bu kadar tepeden bu kadar kesin konusman çok yanlis. Iddia ettigin seyin yanlis olmasi bir yana; tavrin, üslubun yanlis. Baska bir forum olsa daha farkli seyler yazardim ama burada zaten hepimiz canimizdan bezmisiz bu tür tartismalara hiç mi hiç gerek yok.

Tüm arkadaslara deneyimlerimden yola çikarak nacizane önerim; iyice arastirin okuyun. Bu lanet olasi dert bir doktorla iki doktorla geçecek gibi degil. Ayni bransta bile bir doktorun görmedigini öteki doktor görüyor. Sorun basit bir arayüz çürügü de olabilir daha kapsamli bir hastalik da.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2016 Saat 08:20
Orjinalini yazan: asdf

Vekol, hatali bilgi vermek moral bozmaktan daha sakincali. "Agiz kokusu sadece mantar veya bademcik tasindan olur." diye bu kadar tepeden bu kadar kesin konusman çok yanlis. Iddia ettigin seyin yanlis olmasi bir yana; tavrin, üslubun yanlis.

asdf: dogru söz söylediniz, isabetli konustunuz
-M
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2016 Saat 13:54
Orta kulak iltihabi yolda yururken dengesizlige yol acar mi? Ben de bazen oluyor.
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2016 Saat 18:06
Aydin hocam benim endsokopi sonuclarim sunlar
z cizgisinde polipoid lezyon ( kanser yapiomus bu sorundeil agiz kokusu oncelikli ) ireguler z line       hiatus hernisi   antral gastrir bunlar sonuclar siz ce ne yapmaliyim bana allah icin bi yol gosterin sadece aydin hocam siz deil diger arkdslarda yol gosterirseniz sevinirim LUTFENN
IP
vekol
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı vekol Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2016 Saat 20:34
Asdf kardesim anliyorum eger sizlere aykiri bisey solediysem simdiden Özür diliyorum
Benim demek istedigim yogun bi biçimde koku yapan 2 sebep bana göre bunlar demek istedim.
Arkadaslar nasil bi psikolojide oldugunuzu çok iyi anliyorum Bende yasadim çünkü Allah hepinize acil sifalar versin insAllah.
-Ncort flagyl deneyebilirsin kardesim
Kesin bir yarari olur diye soyleyemem ama denemekte fayda var
IP
Mnsm
Üye
Üye

Alıntı Mnsm Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2016 Saat 22:19
Peki biz;
Çözüm sandigimiz her seyi bir umut diyerek deneyerek kendimize maddi manevi zarar vermemizden korkuyorum.
Bütün sebep olarak gördügümüz saglik sorunlarini tetkik ettirip tedavi süreci tamamlandiktan sonrada iyilesemiyoruz.
Bu demek oluyormu ki sorun bir yerde olsa bile birbirine bagli olabilir.
Sorunlarin üzerine gidip hepsini tek tek çözdükten sonra bisey çikiyor ve bizi hüsrana ugratiyor.
Iyilesme sürecinde nasil bir yol izlemeliyizde gerçekten agiz kokusundan tamamen kurtuluruz.Hiç iyilesen biri yok mu acaba yoksa iyilesen yok mu?

Yardim edin , dua edin.
IP
benneyapayim
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 12
Alıntı benneyapayim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Subat-2016 Saat 12:28
Arkadaslar merhaba, daha iyilesemedim ama sebebini buldum umarim sadece bademcik tasi sorunum vardir
Internetten ve burdan okudugum kadariyla, Bademcik tasi sorununa yöneldim. Aslinda aynadan agzima baktigimda bademcik tasi yada beyazlik görülmüyordu ama bu sekilde olupta farkli açilardan bakildiginda bademcik tasi tespiti konulan baska hastalarda varmis. Bende dün kkb doktoruna gittim ve derdimi anlattim. Doktor agzima baktiginda ilk göremedi ancak bir bezle dilimi tutup arka taraflarini inceleginde gerçekten aralarda yayik bir sekilde taslar vardi o anda çok mutlu oldum. Ama sansima 2 aylik hamileyim ve simdi ameliyat olamam :( doktor 1 lt suya tuz ve karbonat karistirip agzimi gargara yapmami söyledi sizinde bilginiz olsun istedim herkese saglikli günler
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Subat-2016 Saat 17:44
Ben ne yapayim meraba peki sordunuzmu tuz ve karbonatin garagara ile ne faydasi olucak die
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 231
Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Subat-2016 Saat 01:03
Mnsm,bu beladan kurtulup,iyilesen biri olarak sunlari söylemek istiyorum:
Umudunuzu yitirmeyiniz,güçlü olun ve ne yapmaniz gerekiyorsa elinizden geldigince hepsini yapmaya çalisin.
(Bu konuda en iyisini siz bilirsiniz.Çünkü sizi sizden baska kimse bilemez)

Uzun bir zamandir yazmiyordum da, aslinda simdi de yazmayacaktim ancak bu soruna suan böyle bir cevap yazma geregi duydum.
Kusura bakmayin lütfen bu aralar çok farkli sikintilarla bogusuyorum. Ileriki zamanlarda neler yasadigimi ayrintili olarak sizlerle paylasacagim. Simdilik affedin.
Allah hepinizin yardimcisi olsun. Her daim sizlere dua ediyorum. Ne olursa olsun maneviyat yönünden güçlü olun. Asla taviz vermeyin.Simdilik sizi ayakta tutacak tek sey budur arkadaslar. Bir gün sizde kurtulacaksiniz,kurtulabilirsiniz.Inanin buna.
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 231
Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Subat-2016 Saat 01:08
Bademcik taslariniz olusuyorsa ben kesinlikle aldirmanizi tavsiye ederim.
Durumunuzun iyiye gidip gitmedigini sadece zamam gösterecek.
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
IP
Arayan
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Subat-2016 Saat 05:14
Banada kbb dr ayni gargarayi verdi ama hic sanmiyorum ise yarasin.
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Subat-2016 Saat 17:23
iyi aksamlar Blanche
eger senin sorunun da kbb ile alakaliysa ozaman kurtulman daha kolay.
evet benim de akintim vardi ama ben pek fark etmiyordum.
ama suan yok ve sanirim akintiya sebep olan neyse onun kurumasina sebep oldum.ki artik yok diyebilirim.
ne mi yaptim,burun icini havalandirdim.
bunu nasil yaptigimi yaziyla anlatmak zor gibi!
ama forumdaki yazilarimi okursan yararli olacaktir sana da.
hani burnundan agzina sumukleri cekersin ya,aynen oyle yapacaksinki akintiya sebep olan yer havalansin ve iyilessin.Bu arada msj kutun dolu oldugu icin buraya yazdim.
IP
Mnsm
Üye
Üye

Alıntı Mnsm Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Mart-2016 Saat 00:20
Bende sabah koyu renkli kivamli ve kokulu bir agizla uyaniyorum. Sabah temizligini yaptiktan sonra biraz rahatlama oluyor tabi sonra geri geliyor.
Bana geçenlerde birisi burada yag kokusu var yag kokuyor dedi halbuki benim agiz kokumdu anlamadi buda dis firçaladiktan sonra olusan koku tabi sonrasi malum. Bendeki sorunlar kb kaynalki olabilir mi ?
IP
blanche
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 22
Alıntı blanche Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Mart-2016 Saat 00:55
cevabin için çok tesekkür ederim mahoni :) otrivine burun spreyi kullandigimda burun içi boslugumun genisledigini farkediyorum.sonrasinda geniz akintim ciddi miktarda azaliyo ardindanda koku kayboluyo.ama sonrasi malum :) her güzel sey gibi bununda bi sonu var.bi kaç saat sonra eski haline dönüyo.benim sorunum kesinlikle geniz akintisindan ve bu akinti çok ama çok belli.özellikle uyuyunca oluyo ve sabah uyandigimda agzimin içine birikmis oluyo.çok çok aci ne yazikki.bu akintidan kurtulsam eminimki agiz kokusu sorunumda ortadan kalkacak..ama bu akintidan kurtulmak için ne yapmak lazim onu hiç bilmiyorum.antibiyotik,otrivine burun spreyi yada sinüs rinse kit..bunlarin hepsi bana fayda sagliyo ama geçici çözüm.kalici çözümü nedir bi bilebilsem...
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Mart-2016 Saat 19:01
Kalici çozumu su bence.
sinuzleri havalandirmalisin cunku sinuzler havasiz kalinca sanirim akinti yapiyor ve tabiki koku.
Ben sunu da deniyeyim,bunu da deniyeyim derken buldum bu metodu ve bende net basarili oldu. tam bir aydir sabahlari kalktigimda agzimin ici harika fircalamasam bile aclik kokusu var hafif okadar.yani normalde herkeste oldugu kadar. Durum suan boyle.
IP
Mnsm
Üye
Üye

Alıntı Mnsm Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Mart-2016 Saat 00:06
Sinusleri nasil açacagiz.
Ben sinus rense kiti kullandiktan hemen sonra bile tikaniyor burnum bazen biri açik kaliyor sadece.
IP
Amazon
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 61
Alıntı Amazon Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Mart-2016 Saat 12:46
Mahoni özelden sordumda birde sabah salyanda koku oluyo muydu yediklerinin kokusu bile agzinda kötü koku yapiyomuydu
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Mart-2016 Saat 19:23
evet sabahlari salyamda koku oluyordu.
mesela süt ictigimde koku daha da artiyordu.
IP
Sayfa   2 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu