Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Olay: Koku nedeni sizce nedir? - Olayın Tarihi: 27-Ekim-2013 Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   3 Sonraki >>
Anket Sorusu: Kokuya neden olan problem sizce nedir?
Oy Anket Seç Oylar Anket İstatistikleri
46 [11.70%]
41 [10.43%]
187 [47.58%]
71 [18.07%]
37 [9.41%]
11 [2.80%]

Yazar Mesaj
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Takvim Olayı: Koku nedeni sizce nedir?
    Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2013 Saat 17:07
Arkadaslar merhaba

Benim gibi probleminin kaynagini bilipte çözüm bulamayanlar için bir anket hazirladim.

Murat Hocam umuyorum sakincasi yoktur.

Sorunlari ortak olan arkadaslar birlikte hareket ederse ve basliklar buna gore açilirsa biraz daha önümüzü görebiliriz. Çünkü spesifik bir baslik altinda çok farkli sorunlar konusuluyor ve esas konudan uzaklasiliyor. Cevaplarinizi merakla bekliyorum.
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Kasim-2013 Saat 22:49
Güncel
IP
vekol
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 32
Alıntı vekol Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Agustos-2015 Saat 00:14
Bana göre kokunun nedeni sürekli evde bilgisayar tv basinda durmak yeterli oksijen alamamak
IP
Arayan
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Agustos-2015 Saat 13:32
Benim ise dilimde ve aqizimda kokuya neden olan bakteriler biliyorum ama sorunu cozemiyorum
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 98
Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Agustos-2015 Saat 00:27
Vekol seninkide baska bir bakis açisi açik söylemek gerekirse bilgisayari çok oynayan biriyim disari çikmam nerdeyse ve hep D vitamini eksikligi çikar
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 162
Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Agustos-2015 Saat 13:54
Orjinalini yazan: Aleho

Vekol seninkide baska bir bakis açisi açik söylemek gerekirse bilgisayari çok oynayan biriyim disari çikmam nerdeyse ve hep D vitamini eksikligi çikar

D vitamini devlet hastanesinde bakiliyor mu? Ben ozelde bakiliyor diye biliyorum.
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 98
Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Agustos-2015 Saat 12:59
Ben devlet hastanesinde baktiriyorum öyle bisey yok git baktir istedigin yerde yalniz sadece saglik ocaginda bakilmayabilir ben egitim ve arastirmaya gidiyorum orada devlet zaten
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Agustos-2015 Saat 22:31
güzel konu açmisin.Tahminim burun egrligi burun eti , sinüzit,geniz akintisi burun kaynali hepside.Burundan kaynakli.
IP
xauke7
Üye
Üye

Gönderilenler: 64
Alıntı xauke7 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ekim-2015 Saat 05:06
kisiye göre degisir bu soru ama benim kendim için tahminim mide diye düsünüyorum çünkü helikobakteri için kullandigim ilaç seti kokuyu tamamen yok etmisti 1 hafta 0 koku vardi ve tahminimce bu koku benim midemden agzima geliyor ama midedeki sorun tam olarak ne çözemedim maalesef
IP
bi care
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 10
Alıntı bi care Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2015 Saat 12:32
Murat Bey yardimci olursaniz sevinirim. Yeni üyeyim 10 yildir agiz kokusu çekiyorum dishekimine gittim bbisey yok dedi ama yirmilik disinden olabilir dedi yirmilik Dislerimi cektirdim ama geçmedi. Kbb ye gittim sinüzit dedi ilaç kullandim geçmedi tekrar gittim film çekildim sinüzit yok burunda hafif egrilik var burun eti büyümüs ama ameliyata ikisi içinde ameliyata gerek yok dedi. Bademciklerimi alirdim geçmedi.
Gastroenteroloji gittim endoskopi çekildim gastrit cçikti ama ilaçbile vermedi doktor cçok az dedi. Ama ben nidazol kullandim yine geçmedi agiz kokum. Benim sikayetlerim Agiz ve dilde beyaz tabakalar bogazda ve genizde surekli tahris ve balgam. Sirt ustu yattigimda koku gecmiyor. Biseyler yedigimde agiz kokum bastiriliyor yarim saat sonra ayni siddetle geri geliyor. Benim ki agiz kokusu tip kaç murat Bey lütfen yardimci olur musunuz?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2015 Saat 13:45
Ben agiz kokusu tedavi etmiyorum.

Bu sebeple sadece kaynagi hakkinda fikir verebilirim. Sorabileceginiz sorular için forumun giris sayfasinda üst satirda bulunan "Foruma yeni gelenler bu kitabi indirip okuyunuz." yazan satiri tiklayip kitapçiga göz atiniz.

Ayrica http://www.agizkokusu.net sayfasina göz atabilirsiniz.

-M
IP
Lise93
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 3
Alıntı Lise93 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Ocak-2016 Saat 18:13
Hocam sitenizde birkaç soru vardi bunlari deneyin diye evde spor yaparken agiz kokusu geçiyormu? Bu sorunun cevabi evetse bu ne anlama geliyor
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Ocak-2016 Saat 21:43
Eforda hissedilen agiz kokusunun kaybolmasi tek basina anlamli degil, diger baska ip uçlari ile birlesice Tip 4 koku hakkinda fikir verici oluyor
-M
IP
Mnsm
Üye
Üye

Gönderilenler: 67
Alıntı Mnsm Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Ocak-2016 Saat 22:23
Vücüdün alamadigi bazi besin, vitamin, minaral gibi bir eksikligi olmali ki bu sorunlar ortaya çikiyor.
Bu eksik besinler veya yanlis uygulamalari tespit edelim ki bu sorundan kurtulalim.

Benim kanaati acizem ise içtigimiz suda yedigimiz besinlerin suniligine alamadigimiz vitaminlerde eklenince bu sorun ortaya çikiyor.
Büyük çogunlugumuzun ortaokul lise yillarinda bu sorunla karsilastigini varsayarsak yol hep ayni yerde kesisiyor.
Bademcik, kbb, sinüzit, mide sorunu olup tedavi olanlarinda sikayetleri geçmeyince akla baska seyler geliyor. Yani daha farkli ve belkide çok basit bir çözümü var.
Böyle umut ediyor arkadaslarinda sorunlarin üzerine gitmesi kisisel kanaatlerini yazmalarini bekliyoruz.
Çünkü beraber hareket etmessek hiçbir yol katedemeyiz...

IP
bilginog
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 16
Alıntı bilginog Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Subat-2016 Saat 22:50
Mide kaynakli agiz kokusunun tek sebebi bagirsaklardir arkadaslar.Mideden geldigini dusundugunuz koku aslinda bagirsaklarimizda yasayan kotu huyli bakterilerden kaynakli.

Eger sekeri,yagi keserseniz hergun aksamlari uyumadan once elma armut muz portalal ve mandelinden 1 er adet yerseniz " bakterilerin parcalayarak meydana getirdigi kotu kokudan kurtulmus olursunuz "

Yukarida saydigim hicbir meyve bakterilerin ve enzimlerin parcalamasi sonucunda aciga gaz cikarmayacakdir.

Yenilen meyveler vucutta katalizor etkisi gostererek ( Tepkimeyi hizlandiran madde ) sivi ve kati tum bagirsak cikis noktalarinda bulunan bakterilerin koku yapmasini engelleyecekdir.

Meyveyi yedikten ilk buyuk tuvaletinizden sonra agiz kokusu 24 saat boyunca olusmayacaktir.

Isterse 20 disiniz curuk olsun farketmez
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 146
Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Subat-2016 Saat 14:04
Kardesim kyle sey mi olur cpzum omu yani gidim o zaman 100 tlye hepsindrn 5 er kilo alayim
IP
bilginog
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 16
Alıntı bilginog Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Subat-2016 Saat 16:51
Ben iyilestim katagorisinde Agiz kokusu çeken kalmayacak konusu altinda açikladim nedenlerini okursan faydana olur.
IP
scarfaceyigit
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı scarfaceyigit Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Mart-2016 Saat 13:34
Merhaba arkadaslar bu siteyi dün gece kesfettim. Çokda basarili bir site. Benim sorunumda hepiniz gibi agiz kokusu sabah kalkdigimda evdekilerle bile konusamiyorum rahat agizim les gibi kokuyor. Kardesim bile agzin lagam gibi kokuor dior :) Artik aglanacak halime gülüorum :)
Konuya gelim benim dis eti iltihabim var dislermi firçalarken bazen dis etlerim kanior ama disçiye her zamn giderim dis taslarimi temzlerler ve disçi artik dis etlerin iyi durumda bakimina devam et dedi agiz bakimini çok iyi yapiorum. Ve dün bu siteden ögrendigim kadariyla bendede sanirim bademcik tasi var. Bendede bazen agiz içimde bu taslardan oluor bende dikkat etmden yemek artigidir die hep tükürüordum nerden bileyimki bademcik tasiymis. Yarina kbb dan randevu aldim gidip göstercem. Size sorum sizce bu koku bademcik tasindanmi ve bademcigimi aldirsam sigortaliyim üni okuyorum bu islem için ücret alirmi devlet ?
Simdiden yardimlarinz için tskr ederm
IP
scarfaceyigit
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı scarfaceyigit Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Mart-2016 Saat 14:34
cevap verebilecek arkds varmi ?
IP
Powershaped
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 10
Alıntı Powershaped Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Mart-2016 Saat 19:40
Ben ameliyat oldum. Kokuda azalma oldu ama tamamem geçmedi.Genelde tamamen geçti diyen de pek yok. tam buldum çözümünü derken Biraz hayal kirikligi oluyor. Bende Nefes kokusu hala yayiliyor ortama
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Mart-2016 Saat 09:08
ARKDASLAR BEN CE DE BADEMCIK OLABILIR AMA BAGIRSAK MANTARI YANI SORUN BAGIRSAKTAN KAYNAKLIDA OLABILIR BAGIRSAKTA OLUSAN KOTU GAZ YUKARI GELIO BUDA OLABILIR MESELA BAGIRSKA MABTARINININ SEBEBLERI ARASINDA COK KARBONHIRAT HAMURLU DEYLER YEME ELDE EGZAMA OLUSUMU KI BENDE HER ZAMAN EGZAMA VAR ELLERIM CATLAYIP KANIO HATTA BEN BAGIRSAK MANTARINDAN SUPHELIYIM AYRICA ANTIBIYOTIK ATTIHIMDA HASTAYKEN KOKU 0
IP
marln
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 56
Alıntı marln Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2016 Saat 14:53
benim nefes kokusu proplemim var.yani nefes verdigim sirada hos olmayan bi koku oluyor.agzim kapaliyken bile.benim aklima bisey takildinefes kokusu tip 4 e giriyor eger ben yanlis anlamadiysam.o zaman bende tip 4e mi giriyorum
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2016 Saat 19:58
Agzimiz kapaliyken bile burnumuzdan cikan koku nefes kokusumu oluo tip4
IP
blanche
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 22
Alıntı blanche Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2016 Saat 21:44
tip 2,yani burun sinüs kaynaklida olabilir.
IP
cmgard
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 11
Alıntı cmgard Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Nisan-2016 Saat 09:58
Hocam bir seyi merak ettim.5 disimde çürük var ve dis taslarim mevcut bazi noktalarda.Bu çürük ve dis taslari dil kokusu yapar mi?Agzimi temizledigimde dilimi temizleyince koku tamamen yokoluyor.Sekersiz seyler yedigimde koku olusmuyor tükürük miktarim az degilse agzimda.Sinava hazirlandigim için disleri yaptiracak firsatim olmuyor.
IP
purple10
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Alıntı purple10 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Haziran-2016 Saat 23:25
Merhaba öncelikle bu forum olusturuldugu için tesekkür etmek istiyorum.
Benim agiz kokusu problemim yillardir devam etmekte, ortaokuldan beri agiz ya da nefes kokumun farkindayim.
Bazi zamanlar koku öyle siddetli oluyordu ki disaridan kokuyu kendim aliyordum ve igreniyordum.
Öncelikle 7. sinifa kadar dislerimi hiçbir sekilde firçalamadigimi belirtmek istiyorum. Dis tasi, ve su an hala geçmeyen sararmis disler ile ilgili pek çok sorun yasadim. Fakat yillardir dislerimi düzenli sekilde firçalamaya devam ediyorum. Agzimda hiçbir çürük dis, dolgu yok su an için. Anladigim kadariyla bir dis eti problemimde yok çünkü dislerim kanamiyor ve dis doktorunun böyle bir problem olsa atlayacagini düsünmüyorum? Sadece hassas dislere sahibim bunu biliyorum, asil deginmek istedigim konu bende kronik faranjit var yillardir. Ve su an bademcik iltihabi ve geniz akintisi ile birlikte çekilmez bir hal aldi. Sürekli kbb ye gidiyorum antibiyotik verip geçistiriyorlar. Gerçekten agiz kokusu problemi çektigimi söyledigimde ise doktorlarin suratinda küçümseyici bir ifade görüyorum. Bu tavir beni kendimden igrendiriyor. Son olarak gittigim kbb doktoru kan aldi ve bogaz kültürü istedi. Yaptirdigimda bademcik iltihabinin alerjik oldugunu söyledi. geniz akintisi için bir ilaç ve burun spreyi verdi. Su an bakiyorum bademcik iltihabi geçmeye baslamis biraz fakat geniz akintisi hala devam ediyor? Lütfen bana yardim edin bu konu sürekli kafama takiliyor ve hayatimi mafediyor..
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Haziran-2016 Saat 20:50
Kardesim ben 20 yadinda universite ogrencisiyim suan makum ramazaniz oruc tutuorum idare ediom 1 aydir ama ramazan ciksin doktorlara gdicem tedaviye baslicam iste ama iftarda veya normal hayatta bile salatada coook az sogan olsa bile agizda hep kalio inancimi kaybettim artik suan bu mesaji yazarken bile emin ol karnim tok sukur ama koku var kahretsin eger okulun acilacagi tarih olan eylulun ucuncu haftasina kadar yol katedemezsem okula gtmem efer yine cozum bulamazsam babam polis benim silahiyla kafama sikicam hemde evin tam salonunda sakam yok 20 yasindayim bu durum sebebiyle hayat fazlasiyla olgin yapti beni
IP
Meari
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 22
Alıntı Meari Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Haziran-2016 Saat 21:57
Purple10 doktorlarin çogu bu konuda o kadar ilgisiz ki sen yine iyi bulmussun bogaz kültürü falan isteyip arastiran. Ben bulundugum sehirde en iyi diye duydugum kbbcilere gittim koku problemimi acik bir sekilde söyledim hic ilgilenmediler dogru dürüst bakmadilar bile. Hele bir tanesi elma ye diyo bana sanki ben bilmiyorum elmanin faydasini. Birde gastroya git belki midenle alakali bir sorundur seninki.. Herkese sifa diliyorum..
Ya Safi
IP
secret44
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 8
Alıntı secret44 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Haziran-2016 Saat 23:01
Yaklasik iki yildir arada gidip gelen bir agiz kokum var. Ilk kokuyu fark ettigimde bagirsak kurdundan süphelenildi ve kontil isimli ilaci kullandim koku yaklasik 4-5 ay kadar gitti. Sonralari koku daha siklasmaya basladi ve tekrar kontil kullandim yine geçti.Baktim ki herhangi bir hastaligim için antibiyotikleri kullandigim zaman bu koku geçiyor ama ne zamanki antibiyotikler bitsin koku tekrarliyor.

Bir gün gastroenteroloji bölümüne gittim doktora anlattim senin gibi güzel bir kizin agzi mi kokar? dedi ve reflü teshisi koydu pulcet isimli ilaci kullan sikintin geçmezse gel dedi. Bir süre kokuyu geçirdi ilaç sonra dünya telasesi gidemedim bir türlü doktora.

Simdilerde ise yaklasik 1 aydir sürekli bir agiz kokum var ama çok yaklasinca degil uzaktan da bariz bir sekilde fark ediliyor koku. Sagolsun bu kokudan beni haberdar edende annem.Otobüse falan bindigim zamanlarda insanlar bir sey sorunca agzimi fazla açmadan cevap veriyorum karsi taraf pek anlamiyor ne söyledigimi canim sikiliyor bu duruma.

Bu koku devam ederken hafif hafif agriyan mideme bir gün aniden bir agri saplandi ve acile gittim.(Midem çocuklugumdan beri rahatsiz ama sürekli ilaç kullanmiyorum.) Acildeki doktor da pantpas isimli ilaci verdi endoskopi olman lazim dedi. Neyse ilaci kullanmaya basladim iki gün hiç koku olmadi ama sonra tekrar basladi.Ardindan gastroenteroloji bölümündeki doktoruma tekrar gittim ve durumu anlattim. Endoskopi olmak istemedigimi söyledim çünkü yakinimdaki bir çok kisi endoskopi sirasinda ve sonrasinda sikinti yasadi.
Doktorumda anlayisli çikti dislerimi güzel firçalayip firçalamadigimi sordu gargara da kullansam bu kokunun var oldugunu anlatinca flagyl ve nexstep verdi.
Tabii ki flagyl içer içmez buradaki bir çok kisi gibi benim de agiz kokumu tamamen kesti ama bittikten tam bir hafta sonra puff koku ve agzimdaki metalik tat yine geldi. Halen de mide koruyucumu kullandigim halde.Açikçasi arada düsünüp agliyorum canim çok sikiliyor bu duruma yeni sözlendim ve sözlüm olur da kokuyu fark ederse diye fazla yaklasmak istemiyorum.

Kesin konusamk istemiyorum ama ben bu kokularin agiz içi kaynakli oldugunu düsünmüyorum. Eger böyleyse neden mide koruyucu içince bu agiz kokusu geçsin ya da hafiflesin ki?

Fakat bir baslik daha açtim annemin de agiz kokusu vardi alerji kaynakliymis annem ilacini kullaninca geçti. Bana da etken maddesi ayni olan ilaç bu koku var olmadan önce alerjim için verilmisti dünden beri o ilaci tekrar kullanmaya basladim bugün koku yoktu ayrica agzimdaki metalik tat da neredeyse yok oldu.

Ayrica insülin direncim var bunun için diaformin kullaniyorum onu biraktigim zamanlarda kokunun fazlalastigini da kesinlikle fark ettim.

Bir de geniz akintim var onun için kbb uzmanina gittim kulagimda burnumda ve bogazimda bir sikinti olmadigini söyledi.Ayrica çocukken bademciklerim alindi, bademcik tasi bademcikleri olanlarda oluyor diye biliyorum.

Geniz akintim için de daha önceden sinüzit için buruna çörek otu yagi damlatilmasini duymustum ve faydasini görmüstüm yine bir kaç gündür onu da deniyorum. Affedersiniz hafif balgam çikmaya basladi, geniz akintim hafifledi ve daha rahat nefes aliyorum.

Sorunum nedendir bilmiyorum ama sizlerle bunlari paylasmak istedim.

IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Haziran-2016 Saat 00:02
Seni guzelce dinleyip anlayan bi doktor bulman cok ii neyseki ole bi doktor bulmak zor ozelde bile olsa adam fazla takmio hangi ilde yasiosun bide ozel doktomu devletmi
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Haziran-2016 Saat 00:04
Ben kurtulamazsam okulumu dondurcam tabi buna ailem cok sinirlnecek bide onlarla kavga etcem ozellikle babamla eger cokda kafam atarsa babamim silahiyla vurcam kendimi ciddi ciddi bir kac gundur bunu dusunuorum
IP
Funda
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 28
Alıntı Funda Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Haziran-2016 Saat 19:38
Mmkk sakin kardesim o kadar da degil hayat yasamaya deger her serde bir hayir vardir. O kadar çok sey ögrendim ki ne nedir otlar çöpler,ibrahim gökçek iksiri bile yaptim kendi çapimda.Kendimi kesfettim inancim daha da saglamlasti.Allahin izniyle ummadigimiz anda iyilesecegiz.Yumurtalik kanseri arkadasim 2 senede iyilesti simdi çok iyi ama hastayim demedi.Biz çok kafaya takiyoruz Sakin kötü seyler düsünme canim.Bugünumüze Sükür sevgiyle kalalim
Tükenmislik
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Haziran-2016 Saat 03:12
Funda yalnis anlamada nasil bi durumdasin bilmiorum ama ben iyice sikilmaya basladim artik sole bi safya geldim resmen anneme laf hicbizMan solemem ama babama karsi bilendim yani olumsuz anlamda keske insan diorum nasil bi hayatinn olcagini dogmadan once gorebilse he bu maddiyatla ilgili bi durumdeil allaha sukur bi maddi sikintimiz yok manevyat anlaminda ...cok daraldim   insanlardan kacmaktan sikildim   misal bayramda anemler dio teyzenlwre felan gdip kalalim orda bende diorumki hayir ben gelmem siz gidin nekadar kotu bisi dimi yani insan olarak hayatini sinirlandirmak duvarlar ormek nereye kadar surecek bu biyerde patlicak illaki univeristede arkadasim yok seneye universiteye sadece dersler icin mi gidicem oysaki ne hayaller vardi ben gecen dusundumde herhalde en iyi en mutlu gecen egitim donemim ortaokul mus 5 6 7 . Siniflar yani ondan sonra hayatim zehir oldu lise lise hakkinda hicbi an yok arkadasim yok universite iki yldir universiteliyim sozde yani ole bosbos gidioz gelioz yurtla okul arasi mekik ...e insanlarla konusamiom hep disarida hep tek takilmak ve bisure sonra aman disariciksam ne olcak yine ayni diip evde takilmak aciz bi insana donustum oysaki suan cogu insani cebimden cikaricakken......artik sey dusunuorum mesela pcde veya tv de yabanci veya yerli film izlerkn diorumki su oyuncunun agzi kokmuodur yani veya insanlarun gorunusleriyle dalga gecmem ama derimki su adamin bile kokmuodur ya ....yabanci ulkelerde bu durum yok denecek kadar azdir zaten misal bi abd de %0,5 dir agikokusu olan insam
IP
Camur
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 24
Alıntı Camur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Haziran-2016 Saat 14:06
On yildan dazladr bu sikintiyi çekiyorum ve artik hem sosyal hemde is hayatimi mahvediyor.Yillar önce Üre nefes testi yaptirmistim 400küsür çikmisti hatta oradakiler benimle dalga geçmisti mümkün degil makina bozuldu diye:( iki haftalik ilaç tedavisi baslandi.ilaçla tedavi edildigimi düsündüm çevremdende olumlu tepkiler aldim ama yeniden nüks etti. Yine test yaptirdim ama testte bi sikinti çikmadi ama kokunun varligindan hem fikiriz. Geniz akintim,bademcik sisligim hep olan seylerdi ama sikinti bundan olsa o ilaçla geçmez gibi geliyor ve bzouk balik,ölü hayvan kokusu olduguniçin benim aklimda hep mide seçenegi var? Agizi tamamen ekarte ettim sayilir. Sizce ne yapmaliyim? Nerden baslamaliyim? Neredeyse tüm forumu okudum çogu seyi de yaptim sayilir.
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Haziran-2016 Saat 17:13
Kokunun kaynagi farenjittir çogu kiside. farenjit belirtilerine bakin .
IP
by_arda2
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 27
Alıntı by_arda2 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Haziran-2016 Saat 23:26
Orjinalini yazan: ahmetmehmet1

Katiliyorum. Sinüzit + faranjit üzerine gidilmesi gereken konular. Bazi asamalarimi yazacagim,biraz uzunca hakkinizi helal edin.

Bende ikiside var. Bu ara çok hasta oluyorum. suan bile bogazim agriyor. ve artik iki kulagimda dogru da aci hissediyorum.Geniz akintim artti. konusurken sesim kisilmaya basladi ve bi kaç öksürme haraketi ile bogazimi rahatlatip ses tonumu ancak ayarlayabiliyorum.
Ayrica, son iki aydir su var; yutkunma haraketi yapinca sag kulaktan (o tarafa dogru) vijk diye bi ses geliyor (doktora söyledim östaki borusundan gelir bisey olmaz dedi ama eskiden böyle degildi). Sanki içerde hafif katimsi bisey var. Yine ayni, çeneyi sag sol hareketi yaptigimda sol kulaktan ayni seyi hissediyorum.
Bogaz agrisindan dolayi kulaga vuran aci bir sol kulaga bir sag kulaga siçriyor.
Sef 1mg antibyotik yazdi doktor kullandim geçmedi. 1 haftadir sinüs rinse kit kullaniyorum faydasi oldumu bilmiyorum çünkü koku alamiyorum.

Fakat son bir haftadir söyle bir durum var; Koku almadigimi ,forumdaki koku almayan nadir kisilerden oldugumu demistim. ömrüm boyunca burundan kokuyu bi kaç kez hissetmisimdir.Bu hafta staj yaptigim yerde klima var. içerde sürekli hava harekti var ve soguk. asla koku almayan ben bu bir haftanin en az 3-4 günü günde bir kaç kez burnumdan kötü koku hissettim. Kokuyu tekrar anlamak için tekrar nefes verdigimde koku hissetmiyorum. Bunu suna bagliyorum; içerideki hava hareketleri bana tekrar çarpinca kendi kokumu tekrar aliyorum. Söylede küçük bir tezim var; Kokuyu ömrü boyunca atiyorum 5-6 kere hissettiysem bunlar baskasiyla konusurken karsinin bana nefes vermesiyle o andan benimde nefesimi vermemle burnumdan kötü nefes kokusu geldigini anlamistim. Bu koku Tipki stajda yasadigim ve hergün hissettigim koku ile ayni. Çok sasiriyorum arkadaslar ben hiç koku almazdim kendimdem. Klimali ortam nasil böyle bir etki yaratti anlamiyorum. Bakin suan bile koku almaya çalisiyorum ama yok.

Bugün aktardan bitkisel faranjit damlasi aldim. Damlattim, o kadar çok canim yandiki gözlerimden yas geldi. fakat baya bir akinti söktü , burun deliklerim açildi, sanirim rahat uyuyacagim. Insallah faydasi olur.

Orta kulak iltihabi ile iyilesenler olmus.Forumda biri yazmis yillar önce fakat hangi konu bilmiyorum. Bende süphelenmiyor degilim. Sonuçta faranjit veya geniz akintisi sadece bizlerde yok degil mi? veya onlarinki geçici mi?

Arkadaslar, iyilesmek lazim. Stajda çok sikinti çekiyorum. Bu benim ilerdeki is hayatimin kopyasi. Seneye okul bitiyor. Yanyana çalisiyoruz. Insanlar acimasiz. stajin ilk günü, benimle ilgilenen kisi, sürekli oruçmusun , bugünde oruçmusun, kusura bakma agzimiz kokuyor orucuz diyor.güya beni kirmadan kokuyor demeye getiriyor. bunu diyen kisi oruç tutmuyor. Kendimi kanitlayamiyorum, daha ben birazcik konusayim hemen agzini kapatiyor. Bir soru sorucam ögrenmek için, bende agzimi kapatiyor koku gitmesin diye, az sesle konusuyor ve hatda çogu zaman soru soramiyorm.Yani verimsiz geçiyor. Bu is hayatinin bir kopyasi. Yarin benimle birlikte yanyana saatlerce bir projede hangi insan çalisir. Aç mi kalalim, çalismayalimmi ? yada basit bir iste insanlarla muhatap olmadan asgeri ücretlemi çalisalim. Bu seferde 5 yil bosuna okumus olurum. istedigm hayati yasayamam. Allah hepimize sifa versin ,bu ara bu konu hep düsüncemde....

Hepiniz duamdasiniz, beni de dualariniza dahil ediniz...

IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Haziran-2016 Saat 10:48
Orjinalini yazan: by_arda2

Orjinalini yazan: ahmetmehmet1

Katiliyorum. Sinüzit + faranjit üzerine gidilmesi gereken konular. Bazi asamalarimi yazacagim,biraz uzunca hakkinizi helal edin.

Bende ikiside var. Bu ara çok hasta oluyorum. suan bile bogazim agriyor. ve artik iki kulagimda dogru da aci hissediyorum.Geniz akintim artti. konusurken sesim kisilmaya basladi ve bi kaç öksürme haraketi ile bogazimi rahatlatip ses tonumu ancak ayarlayabiliyorum.
Ayrica, son iki aydir su var; yutkunma haraketi yapinca sag kulaktan (o tarafa dogru) vijk diye bi ses geliyor (doktora söyledim östaki borusundan gelir bisey olmaz dedi ama eskiden böyle degildi). Sanki içerde hafif katimsi bisey var. Yine ayni, çeneyi sag sol hareketi yaptigimda sol kulaktan ayni seyi hissediyorum.
Bogaz agrisindan dolayi kulaga vuran aci bir sol kulaga bir sag kulaga siçriyor.
Sef 1mg antibyotik yazdi doktor kullandim geçmedi. 1 haftadir sinüs rinse kit kullaniyorum faydasi oldumu bilmiyorum çünkü koku alamiyorum.

Fakat son bir haftadir söyle bir durum var; Koku almadigimi ,forumdaki koku almayan nadir kisilerden oldugumu demistim. ömrüm boyunca burundan kokuyu bi kaç kez hissetmisimdir.Bu hafta staj yaptigim yerde klima var. içerde sürekli hava harekti var ve soguk. asla koku almayan ben bu bir haftanin en az 3-4 günü günde bir kaç kez burnumdan kötü koku hissettim. Kokuyu tekrar anlamak için tekrar nefes verdigimde koku hissetmiyorum. Bunu suna bagliyorum; içerideki hava hareketleri bana tekrar çarpinca kendi kokumu tekrar aliyorum. Söylede küçük bir tezim var; Kokuyu ömrü boyunca atiyorum 5-6 kere hissettiysem bunlar baskasiyla konusurken karsinin bana nefes vermesiyle o andan benimde nefesimi vermemle burnumdan kötü nefes kokusu geldigini anlamistim. Bu koku Tipki stajda yasadigim ve hergün hissettigim koku ile ayni. Çok sasiriyorum arkadaslar ben hiç koku almazdim kendimdem. Klimali ortam nasil böyle bir etki yaratti anlamiyorum. Bakin suan bile koku almaya çalisiyorum ama yok.

Bugün aktardan bitkisel faranjit damlasi aldim. Damlattim, o kadar çok canim yandiki gözlerimden yas geldi. fakat baya bir akinti söktü , burun deliklerim açildi, sanirim rahat uyuyacagim. Insallah faydasi olur.

Orta kulak iltihabi ile iyilesenler olmus.Forumda biri yazmis yillar önce fakat hangi konu bilmiyorum. Bende süphelenmiyor degilim. Sonuçta faranjit veya geniz akintisi sadece bizlerde yok degil mi? veya onlarinki geçici mi?

Arkadaslar, iyilesmek lazim. Stajda çok sikinti çekiyorum. Bu benim ilerdeki is hayatimin kopyasi. Seneye okul bitiyor. Yanyana çalisiyoruz. Insanlar acimasiz. stajin ilk günü, benimle ilgilenen kisi, sürekli oruçmusun , bugünde oruçmusun, kusura bakma agzimiz kokuyor orucuz diyor.güya beni kirmadan kokuyor demeye getiriyor. bunu diyen kisi oruç tutmuyor. Kendimi kanitlayamiyorum, daha ben birazcik konusayim hemen agzini kapatiyor. Bir soru sorucam ögrenmek için, bende agzimi kapatiyor koku gitmesin diye, az sesle konusuyor ve hatda çogu zaman soru soramiyorm.Yani verimsiz geçiyor. Bu is hayatinin bir kopyasi. Yarin benimle birlikte yanyana saatlerce bir projede hangi insan çalisir. Aç mi kalalim, çalismayalimmi ? yada basit bir iste insanlarla muhatap olmadan asgeri ücretlemi çalisalim. Bu seferde 5 yil bosuna okumus olurum. istedigm hayati yasayamam. Allah hepimize sifa versin ,bu ara bu konu hep düsüncemde....

Hepiniz duamdasiniz, beni de dualariniza dahil ediniz...

sinüs rinse etkili. ve en önemli sey odanizdaki petegin üstüne suluk takin. gece uyudugunda çikiyor bu farenjit. Bende farenjitin üstüne gidiyorum azalmalar oldu tamamen geçtimi düzelecektir. Kokunun kaynagini buldum çünkü kronik farenjit. Limonlu su ile gargarada önemlidir.
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Haziran-2016 Saat 15:57
HAKLISIN IYILESMEK LAZM......BENIM SABRIM KALMADI SABIR TASIDA KALMADI ........BENIM BUDE YURTDISI HAYALIM VAR KENDIMI ONA ENDEKSLEDIM KARIYERIMI .......OFFFFFFFFFFF OFF OFLAYINCA INSANIN OMRUNDEN BI KAC SANIYEYI CALARSIN DIE SOLERLERYA BUNU COK DUYMAYA BASLADIM...
IP
Hope
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 30
Alıntı Hope Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Haziran-2016 Saat 13:42
Arkadaslar geniz akintiniz varsa size bir tavsiyem var illaki duymussunuzdur okumussunuzdur burda yazildi mi bilmiyorum ama benim önerim çörek otu yagi. Benimde geniz akintim var ve rahatsiz oluyorum. Doktora gidiyorym antibiyotik sprey suda eriyen ilaçlardan kullaniyorum ama etki etmiyolardi. 3 gündür çörek otu yagini burun spreyinin içini döktüm ona koydum ve burnuma sikiyorum 10 dk kadar uzaniyorum sonrada akmayan burnumdan iltihapli akinti çikiyor. Sonuçta ilaç o kadarinida yapmiyordu simdi yavas yavas Allahin izniyle söküyor. Kokum geçmedi ama kokunun kaynagi sadece bundan kaynakli olan arkadaslar insallah tamamen geçer Allah hepimizin yardimcisi olsun.
IP
secret44
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 8
Alıntı secret44 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Temmuz-2016 Saat 18:38
Aynen öyle bende geniz akintim için çörek otu yagi kullandim, ayiptir söylemesi kullandigim ertesi günü balgam çikardim.Genizdeki akintim hemen azaldi. Bende ilaçlarin içinden çikar ya hani bebeklere falan ilaç vermek için onunla damlatiyorum sag ve sol burun deliklerime bir kere biraz uzaniyorum biraz yaksada her gün damlattikça alisiyor ve yakmasi azaliyor. Denemeye deger.

Ayrica gittigim mide doktoru çörek otu yagini içince de agiz kokusu geçenler var denemelisin demisti.
Benim tansiyonumu ve sekerimi düsürdügü için içemiyorum maalesef.
IP
Sayfa   3 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu