Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: İYİLEŞTİM (NEDENİ BULDUM ARKADAŞLAR) Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   2 Sonraki >>
Yazar Mesaj
vekol
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 32
Alıntı vekol Cevaplabullet Konu: İYİLEŞTİM (NEDENİ BULDUM ARKADAŞLAR)
    Gönderim Zamanı: 23-Ocak-2016 Saat 22:54
Bende yıllardır ağız Kokusu magduruydum sizler gibi neler çektigimi bir Allah bir de ben bilirim gitmediğim doktor kalmamıştı
Birgün liseden çıkışı öksürük tutttu ve öksürürken resmen ağzıma beyaz beyaz parçalar gelmeye basladi
Eve gidip wcye girip flaşı bogazima doğru tuttum ve BADEMCİK TAŞI..
İyice baktım derinlere yuva yapmış resmen yıllardır orada birikip kokuyu yapan illet yemek artıkları diğer adi
Bu kadar sinsi olmasinin birtürlu nedenini bulamamamizin nedeni ise bademcikler bazı kişiler de onlarda biziz derin olup cyript adi verilen çukurlar oluyo yapısal olarak burada yemek yedikten sonra artıklar o çukurlarda birikip koku yapıyor.
Ben 8 yıldır nefes kokusuyla birlikte çekiyordum bu illeti.
1 hafta sonra kbb doktoruna gittim bademcikler ime iyice bakmasını söyledim bademcik taşı sikayetim var yıllardır çekiyorum ve ameliyat olmak istiyorum dedim doktor baktı ve evet var ama derinleri göremiyorum bide orayı düşün dedi
Doktorla konuştuk ameliyat ın risklerinden bahsetti ve kabul ettim(değerdi çünkü)
Tahlilleri yaptım ve 19 Aralık ta ameliyat oldum
KOKDAN ESER YOKK !!! (AMELIYATTAN 3 HAFTA SONRASINDAN BAHSEDIYORUM) çünkü ameliyat tan sonra orada bir yara oluşuyord ve oda nefes kokusu yapıyor du
Rabbime sonsuz şükürler olsun ki iyileştim
Artık Çok mutluyum gerçekten hayatınız mükemmel bir şekilde değişiyor
Sizede söylüyorum bademciginizi aldirin % 100 sorun orda eminim neler çektiginizi çok iyi biliyorum
IP
Kevseru
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 13
Alıntı Kevseru Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Ocak-2016 Saat 22:57
Ben de döndüm dolaştım buraya geldim arkadaşlar olayı çok komplike düşünmeye meyilliyiz ama sebebi bu kadar basit olabilir naçizane herkese önerim önce bademciklerini detaylı kontrol etmeleri. ben bademciklerimden sürekli tonsilit çıkarıyorum ancak ameliyat edebilecek doktor bulamadım kime gitsem bademciklerin faydaları üzerine methiye düzüyor Ankarada önereceğiniz biri varsa mesaj atabilirsiniz
Vekol adınıza çok sevindim gelmiş geçmiş olsun
Bunaldım
IP
mmkk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 146
Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Ocak-2016 Saat 17:09
Guzel senin adina sevindim simdi ben mesela ayna karsisinda agzimi iyiceacip bakiyorum ama tam bakamiyormuyum ne artik bademcik tasi goremiyorum acaba ben mi yanlis yere bakiom bide benim hic agzima bademcik tasi gelmedi ama belki de vardir ben zaten bu illetten kurtulmak icin yapilmasi gerekenler arasina bademcik almayi yazdim fakat yaz tatilinde olcam ameliyati
IP
vekol
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı vekol Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Ocak-2016 Saat 22:30
mmkk kardeşim ben de göremiyordum zaten ama anlamıştım kokunun ordan geldiğini çünkü ortada başka bir sebep yok
He bide bağırsak mantarı olayı var bu kişiler dede olur koku o kadar.
Ağız kokusunun 2 sebebi bunlar
Tavsiyem özel bi hastanede olun ameliyat ı çünkü bademcikler şismedigi için doktorun almasi biraz riskli oluyor

IP
ncort
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 162
Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ocak-2016 Saat 01:40
Dilinde beyazlik var miydi? Varsa ameliyattan sonra gecti mi?
IP
Betül
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 11
Alıntı Betül Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ocak-2016 Saat 03:17
Vekil özelden cevap attım sana ama mesaj kutun dolu. Dönüş yaparsan sevinirim
IP
Mnsm
Üye
Üye

Gönderilenler: 67
Alıntı Mnsm Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ocak-2016 Saat 21:47
Doktorlara sordugumda yok dedi ama benim badrmcigime baktıklarında Çok büyük Olduğunu söylüyorlar
eğer sorun orda ise çözümü var inşaallah hayırlı olsun veKol kardeş forumu takip Etmelisin bize gelişmeleri yaz Lütfen
IP
mmkk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ocak-2016 Saat 23:10
Vekol kardesim ozel hastane iyi hosta 600 tlden fazla istiomus heralde o bana biraz sey gelio bide bagrsak mantari sende varmiydi varsa nasil cozum buldum yoksa bagirsak mantari hakkinda bu sayfada fazla bilgi paylasilmamis bildiklerini yazarsan sevinirim
IP
vekol
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı vekol Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ocak-2016 Saat 22:37
Ncort dilimde beyazlık vardı geçti bunun da sebebi bademcikler burnu kuruttuğu için ağızdan nefes almammıs. Eminim çoğunuz gece ağzı açık uyuyosunuzdur bu yüzden

-Mnsm kardesim sorun büyük ihtimalle ordadır sana tavsiyem bademciklerini özel bi hastanede aldır

-Mmkk kardesim, benim bağırsak mantarı sorunum yoktu
Ama bagirsak mantari hakkinda bildigim bisey vardı
Nidazol flagyl gibi ilaçları içince koku gidiyorsa sorun bağırsak mantarı

IP
vekol
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı vekol Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ocak-2016 Saat 23:00
Arkadaşlar bi de söylemek istediğim birsey var
Ben Bursada yaşıyorum ameliyat ı kışın olduğum için havalardan dolayı biraz sıkıntı çektim size tavsiyem ameliyat ı yazın Temmuz Ağustos ayında olun faydasını gorursunuz
IP
mmkk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2016 Saat 01:27
Vekol kardedim benim suan bulundugum noktayi solim dis doktoruna iki kez gttim agiz kaynakli deil agzimda curuk yok denecek kadr az dislerimi gunde en az 3 kez dille beraber fircalarim   .dahiiyeye gttim endoskopi yaptrdim antral gastrit var helicobakter yok poliploid lezyon var ( doktor 30 lu yaslarinda kanser yapar dedi ameliyatta alinmasi lazm dedi netten arastrdim %90 kanser yaparmis sonraya biraktim o amelyati) endoskopi sonucalrinda reflu yazmio ama endoskopi sonucu dan sonra cekilen fotolarsa bana redlu oldugu solendi doktor ilac vermedi ...kbbye gtmedim suan dahiliyeye ve kbbye gtmeyi dusunuom ama imkanim ve zamanim olmuo gtmeye .YANI SEN KESIN BI SEKILDE DIYEBIKIRMISIN NIDAZOL VE FLAGLY ICTIGINDE KOKU GDIOSA KESINN BARSAK MANTARI DIR DIR BIDE BENIM BURNUMDAN DA GELIO koku agiz kokusunu anneme dedim bi tek oda dislerimi fircaladiktan sonra sende koku yok dio ama bilmioki dialerimi fircaladim ..kbbye de gttikten sonra yaza bademcikleri aldiriim kesin   ama kardesim bundan cok silikdim artik bedenen ve ruhen coktum hayattan tat almiorum bi isyan etmedigim kaldi ne univeraiteye gdesim varne disrda vakit geciresim var offfffffffofffffffff en kisa zamanda kurtulmam lazm benim bu durumdan VEKOL KARDESIM SENDE REFLU VARMIYDI PEKI REFLU KAYNAKLI KOKU ILACLA TAMAMEN GECERMI
BIDE TANFLEX DIE BI SPREY VARMIS BU FORUMDA BIRIR KULLANMIS KOKU GECMIA AMA BI BLGIN VARMI
IP
Amazon
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 61
Alıntı Amazon Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2016 Saat 15:21
Vekol peki sen nidazol Flagyl felan kullandınmı kullandıysan geçtimi?
IP
vekol
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı vekol Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2016 Saat 18:07
Mmkk kardesim öncelikle söyle söyliyim reflü ağız kokusu yapmaz yapsada cok az yapar. Bide sana bi sorum olucak sen Nidazol yada flagyl kullandinmi kullandiysan koku geçti mi ?
Sana tavsiyem yazın bademciklerini özel bi hastanede aldır
IP
vekol
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı vekol Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2016 Saat 19:42
Amazon kardesim flagyl kullanmistim hiçbi faydası olmamısti.
IP
mmkk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2016 Saat 23:17
Vekol kardesim ben dis doktoruna gttim 2disciye onundisinda bi dahiliyedrendoskopi yaptitdim okadar yani ben cok yol almadim ama insallahta benim yolum uzun deildir bademcikleri aldirinca insallar bu illetten tamamen kurtulurum ..bu arada ben nidazol veya flagy kullanmadim    srn kullandimi peki bazilarinda nidazol gecirirken flagy ayni ilac olmasina ragmen gecirmiomus
IP
mmkk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2016 Saat 23:20
E vekol kardesim reflu yapsa bile cok az yapar diosun bende reflu goruntulerdr var raporda yazmio gastrit te yapmaz heralde e o zaman mide de ne varki yada bagirsakta mantar var bidr bazen bemim agizda diski kokusu oluo dislerimi fircalasam bile
Vekol kardesim benim bilmedigim senin bildigin bazi onemli dipnotlar varsa yazarmisin ya birbirimize destek olmak zorundayiz senin suan koku BITTIMI SIYIRIP ATTINMI KOKUYU SUAN HAYATININ NE KADAR GUZELLESTIGINI TAHMIN EDEBILIOUUM BN HEP HAYAL EDIOM
IP
mmkk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2016 Saat 00:51
Vekol kardesim bide ben bukokuya cok stres yaptihim icin heralde bende cok gaz olusmaya basladi yani disari cikinca mesela bi sure sonra afedersin siddetli gegirme istegi bazen heyecan veya sikinti anlatinda karin gruldamasi tok olsam bile ve karindan ses gelmesi   yani pisikolojimide bozdu bende bademciklerden oldugunu dusunuorum insallah aldirinca gecer bide sence flaglu veya nidazol kullansammi hic kullanmadim sence hangisini kullanim
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2016 Saat 12:16
Bademcik aldırmak %100 çözüm değildir. Ben dahil bademcik ameliyatı olup ağız kokusu geçmeyen çok kişi var. Murat Hoca'nın ve diğer uzmanların yazdıklarını okuyunca ağız kokusuna sebep olan bir çok rahatsızlık olduğunu görüyoruz.
IP
mmkk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2016 Saat 16:48
Sole yazipta moral bozmayin beyler
IP
vekol
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı vekol Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2016 Saat 17:54
Asdf ağız kokusunun 2 sebebi vardır.
1- Bademcik Taşı
2- Bağırsak Mantarı.
Moral bozmaya gerek yok
IP
mmkk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2016 Saat 21:36
VEKOL KARDESIM PEKI BAGORSAK MANTARI ICIN GASTROENTOLOJIYEGTTIK DIELIM NELER YAPILMASI LAZM YANI ENDOKOPI YAPULMAS KOLONOSKOPI ( YAPTIRMAM OKADARDA DEIL) MI YAPILIR   YOKSA DOKTRA SIKAYETLER ANLATILIP ILACMI VERIR DOKTOR
IP
ncort
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2016 Saat 22:48
Orjinalini yazan: vekol

Asdf ağız kokusunun 2 sebebi vardır.
1- Bademcik Taşı
2- Bağırsak Mantarı.
Moral bozmaya gerek yok

Peki bunlari hangi ilaclar ile anlayabiliriz? Mesela bagirsak mantari olan biri hangi ilaci icerse agiz kokusu gecer? Ama gercek bir cevap istiyorum cunku ilaclari denemek icin kobay olamam surekli.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2016 Saat 23:51
Ağız kokusu yapan sorunlar: Diş çürüğü, hatalı kaplama, dil pası, geniz akıntısı, sinuzit, orta kulak iltihabı, reflü, gastrit, mide kapakçığı sorunu, kabızlık, şeker hastalığı, bademcik taşı, akciğerle ilgili sorunlar, karaciğerle ilgili sorunlar...

Bunlar ilk aklıma gelen sebepler daha bir çok sebep vardır. Bir şeye körü körüne umut bağlayıp o şey işe yaramayınca çok daha büyük moral bozukluğu olur. Ondan da kötüsü umutsuzluk, alışılmış çaresizlik ortaya çıkar. ( Şu adreste Murat Hoca sebepler hakkında ayrıntılı bilgi vermiş: http://www.agizkokusu.net/ )

Vekol, hatalı bilgi vermek moral bozmaktan daha sakıncalı. "Ağız kokusu sadece mantar veya bademcik taşından olur." diye bu kadar tepeden bu kadar kesin konuşman çok yanlış. İddia ettiğin şeyin yanlış olması bir yana; tavrın, üslubun yanlış. Başka bir forum olsa daha farklı şeyler yazardım ama burada zaten hepimiz canımızdan bezmişiz bu tür tartışmalara hiç mi hiç gerek yok.

Tüm arkadaşlara deneyimlerimden yola çıkarak nacizane önerim; iyice araştırın okuyun. Bu lanet olası dert bir doktorla iki doktorla geçecek gibi değil. Aynı branşta bile bir doktorun görmediğini öteki doktor görüyor. Sorun basit bir arayüz çürüğü de olabilir daha kapsamlı bir hastalık da.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2395
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2016 Saat 08:20
Orjinalini yazan: asdf

Vekol, hatalı bilgi vermek moral bozmaktan daha sakıncalı. "Ağız kokusu sadece mantar veya bademcik taşından olur." diye bu kadar tepeden bu kadar kesin konuşman çok yanlış. İddia ettiğin şeyin yanlış olması bir yana; tavrın, üslubun yanlış.

asdf: doğru söz söylediniz, isabetli konuştunuz
-M
IP
ncort
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2016 Saat 13:54
Orta kulak iltihabi yolda yururken dengesizlige yol acar mi? Ben de bazen oluyor.
IP
mmkk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2016 Saat 18:06
Aydin hocam benim endsokopi sonuclarim sunlar
z cizgisinde polipoid lezyon ( kanser yapiomus bu sorundeil agiz kokusu oncelikli ) ireguler z line       hiatus hernisi   antral gastrir bunlar sonuclar siz ce ne yapmaliyim bana allah icin bi yol gosterin sadece aydin hocam siz deil diger arkdslarda yol gosterirseniz sevinirim LUTFENN
IP
vekol
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı vekol Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2016 Saat 20:34
Asdf kardesim anlıyorum eğer sizlere aykırı bisey solediysem şimdiden Özür diliyorum
Benim demek istediğim yoğun bi biçimde koku yapan 2 sebep bana göre bunlar demek istedim.
Arkadaslar nasıl bi psikolojide olduğunuzu çok iyi anlıyorum Bende yaşadım çünkü Allah hepinize acil şifalar versin inşAllah.
-Ncort flagyl deneyebilirsin kardesim
Kesin bir yarari olur diye soyleyemem ama denemekte fayda var
IP
Mnsm
Üye
Üye

Alıntı Mnsm Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2016 Saat 22:19
Peki biz;
Çözüm sandığımız her şeyi bir umut diyerek deneyerek kendimize maddi manevi zarar vermemizden korkuyorum.
Bütün sebep olarak gördüğümüz sağlık sorunlarını tetkik ettirip tedavi süreci tamamlandıktan sonrada iyileşemiyoruz.
Bu demek oluyormu ki sorun bir yerde olsa bile birbirine bağlı olabilir.
Sorunların üzerine gidip hepsini tek tek çözdükten sonra bişey çıkıyor ve bizi hüsrana uğratıyor.
İyileşme sürecinde nasıl bir yol izlemeliyizde gerçekten ağız kokusundan tamamen kurtuluruz.Hiç iyileşen biri yok mu acaba yoksa iyileşen yok mu?

Yardım edin , dua edin.
IP
benneyapayım
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 12
Alıntı benneyapayım Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2016 Saat 12:28
Arkadaşlar merhaba, daha iyileşemedim ama sebebini buldum umarım sadece bademcik taşı sorunum vardır
İnternetten ve burdan okuduğum kadarıyla, Bademcik taşı sorununa yöneldim. Aslında aynadan ağzıma baktığımda bademcik taşı yada beyazlık görülmüyordu ama bu şekilde olupta farklı açılardan bakıldığında bademcik taşı tespiti konulan başka hastalarda varmış. Bende dün kkb doktoruna gittim ve derdimi anlattım. Doktor ağzıma baktığında ilk göremedi ancak bir bezle dilimi tutup arka taraflarını inceleğinde gerçekten aralarda yayık bir şekilde taşlar vardı o anda çok mutlu oldum. Ama şansıma 2 aylık hamileyim ve şimdi ameliyat olamam :( doktor 1 lt suya tuz ve karbonat karıştırıp ağzımı gargara yapmamı söyledi sizinde bilginiz olsun istedim herkese sağlıklı günler
IP
mmkk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2016 Saat 17:44
Ben ne yapayim meraba peki sordunuzmu tuz ve karbonatin garagara ile ne faydasi olucak die
IP
bir hayalim var
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 231
Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Şubat-2016 Saat 01:03
Mnsm,bu beladan kurtulup,iyileşen biri olarak şunları söylemek istiyorum:
Umudunuzu yitirmeyiniz,güçlü olun ve ne yapmanız gerekiyorsa elinizden geldiğince hepsini yapmaya çalışın.
(Bu konuda en iyisini siz bilirsiniz.Çünkü sizi sizden başka kimse bilemez)

Uzun bir zamandır yazmıyordum da, aslında şimdi de yazmayacaktım ancak bu soruna şuan böyle bir cevap yazma gereği duydum.
Kusura bakmayın lütfen bu aralar çok farklı sıkıntılarla boğuşuyorum. İleriki zamanlarda neler yaşadığımı ayrıntılı olarak sizlerle paylaşacağım. Şimdilik affedin.
Allah hepinizin yardımcısı olsun. Her daim sizlere dua ediyorum. Ne olursa olsun maneviyat yönünden güçlü olun. Asla taviz vermeyin.Şimdilik sizi ayakta tutacak tek şey budur arkadaşlar. Bir gün sizde kurtulacaksınız,kurtulabilirsiniz.İnanın buna.
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
IP
bir hayalim var
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 231
Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Şubat-2016 Saat 01:08
Bademcik taşlarınız oluşuyorsa ben kesinlikle aldırmanızı tavsiye ederim.
Durumunuzun iyiye gidip gitmediğini sadece zamam gösterecek.
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
IP
Arayan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Şubat-2016 Saat 05:14
Banada kbb dr ayni gargarayi verdi ama hic sanmiyorum ise yarasin.
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Şubat-2016 Saat 17:23
iyi aksamlar Blanche
eger senin sorunun da kbb ile alakalıysa ozaman kurtulman daha kolay.
evet benim de akıntım vardı ama ben pek fark etmiyordum.
ama suan yok ve sanırım akıntıya sebep olan neyse onun kurumasına sebep oldum.ki artık yok diyebilirim.
ne mi yaptım,burun icini havalandırdım.
bunu nasıl yaptıgımı yazıyla anlatmak zor gibi!
ama forumdaki yazılarımı okursan yararlı olacaktır sana da.
hani burnundan agzına sumukleri cekersin ya,aynen oyle yapacaksınki akıntıya sebep olan yer havalansın ve iyileşsin.Bu arada msj kutun dolu oldugu ıcın buraya yazdım.
IP
Mnsm
Üye
Üye

Alıntı Mnsm Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Mart-2016 Saat 00:20
Bende sabah koyu renkli kıvamlı ve kokulu bir ağızla uyanıyorum. Sabah temizliğini yaptıktan sonra biraz rahatlama oluyor tabi sonra geri geliyor.
Bana geçenlerde birisi burada yağ kokusu var yağ kokuyor dedi halbuki benim ağız kokumdu anlamadı buda diş fırçaladıktan sonra oluşan koku tabi sonrası malum. Bendeki sorunlar kb kaynalkı olabilir mi ?
IP
blanche
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 22
Alıntı blanche Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Mart-2016 Saat 00:55
cevabın için çok teşekkür ederim mahoni :) otrivine burun spreyi kullandığımda burun içi boşluğumun genişlediğini farkediyorum.sonrasında geniz akıntım ciddi miktarda azalıyo ardındanda koku kayboluyo.ama sonrası malum :) her güzel şey gibi bununda bi sonu var.bi kaç saat sonra eski haline dönüyo.benim sorunum kesinlikle geniz akıntısından ve bu akıntı çok ama çok belli.özellikle uyuyunca oluyo ve sabah uyandığımda ağzımın içine birikmiş oluyo.çok çok acı ne yazıkki.bu akıntıdan kurtulsam eminimki ağız kokusu sorunumda ortadan kalkacak..ama bu akıntıdan kurtulmak için ne yapmak lazım onu hiç bilmiyorum.antibiyotik,otrivine burun spreyi yada sinüs rinse kit..bunların hepsi bana fayda sağlıyo ama geçici çözüm.kalıcı çözümü nedir bi bilebilsem...
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Mart-2016 Saat 19:01
Kalıcı çozumu şu bence.
sinuzleri havalandırmalısın cunku sinuzler havasız kalınca sanırım akıntı yapıyor ve tabiki koku.
Ben şunu da deniyeyim,bunu da deniyeyim derken buldum bu metodu ve bende net basarılı oldu. tam bir aydır sabahları kalktıgımda agzımın ici harika fırcalamasam bile aclık kokusu var hafif okadar.yani normalde herkeste oldugu kadar. Durum suan boyle.
IP
Mnsm
Üye
Üye

Alıntı Mnsm Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Mart-2016 Saat 00:06
Sinusleri nasıl açacağız.
Ben sinus rense kiti kullandıktan hemen sonra bile tıkanıyor burnum bazen biri açık kalıyor sadece.
IP
Amazon
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 61
Alıntı Amazon Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Mart-2016 Saat 12:46
Mahoni özelden sordumda birde sabah salyanda koku oluyo muydu yediklerinin kokusu bile ağzında kötü koku yapıyomuydu
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Mart-2016 Saat 19:23
evet sabahları salyamda koku oluyordu.
mesela süt ictigimde koku daha da artıyordu.
IP
Sayfa   2 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu