|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Geçici Çözüm Önerileriniz? | |
Yazar | Mesaj |
bıkkınnn
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04-Mart-2015 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Konu: Geçici Çözüm Önerileriniz? Gönderim Zamanı: 02-Eylül-2015 Saat 13:32 |
Merhaba arkadaslar. bir ay sonra okul açılıyor. ben bu yaz tatilde kurtulurum diye kendimi avutmustum ama bir yıl daha nasıl gececek okulda böyle ? 15 yasındayım lise 2 ye geçtim ve yıllardır ağzım kokuyor ve hiç geçmiyor hiçbir zaman. ben de çaresini bulamadım en azından kendime güvenmek adına, yanımdakileri rahatsız etmemek için, milletin benden daha fazla iğrenmemesi için geçici bir çözüm ariyorum. sprey, hap vs. Bi çözüm? var mı kullanan fayda gören?
|
|
vekol
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Mayıs-2015 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
Gönderim Zamanı: 10-Eylül-2015 Saat 09:18 |
Freshies kullan kardesim
|
|
menanty
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 15-Eylül-2015 Saat 03:13 |
Maalesef geçmeyecek, freshies hikaye bende hiç işe yaramadı ağzıma maydanoz kokusu geldi sadece. Sakızdan başka çare yok şuanda
|
|
denizz123
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30-Mayıs-2015 Konum: Ağrı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Gönderim Zamanı: 21-Şubat-2016 Saat 20:08 |
iyi akşamlar.
Daha önce de yazmıştım buraya. O zaman yarı gömülü yirmilik dişimden şüpheleniyordum ve o dişi çektirdim ama koku geçmedi. Endoskopi oldum reflü başlangıcı çıktı ama benim mide şikayetim koku oluşturacak kadar yok. Sabahları olan ağız kokusu normal sayılır deniliyor ama benim sabah ağız kokum normal bi koku değil çok yoğun bir koku. Ağzımı açmak istemiyorum resmen. 4 yıl önce bi sabah uyandığımda kokuyla uyandım ve bir daha her sabah öyle uyanmaya devam ettim. Buna benzer bir şey yaşayan var mı? Reflü dışında ne olabilir? |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|