|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: İdrar ph | |
Yazar | Mesaj |
Funda
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Şubat-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
Konu: İdrar ph Gönderim Zamanı: 06-Mart-2016 Saat 12:27 |
Arkadaşlar idrar ph sınız kaç.Mesela karbonat küru yaptığımda ph 7 oldu.Ama dil aftım çok olduğu dönemde yaptırdığım dahiliye idrar sonucunda ph 5.Diyorum ki ph düşükse vücutta kokuşma başlıyor.Burdan edindiğim tecrübelerle yaptıklarım sayesinde ağız kokum gidiyor.
1.Sabah kalkınca diş ve dil temizliği 2.Sude hanımın transformal nefesi 3.Mehmet beyin karbonat kürü İdrar 4.Vekolun sünüz rinse kiti:tuz karbonat burna çek 5.Tatlı,ekmek,hazır gıdalar yemiyorum kemik suyu içiyorum Ve gerçekten fayda görüyorum.1 haftadır düzene sokmaya çalışıyorum hayatımı tamamen kurtulmak istiyorum artik |
|
Tükenmişlik
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 06-Mart-2016 Saat 13:53 |
İdrarınızı alkali yaparsanız böbrek taşı gelişmeye başlar.
-M |
|
Funda
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Şubat-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
Gönderim Zamanı: 06-Mart-2016 Saat 15:10 |
Murat bey karbonat kürü yaptıktan sonra ürolojiye gittim ve doktor sol böbrekte taş düşürmüşsün dedi .Karbonat kürünü 2 hafta ve günde 2 litre su içerek yaptım.1 hafta ara verip tekrar yaparım diyordum.Karbonat kürü ile nefesin daha temiz ve vücut kokusuda gitti.
Bir yeri düzeltirken diğerini mi bozuyoruz şaşırdım artik |
|
Tükenmişlik
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|